- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz sixpak #35651 üzenetére
Reaper Affliction! Az egyik legszemetebb! Angol leírás.
(#35691) sixpak
G-Sync-es monitorod van? Mert, ha igen, akkor érdemes bekapcsolva hagyni a V-Sync-et is (igen ez elég fura!), de BF1-ben csak G-sync-kel nekem töri a képet egy kicsit, NV ajánlása is, hogy be kell/lehet kapcsolni a V-Sync-et és ilyen esetben input lag sincs.
Anno COD-nál vettem észre (sima 60hz TN paneles monitoron), hogy a Vsync bekapcsolása iszonyat input lagot okoz.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Dtomka
veterán
válasz LeRoy18 #35695 üzenetére
Már a BF3 is használtam a user.cfg-t. Hivatalos doksi?
Pár videót megnéztem és kísérleteztem. Nekem a fentiek által gördülékenyebb, folyamatosabb a játékmenet. Hogy több ellent nyírok e ki? Ez nem csak rajtam múlik (hisz csapatjáték!), de igyekszemNem derül ki milyen gépen játszod a játékot, de ha van kedved és időd próbáld ki amit megosztottam.
+ a sweetfx által élesebb a kép, ami szintén hozzátesz a játékélményhez.De fps-t v-sync-kel sosem játszom. Kipróbáltam és nekem a 60 fps és az input lagg miatt a játék "lassú" volt. Lehet Te nem, de hiszem, hogy vannak itt olyanok akik értik mire gondolok
-
LeRoy18
aktív tag
válasz giornalista #35696 üzenetére
reszponzive egér? ne viccelj már ilyen nagy szavakkal, ez nem a prog.hu
ha elkezd érezhetően lassulni a gép, meghackelte az ellen
megoldás:
izomból rácsapok a billentyűzetre, ideje lecserélni -
giornalista
senior tag
válasz sixpak #35691 üzenetére
szerintem az input laget elég könnyű érezni. ha kikapcsolod a v-syncet, sokkal reszponzívabb lesz az egered, a mozgásod. nyilván meg lehet szokni a v-synceset is.
én egyszer véletlenül nem kapcsoltam ki valamelyik BF telepítésénél és teljesen ki voltam borulva, hogy milyen pocsék az irányítás, azt hittem, broken a játék
-
LeRoy18
aktív tag
válasz Dtomka #35689 üzenetére
ehez a tevékenységhez, nevezzük optimalizálásnak
van valami hivatalos doksi is egyébként?vagy csak hasra ütsz, amikor értéket adsz egy váltózónak? milyen intervallumon belül mozoghatnak
és mit nyersz vele, van valami kézzel fogható eredménye?
mit tudom én, egy perc alatt több ellent nyírsz ki -
LeRoy18
aktív tag
válasz nincsnév007 #35687 üzenetére
oké zsoké
rövid válasz, kedvemre való, rögtön a lényegre tér, én is utálok lányregényeket olvasni
első világháborús kuriózumt/hírt olvasott mostanában vki?
Amerika már az első világháborúban gyártott drónt
a múlt-koron akadtam rá
a drónt alávaló egy fegyvernemnek tartom. isten keze az operátoroké, ki élhet, halhat meg kb
top gun 2 szentségtörés lenne[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz giornalista #35690 üzenetére
Engem nem akadályoz, nem is látom.
De elhiszem, hogy van akit zavar.
Emellett 100 csillió ember tolja konzollal, iszonyatos válaszidejű tévéken, őket sem.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dtomka
veterán
válasz MaidenFan #35682 üzenetére
Szerintem 1070-nel vagy ennél jobb vga val kár a v-syncet bekapcsolni.
Nekem is 1070 -em van és a fast syncet választottam a control panelben.
Ezenkívül a bf1 nek külön profilja van, energia.gazd.mód=maximális teljesítmény.+ az alábbiak szerint használom a user.cfg fájlt:
PerfOverlay.Enable 1
PerfOverlay.DrawFPS 1
GameTime.MaxVariableFps 120
Thread.ProcessorCount 4
Thread.MaxProcessorCount 4
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 4
RenderDevice.RenderAheadLimit 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0Így nem igazán tapasztalok képszétesést
De a pecsek is segítettek, mert ~1,5 hónappal ezelőtt eléggé akadt darabos volt a játék. (Már a menüben is volt lagg ) -
LeRoy18
aktív tag
válasz nincsnév007 #35676 üzenetére
szép új világ volt már?
mondjuk kíváncsi lennék, milyen játékkal játszottak. a fegyver tipusa most nem érdekelA 13-year-old girl in Mississippi has died after allegedly being shot by her nine-year-old brother over a video game, police say.
They said the boy grabbed a gun on Saturday afternoon after his sister would not give up the controller.
-
sixpak
nagyúr
válasz giornalista #35683 üzenetére
Én sem bírom a tearing-et, vsync on mindig.
A játékbeli teljesítményemre nincs hatással, pedig sokan azt mondják, hogy nem lehet eredményesen játszani így.Szerk.: 39 fokos a gpu jaték közben, nyáron biztos lesz 45 is pár óra játék után.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
MaidenFan
tag
válasz giornalista #35683 üzenetére
Engem kicsit zavarna ha szétesne kép de mondjuk az is igaz hogy nem arra kell figyelni egy ilyen játéknál
Meglesem mit mutat -
MaidenFan
tag
Sziasztok!
Most játszottam pár meccset és most raktam be a +8Gb ramot a gépbe, gondoltam megnézem mit mutat az AFB. FHD Ultra Vsyn-c ON és a gpu 900-1105Mhz között mozog és stabil 60 fps minden dirr durr bimm bumm helyzetben CQ 64p playeres pályán
Az tény hogy a procit ezért pörgeti a jaték.
Nem tudom mit csináltak a peccsel vagy a ram adhatott ennyit hozzá a játékhoz de most kegyetlen fluid lett
"4790k 16gb ddr3 gtx 1070"
Gondoltam megosztom, öröm bódottá[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Pintim.... #35679 üzenetére
Orokre sztem csak penzert kapod,igy max hetvegere van ha van....amugy ha ennyire izgat akkor miert nem aldozol par ezret ra mikor akcios(xinte mindig)es nalad is orokre lehetne,mint sokunknal.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Pintim....
tag
ingyen van a premium hetvegere megint? vagy orokre?
-
gainwardgs
veterán
Miért van az hogy a legutóbbi update óta senkit sem tudok meghívni party-ba?
Ha meg engem hívnak megjelenik az értesítő de nem tudom elfogadni, nem enged rányomni az accept-re, klikkelek rá de nem történik semmi.
Valakinél hasonló??? -
Lendova
őstag
válasz nincsnév007 #35676 üzenetére
Mint ahogy mindenki rommá törné a kocsit egy kontrollerrel sok billentyűzet után valami autós játékban.
All fiat goes to zero.
-
voodoo98
addikt
Utána néztem: 8700k-nál nincs ilyen, lehet, hogy van más, de ez nincs! (Örülj neki! )
Supported processorsIntel® Core™ i7-69xx/68xx Processor Family
Intel® Core™ i9-7900X/i9-7920X/i9-7940X/i9-7960X/i9-7980XE/i7-7820X
Intel® Xeon® Processor E5-1600 v4 Product Family (single socket only)Grat a procihoz, az új BF előtt váltok majd én is. (Ősszel 160k volt ez a proci, most már "csak" 102 körül van, nyilván még lapot és ramot is venni kell hozzá!)
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Źşë'
addikt
válasz voodoo98 #35643 üzenetére
hol kell keresni ezt az intel torbo boost technology-t? szolgáltatásokban? csak kíváncsiságból érdekelne, am én is upgradeltem a 2500K-mat 8700K-ra és teljesen kisimult minden játék, és ezt mondom úgy hogy 970gtxem van mellette, fullhdben játszom maxon megy vele minden néhol az élsimítással nem számolva de megvan simán a 40feletti fps (ac originsben is min 41fps ill. avrg 48-54 napszaktól függően fhd max settings aa most nem tudom hogy hogy van belőve) - GTA5ben ahol volt 2500k-val 28fpsem most lett 60-70, Warframe-ben sokszor leesett 48fps körülire, most meg nagyon ritkán látom 134-5 de inkább 143-44fps a 144hz miatt, szóval mindenképp egy pozitív volt a gép upgrade 8700k-ra, a ramjaim azok 3200mhzesek, sok tesztet néztem 3200vs alatta/fölötte, ez volt az arany közép út, felette már necces az időzítés miatt, meg enyhén drága is az a pár 100 mhz
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
zzola
titán
Tegnap toltam pár kört PC-n. Huh, de furcsa volt kontroller után az egér, jóval egyszerűbb a célzás! Csalóval nem találkoztam!
-
voodoo98
addikt
válasz Pro!Petya #35666 üzenetére
Nekem sincs meg közel sem a 99-100% gpu usage (1080ti és 6800k 4.2ghz), viszont saját beállításakkal meg van a 120 stabil fps, amitől ritkán, de eltér. Lekorlátozom 120-ra így 75-90 között ugrál a gpu usage. Ez így jó.
Viszont, FC5-ben a stabil 100 sincs meg és amikor a nap kezd felkelni, akkor lement 60% (!!!)-ra a gpu usage, akármilyen grafikai beálláításokon, és lement az fps is 65-75 korulire. Tudom, hogy World First Problem, de akkor is nagyon idegesítő, hogy gyakorlatilag nincs értelme VGA-t upgradelni (nincs is mire még), amíg a proci/ram/lap hármast nem upgradelem.
Egyik havernak van ilyen upgradelt configja: 8700k 5.1ghz, 3600mhz cl16-os gskill ram és nála azt mondja, hogy kevésbé ugrik le a gpu usage FC5 alatt, benchmarkja csak 5fps-sel jobb min és avg esetekben, ami nem túl sok.
BF1-et is kipróbáltam Amiens-en ezzel a konfiggal, 64-es CQ és nem nagyon ment 1080ti-jal 98% alá a gpu usage, még post processing ultraval sem. (1440p, full ultra, res scale 100%, gsync on, vsync on). 130-140fps volt átlagban! Amiens-en azért az nem rossz! Szóval a 8700k meggyőző!
FC5-öt teszteled már?[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz voodoo98 #35643 üzenetére
Na megvolt DDU... (többször is )
Próbáltam az újat és a régebbi drivert is, és már egyikkel sem produkálja a bf1 update előtti értékeket.Viszont Amiensen futottam pár kört és igazából azt vettem észre hogy maga az átlag fps növekedett , miközben a gpu kihasználtság eléggé lecsökkent az eddigekhez képest wtf .
Ez most az uj driver és az update közös eredménye azt nem tudom ,de kimondottan csak ennél a játéknál látok ilyet.Beállítások:
FHD Ultra (lighting quality - effects qual - post process: Low )
64es Conq
Fps lock 180
(minimum fps leablakolás miatt annyi amennyi)Mivel maga az átlag nőtt az update előttihez képest így elégedett vagyok csak érdekes ennyi fps-t ilyen alacsony gpu usage mellett látni. Ezt csak BF1 alatt produkálja ...
-
Dtomka
veterán
Találtam 1 filmet és megnéztem az előzetesét. BF5?! Havas map tuti lesz
Panfilov’s Twenty Eight -
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Amint lespawnolok, elkezdek sebződni, mindegy mit csinálok, max 2 percem van.
Tényleg meg kéne most mér húzni egy határt a készítőknek, ilyen a világon nincs...
Az ezt megelőző partiban meg nem töltődött újra a fegyverem, ha magamnak dobtam, ha máshonnan akartam felvenni lőszert, kifogyott a tár, onnantól vége.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
voodoo98
addikt
-
@rglaaf
veterán
Gyerekek ez a heavy bomber nagyon op 3x fordultam rá oparation-on támadóba 30kill utána 2 fighter le is szedett
PSN:BiZzare_0 ️
-
Gery9112
őstag
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
-
voodoo98
addikt
válasz Pro!Petya #35642 üzenetére
Érdemes futni vele egy kört. DDU-val előtte clean-eld teljesen.
Én játszottam tegnap az új FC5 driverrel mind az FC5-öt, mind a BF1-et. És jó volt.
Valszeg vmi driver issue lesz nálad. Nekem is voltak ilyen anomáliák.Az egyik visszatérő kedvencem:
Van egy ilyen tool, windows update-tel mindig megjelenik : Inter turbo boost technology. És ha ez be van kapcsolva, akkor nagyon érezhető a perf-ban, akad, szaggat, rosszabbul fut. Mindig ki kell kapcsolnom illetve uninstallálnom! FC5-ben csinált 15/20 fps minuszt a benchmark-ban!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
Nálam faszára sikeredett az update ..
Igaz hogy megszűnt a packet loss , pingem is olyan 10-18 között , de a 96-99%-os GPU kihasználtságom esett egy olyan 20-35%-ot (igaz az fps minimálisan kevesebb mint eddig , bár mikor 65%-ra le droppol a usage akkor simán beesik 120 alá is
(De ez is mi hogy dobálja a kihasználtságot?! Eddig mint a cövek állt 96-99% között sőt már mikor 96-ra le esett már húztam a szám magamban) Most meg .....
Az azért vakmeleg hogy jön egy update és hirtelen "cpu limites" lesz a game, ami eddig nem volt az
Jah igen és természetesen csak BF1 alatt, - ugyanazokkal a beállításokkal mint eddig , mert már a driver-re is gondoltam de hát más játékok alatt kipörgeti a vga-t simán.
Nálatok mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
válasz Dtomka #35620 üzenetére
jó móka felszállni anyahajóról repcsivel?
pearl harbor, égi háború, jó kis film volt a mozikban...
unalmamban mostanában mindig rákeresek a kincsesládákban rejtőzködő skinek nevére
már amelyik számomra ismeretlenCsingtao ostroma
[link]A hordozó repülőgépei a világon elsőként támadtak hajóról szárazföldi és tengeri célpontokat és szintén elsőként hajtottak végre éjszakai bombázást.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Nem vágom ezt a balance-t. Most toltam pár tdm-et, folyamatosan csak én lőttem a csapatomban, így 50-100-akra kaptunk ki. 3 meccs után meguntam, hogy egyedül lövök a mi oldalunkon. (a többieknek a csapatomból a meccs végén max 5-6 killje volt)
-
LeRoy18
aktív tag
a százéves évfordulóról meg ne feledkezzetek, előre szólok
bár gondolom tele lesz vele a sajtó, hírek...a fokker ránézésre sokkal kisebb méretű, mint a spad. mindkettő 1/72 méretarányú
-
Dtomka
veterán
Szinte mindennap frissül az origin. Ha még mindig ennyit foglalkoznak a BF1-gyel akkor a következő sztem késni fog
-
Madn!ght
addikt
válasz MaidenFan #35628 üzenetére
SSD + 16 GB RAM mellett nekem pl. ki van kapcsolva a lapozófájl, soha nem volt semmilyen problémám.
A 8 vs. 16 GB RAM-mal kapcsolatos tapasztalatokról ITT és ITT, ITT, esetleg összefoglalva ITT olvashatsz.
szerk: bááár, közben utánaolvastam. Anno EZ a leírás (vagy az elődje) alapján állítottam be, akkor meg mernék esküdni, hogy még a lapozófájl kiiktatását javasolták.
Ahogy nézem annyi módosítás, hogy maximalizálni érdemes a méretét.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz MaidenFan #35628 üzenetére
Szerintem hiba kikapcsolni, 16 gigánál is.
Úgy gondolom, hogy a teljesítmény problémák, mind szerver oldaliak. Néha nekem is szarakodik, aztán utána ugyanazon a mapon semmi gond.
Szintén 1070....de azért ritka a dolog, a 60 frame azért 99%-ban megvan, nyilván minden ultra, 2560x1080.Szerk.: ja, és 4690k
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz MaidenFan #35626 üzenetére
Nekem 16 van, de toltam 8 gigával is, ugyanaz....nem azt mondom, hogy felesleges a 16, mert jó az ha van, viszont nekem az AB max ram használatra 7,8 gigát írt, amikor 8 giga volt a gépben, és most is olyan körül, hogy 16 van.
Mondjuk a lapozófájl nálam defaulton van, ami asszem 16 giga.
Ha beesik az fps 60 alá, az nem a ram miatt van, inkább az, hogy egyre szarabbul fut, ahogy peccselik.
A betaban majdnem 2x fps volt, van egy csomó mérésem még régről, de nem fárasztalak vele.[ Szerkesztve ]
-
MaidenFan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy nem sokára megjön +8Gb ram a gépbe "4790k 8gb ram gtx 1070" hogy milyen tapasztalatok vannak 16gb ram esetén BF1 multi-nál?
Nem értettem miért de párszor van olyan hogy bizony be esik "FHD - ultra 60fps" alá amit nem értek de gondolok arra hogy bizony kellene neki a plusz ram
Megköszönném a tapasztalatokat aki 16 giga rammal és hasonló konfiggal futtatja a játékot vagy 8-ról 16 gigára bővített.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Gery9112
őstag
válasz sixpak #35622 üzenetére
De igen, úgy van sőt ha szigorúan nézzük a BF 4 és a BF 1 már "hibrid" volt. Season Pass + mikrotranzakciók a battle packok által.
Ettől függetlenül ez a live service, abban a formában, ahogy az EA próbálja használni hülyeség.
- A multis játékaikat nem hosszútávra tervezik (5-10 évre) holott ennek a live service-nek ugye pont az lenne a lényege, hogy a játékosok folyamatos támogatásának köszönhetően hosszútávon is bevételt generál a játék, nem "csak" a játékeladásokból jön a pénz. Az, hogy a BF 3 meg a BF 4 még mindig szép játékosszámmal rendelkezik az szerintem nagyban köszönhető annak, hogy a Hardline nem sikerült jól és azóta nem jött ki komoly modern kori multis FPS cím.
- Ha már live service, az első igazán ezen az elven készült játék az SW Battlefront 2 (a lootbox botrányt leszámítva) maga a játék amúgy nem rossz....de mi is jött ki eddig hozzá? Nem nagyon követem a híreket de amiről tudok az egy pálya (Crait) két hős (Phasma és Finn) egy új mód (Jetpack Cargo vagy mi). Most lehet erre azt mondani, hogy fél év alatt ez nem rossz teljesítmény de akkor is ott tartok, hogy semmi se garantálja, hogy játékhoz jönnek még pályák + hősök.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
nagyúr
Szerintem 90% hogy nem lesz DLC map pack... egyéb kieg meg apróság elképzelhető majd max.
Már a BF1-el is érezték hogy öntökönlövés volt... és hamar jött a Revolution is meg a játsz a barátaiddal DLC pályákon, meg ingyen elérhetőek itt ott egy ideig... stb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gery9112
őstag
válasz Dtomka #35620 üzenetére
Az anyahajón nem kerülhetsz úgy a járműben, hogy neked kelljen felszállni? Komolyra fordítva, az eddigi séma alapján (ha DLC csomagok jönnek és nem ezt a live service hülyeséget hajtják) akkor a 3. dlc fókuszálhatna a csendes-óceáni hadszíntérre. BF 4-ben a 3. dlc volt a Naval Strike és BF 1-ben is a 3. dlc volt a "hajós" DLC.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Ami tetszett a BF1-ben az az, hogy soha nem öltek meg járműért. Nehéz is lett volna, hiszen bele spawnoltatja a játékost.
A WWII -ben is így lesz vajon? Ha igen az kár, mert jó móka fel szállni 1 anyahajóról...
+1 film
Aki nem látta volna még Dunkirk[ Szerkesztve ]
-
-
Gery9112
őstag
válasz @rglaaf #35610 üzenetére
Ha az akkor remélem Operation módok lesznek benne, visszatér a régi pontszámítási rendszer Conquest módba, engineer/support legyen újra fontos a csapatjátékban és ne csak Nyugat-Európára szűküljön a harctér.
(+ ha WW2 kicsit emelhetnék a hype-ot egy MOH:AA remastereddel is de ez csak álom marad.)
-
voodoo98
addikt
válasz Dtomka #35606 üzenetére
Októberben, de előtte augusztus környékén (gondolom) open beta teszt és előtte júniusban alfa majd ez EA play-en. Helyszínen kipróbálható,
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz voodoo98 #35605 üzenetére
Ha én nem is, kívánom neked sikerüljön!
Én most kihagytam ~1,5 hónapot (akkor eléggé akadtak a szerverek) de 2 napja újra nyomom
Az a baj, hogy az alap mapokon kevesen nyomják már.Mikor is jön az új rész? Mert addig lehet meg kellene vennem a dlc-ket. Bár lehet lassan már ingyenes lesz az első.
-
sixpak
nagyúr
válasz voodoo98 #35599 üzenetére
Szerintem csak a szerencsén múlik, mondjuk az igaz, hogy rengeteget toltam a régebbi részekkel is.
BF4 alphaban is benne voltam, mondjuk az nem volt nagy élmény, nem voltak textúrák, betaban már igen.
Emailben jön az invitation, ha kiválasztanak:
Sok szerencsét.....és magamnak is.
Gery: én is csak akkor pakoltam fel ide képeket az alphaból, amikor már lehetett....ha valaki szivárogtat, annak nem nagyon kell többet részt venni ilyesmiben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest