Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuvi
senior tag
változtak az árak originen?

szerk::
kaptam 10% kedvezményt Origin Access miatt:
-
SkyS1gn
félisten
válasz
voodoo98
üzenetére
Konzolon is van, EA Access a neve mivel Origin csak PC-n van, ugyan az lesz a menetrend, csak annyi hogy PS4-en nincs Access. Cumi, csak PC-n és Boxon lesz ez a trial.
(#8095) fuvi direkt csináljátok?!?! Mikor rányomtál hogy előfizetsz 1hónap Access-re nem tűnt fel a -10% akció ami vele jár?
-
voodoo98
addikt
Konzolt nem vágom, de 13-án csak trial lesz PC-re, max 10 órát lehet vele játszani a megjelenésig, ráadásul csak kb a fele játékkal (5 multi map, 2 sp kampány). Szerintem konzolon is csak trial lesz, de lehet ott origin access nélkül, instant megkapjátok. De javítsatok ki!
-
Etalon
csendes tag
kicsit confused vagyok.

nagyon várom a BF 1-et, elő is rendeltem xbox 1-gyel.
21-re van kiírva a dolog, de most látom extrem digitalban meg a föntebb linkelt konzolvilágban, hogy ők már 13-án kiadják.hogy van ez?
miben más az amit 13-án meg lehet szerezni? kevesebbet tud?előre is köszi
-
-
M@rdel
őstag
-
Soos95
tag
Tudom, a többség még kivár okt 13-ig, de ti melyik boltban rendelnétek elő, ahol jár hozzá a Hellfighter dlc is?
-
SkyS1gn
félisten
vagy mégse:
TV reklám és Launch trailer készülőben.
-
Bárki ki tuja majd próbálni a játékot? Vagy kell hozzá majd valami?
-
-
prokxy
veterán
A BF1 multijáról semmi hír nincs, viszont azt tudjuk, h sok mindent változtatnak, engem ez érdekel a legjobban. Meg persze a mapok...azért csak jó lenne vásárlás előtt megtudni, h mihez nyúltak, mi lesz a szerverekkel, stb. Vagy rosszul gondolom? Még szerencse, h van EA Access és ezerkéccázé' kapunk egy demot, aztán el lehet dönteni, h vétel lesz-e, akár deluxe vagy skippelem.
A multiról jöhet 1000 infó, én örülök neki, single nem izgat, akkor fogom max játszani, ha karbantartás lesz pl.
-
Laraxior
titán
En egy videot se nezek meg.
A meg elerheto a jatek es jatszom vele majd mondom magamba, h ezt a reszt láttam a videoba?
de jó...
Adtak betekintest a multiba a beta idejen. Köszönjük szépen nekem tetszett. Meggyőzött. Megvettem.
Aki meg komolyabbat akar, vérre menőt... Nos, jelentkezzen hatarvadasznak, vagy a legioba.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lofagi
addikt
Nem célzásként írom senki ne vegye magára, de hol az a baj,hogy már mindent tudunk a játékokról előre és semmi újat nem hoz a megjelenés, most meg az, hogy nem tudunk semmit és miért nem. Megy a hype ezerrel az a baj, ha nem az. Hogy van ez kérem szépen? Örökös elégedetlenség vagy valami más?
-
TXT
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
-
prokxy
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Oké, ölsz bele 10 órát max a kampányba, de a multi csak érdekesebb már, h mi lesz 2 hét múlva, nem?

Semmit nem tudunk, h milyen változásokat tettek bele, lesznek-e custom szerverek, stb...engem inkább ez izgat, azt a faszit a SP-ben már vagy 20x pofánverték, oké, értem én, biztos ez tök izgi, de lehetne már más is...meg ez a lovaglás az elején, 100x láttuk, vonatot, h szétkapja a járműveket a sínen, ezt is, szóval vmi értelmes is jöhetne...
-
A funstock biztonságos, normális hátterű bolt (beszerzésileg), de én most nem vennék ott semmit amíg nem adnak valami életjelet, hogy mi lesz velük. Azt olvasom hogy napokat kell várni a rendelésekre, vagy nem történik semmi. Eddig se voltak azonnali bolt... de most?

Mondjuk BF1-et amugysem tudsz ott venni, mert minden pre-ordert "töröltek" a boltjukból.
Most csak az a kérdés, hogy akik eddig előrendeltek bármit, azok kapnak e valamit, vagy már rég becsődöltek... vagy mi lesz.
Hálistennek ott a PP védelem, kíváncsi leszek mennyi ér. Sosem voltam még ilyen szituba eddig.
A cdkeys meg szokásos szürkebolti rizikó... 80-90%-ban okés, de rá lehet futni nagyritkán valami aknára, mint bármely ilyen helyen.
De nem piactér, mint a G2A, Kinguin és tsai... szóval annál azért szűrtebb és kontrolláltabb a beszerzési háttér. -
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sinai Deserten játszódik majdnem

-
SkyS1gn
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem is volt abban!

-
SkyS1gn
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
-
TXT
őstag
A funstockdigital.co.uk es/vagy a cdkeys.com mennyire biztonsagos Origin kapcsan, mint "olcsobb" beszerezhetoseg? Van korabbrol szemelyes tapasztalat vkinek sracok?

-
lofagi
addikt
Nem tudom, én ezt a kérdést még fel se hoztam mikor amellett döntöttem,hogy ultimate. Szerintem aki megveszi a nagy csomagot nem nézi,hogy milyen szerveren fog játszani vele, mert neki az a lényeg, ahogy nekem is, hogy fullos csomagot kapjon/jak. De ez csak az én véleményem.

-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Gépesített járműre gondoltam és nem a robotlóra!

Már le is vonták a zsetont vagy miért?
-
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Fast Vehicle spawn legyen!
Elvégre ez BF, ne kutyagoljak már annyit! 
-
Nekem úgy rémlik anno már lenyilatkozták, hogy lesznek szerverek... csak a jogköröket fogják megnyirbálni, tehát jóval kevesebb állítható dolog lesz, hogy a "játékélmény" minden szerveren hasonló legyen, akárhova is kerül az ember be. (Pl a casual "matchmaking"-et használó réteg).
De persze meggondolhatták magukat és lehet hogy SWBF módjára minden saját kézbe lesz... vagy épp az ellenkezője.

Már csak pár nap és kiderül.

-
SkyS1gn
félisten
-
guftabi96
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
MW2-őt én is imádtam, kedvenc Codom, valamiért nekem az volt a legjobb multiban. (a kampányt soha nem játszottam végig)
Bele se merek gondolni, hogy hány órát játszottam vele, de abból kiindulva, hogy Bf4-ben most van 600, abban tuti hogy 1500+.
(nem tudom megnézni, én AlterIW-n meg az egyéb ehhez hasonló dolgokon nyomtam)
Viszont attól még a lobbys rendszer egy semmitérő vacak volt. -
Xaels
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Engem jól behúztak MW2-vel... Ok ott szerverek sem voltak, de a lobbyrendszerben éltek a csalók mint hal a vízben. Ha szar pálya jött kiürült és kereshettél mást. Ha többen voltatok partiban volt, hogy percekig keresett lobbyt. Kösz, de nekem hasonló nem kell. Legyen rendes szerver amik változatosak.
-
voodoo98
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
+1
-
Darabokra
senior tag
látom a többség itt is modern háborút akar, sztem meg teljesen jó, hogy 1. világháborús lesz és nagyon várós.. nem értem azokat akik modern fegyverekért rinyálnak meg stb.. de biztosan a fiatalabbaknak nagy gond ez.
-
bul07
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Mondjuk ez is igaz
Én ki nem állhatom az agyonkorlátozott szervereket, és kerülöm is őket
Az olyat szeretem amin nincs fegyverkorlát, a bérlő(admin) jelen van de név nélkül, vagyis a játékosok között van és úgy ténykedik, és nem minden piszlicsáré dolog miatt dobál ki embereket(főleg nem azért mert le merték lőni, hány ilyen szerver bérlő van, vagy chat-be írt dolog miatt)
Ja és fő alapszabályom, magyar bérlésű szervere soha
Nincs fizikai magyar szerver magyar ip-ről így miért mennék kiskirályok világába(akinek nem inge)
(Kis kifejtés, míg egy német simán hobbiból egyedül is tud szervert bérelni addig magyar részről 5+ ember bérel egy szervert és így sok sokkiskirályvélemény, a pénzéért élvezi a hatalmat.)Amúgy legnagyobb arculcsapás azoknak lenne akik a Ultimate Edition rendelték elő
-
-
Laraxior
titán
En is megveszem. Mit erdekel engem h milyen szerver...
-
bul07
nagyúr
Ha nem lesz bérelhető szerver akkor ez is a Star Wars: Battlefront sorsára fog jutni

-
Olympos
senior tag
Van olyan elvetemült rövidlátó, aki azért panaszkodik a BF hivatalos fórumán, hogy NE legyen bérelhető szerver a BF1-ben, mert sok a túlkapás, a "hülye admin".

...idióta.Észre se veszi, hogy az Offical szerverek teli van csalókkal?

Minden csaló Offical szerverre megy fel, mert tudja, hogy a kutya se bántja ott és a legújabb csalásokat nyugodtan tesztelheti. (Normal mód - offical beütéssel - még rosszabb...)
Volt olyan, hogy teli volt a szerver (48 vagy 64 fő) és mindenki tudta mindkét csapatból, hogy egy bizonyos emberke csal. Még a Commander is segített megmutatni, hogy merre található a csaló - sőt, valaki kilpett Spectractorba, hogy közölje a csaló pozícióját - és köszönhetően a HC módnak már mindenki tudta, hogy amint meglátja az illetőt egyszerűen csak TeamKill-je meg.
Kb 30-45 perc után végre elment az illető és csoportos report miatt pár nap után a statját is nullázták.Ezt akarják? Remélem nem ....

(A beépített Punkbuster egy új csaló dll esetén hetekig tehetetlen, a profik esetén tovább is. A másik - a neve eszembe se jut - meg még ennyire sem jó...)
-
Olympos
senior tag
Nem értem.
A hivatalos BF szerverszolgáltatók is szép árat fizetnek a licenszért, hogy eredeti BF3/BF4 szerver fájlok legyenek a szervereiken, amikért pedig mi fizetünk. Ez is bevétel az EA-nak, DICE-nek. Miért akarják ezt eldobni?
Talán azért, mert újabb vállalkozók akartak volna belépni a buliba? Nem jutottak velük egyességre? Felhígult volna a rendszer?...tényleg nem értem.
Valaki olvassa a hivatalos Battlefield fórumot? (Ott is nagy a felháborodás.)Ha nem lesz bérelhető szerver és HC mód, akkor se játékot, se vga kártyát nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de jó...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)