Hirdetés
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
-
laposonly11
senior tag
A fene, komolyan kell neki a 16gb ram: [link]
-
Chereiose
addikt
Szerintetek egy i5 6500-al is elfutna a játék? Valamint egy gtx 750 2GB és 16gb ram társaságában mediumon elfutna vállalható fps számmal?

-
odorgg
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jöhetnek az eredmények

Akkor talán nálam is el szalad majd a 4,5Ghz-es 3770k-val, meg az 1100-es 290-el

Nálad menyin megy a kártya? -
ForRedGlory
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem sz@patsz?

-
Fitzgerald
veterán
Az erdő nagyon komolyan néz ki.
Viszont már elkezdődött a buzikemp mindenfelé, nincs sok idő nézelődni mert leszednek. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
odorgg
üzenetére
R9 290 + i7 4790k van itt,jelentem kifogástalanul fut ultrán. Holnap tolok egy pár órás mérést,mivel ma nem nagyon figyeltem az fps számlálót a Mirillis Action-ben de 90-nél kevesebb aligha volt.
Szerk.: közben megjött a Launch trailer is
Battlefield 1 Official Launch Trailer -
zzola
titán
PC most van a top-on!
Currently online players
PC: 134,593 (24h peak: 134,593)
-
scabi78
senior tag
10 percet játszottam eddig és azt tűnt fel, hogy szerver szűrésnél országra nem lehet keresni? Csak földrészre? Európai szervereket listáztattam és csak (már nem emlékszem pontosan) olasz, meg francia szervereket talált a rendszer. Ez normális jelenség?
-
N@idia
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Nincs itt gond csak a játékkal és valszeg nem is a semmiért vannak a tele a külföldi fórumok is azzal hogy a picsába lehet hogy az i5 kevés a játéknak és eszi multi alatt...
"Hope it is due to optimisation. I build a new pc with i5 and 1060 but still cant get smooth running even at low setting
the cpu usage is always 100%"(#10081) Laraxior WoW
Oké várom a patchet addig inkább megyek és végigjátszom a kampányt 10x míg nem lesz valami javítás -
N@idia
őstag
válasz
voodoo98
üzenetére
Én egy játék miatt nem fogok 100 ezreket beleölni csak hogy jól fusson
Viszont egy i7 3770-re benevezek hamarosan, ha azzal sem lesz jobb akkor lesz@rom és majd javítják ezt hogy ne a CPU-t zabálja a játék. Ha neked i7 4790K procid van és azt is 100-on eszi akkor lehet még se kéne váltanom i5-ről 
Hozzá teszem hogy engem nem zavar, hogy 100%-on van a proci ne értsetek félre csak ne droppolna. Szerintem ezt a drasztikus fps csökkenést a proci okozhatja legalábbis én azt tartom a ludasnak nálam 7-8fps-re esik le 100-ról egyszerűen a multi így játszhatatlan...

(#10079) jokeman Esküszöm akkor nem tudom mi lehet a gond...
Soha nem volt gondom még egy játékkal sem 
-
boogie84
veterán
Nálam dx11 és dx12ben sincs fraps, és msi ab.

És nem is megy úgy, mint a OA-idején.
-
lofagi
addikt
How to steal a tank like a boss!

-
bul07
nagyúr
Pár kör után
Játéknak még vannak hibái
A balance rettenetes:
Így kezdődött a kör majd így is maradt a kör végéig

Gép
Nekem 560Ti vga van , Low grafikán 45-70FPS között mozog
8GB memóriát megette, de eddig még nem dobot kevés memória hibaüzenetet
VGA 100% megy, 6600K processzor 90%Érzésre szerintem kell vegyek +memóriát, de hogy vga-t veszek e azt nem tudom végül is ha 50+ FPS megvan
-
Dtomka
veterán
Elkezdtem, a singlet, 1 perc után mondom ez durva graf. (A mafia 3 nagyon messze van ettől...)
~20 perce játszom és elég sokszor halok, kell még 1 kis idő amíg újra ráérzek.
Amikor 1 vs 1 lett azon a részen kirázott a hideg. Aki azt mondja, hogy esztelen lövölde vegye szépen elő a történelemkönyvet olvassa át az I. vh-s részt, és utána üljön úgy le játszani...
-
Laraxior
titán
Most mennek a szerverek már nekem is, basszus van ahol 8-an várakoznak

..és a rang is megvan
-
prokxy
veterán
1070-nel hozott gyorsulást a driver?
-
Viper26
nagyúr
Most szedi rendesen (60Mb/s), akkor ma még talán rá is tudok nézni.
-
IntelKiller7
nagyúr
Azért fekszenek az EA szerók.
PoodleCorp on Twitter
“October 21st #PoodleCorp will be putting @Battlefield in the oven” -
Fitzgerald
veterán
A néger pakk elérhető már azonnal ha megvan az a dlc, vagy warbonds-al kell unlockolni? Meg se néztem még hogy milyen cuccok vannak, alap felszereléssel nyomtam csak eddig, annyira elkapott a játék.
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Same here. Remélem gyorsan helyrehozzák, mert a hétvégét kockulásra szántam

-
Jani18
aktív tag
Single meg is volt 5-5,5 óra kb az egész.Jöhet a multi.
Persze ha lesz működő szerver. -
prokxy
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Este kiderül, h mit hoz az új driver!

szerk:
Amúgy fel kellett vegyem a ventifordulatot a vízhűtésen magasabbra, mert nagyon melegedett a proci, iszonyat, h mennyire eszi némelyik mapon. Pedig bazzeg egy i7 és 4.5-ön megy.
Este tali, qrvajó volt a du-i gém Srácok, kösz szépen!

Ilyen partival a játék vmi eszméletlen!
-
Lac-coo
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
De ott melyikben van, melyiket masolgassam ? :szerk.: ok !

-
kisbancsa
senior tag
uj nvidia driverrel érezhető a változtás? ( mondjuk meglepő módon nálam nem volt fps dropp )
-
ScomComputer
veterán
válasz
Lac-coo
üzenetére
C....users....lacooo...doc....bf1....
nálam igy néz ki....."c:\Users\ScomComputers\Documents\Battlefield 1\settings\"
Én szívesen segítek ha valami van, csak írj,mert "ezek ittt" nem igen segítenek....Szerintem nem is olvassák amit ír az ember,ha csak nem valami VIP kaszt...
-
guftabi96
addikt
-
Lac-coo
addikt
Haliho !
BF1 hol tarolja es milyen fileba a kontroll beallitasokat es/vagy higy tudnam megoldani, higy felvaltva ket kulonbozo billkiosztassal hasznaljam ? En nyilakkal jatszom fiam meg wasd vel, szoval jo lenne valahogy egyszeruen cserelgetni..
Thx !!!

-
kisbancsa
senior tag
nyeeeh meghaltak a szerverek?

-
daveoff
veterán
Új NV driver BF1-hez. Ha volt már akkor bocsi....
GeForce 375.57 WHQL -
N@idia
őstag
válasz
Rison77
üzenetére
Ne aggódj nálam is kegyetlen szarul fut a játék olyan szinten droppol, hogy legszívesebben kivágnám a gépem
Hihetetlen, hogy egy i5 3570K nem elég a játéknak a kártya meg tingli tangli módban alig megy 60-70%-on. Sajna az I7 proci csak hó végén lesz meg, de addig meg ez így játszhatatlan. Sokszor a droppok miatt halok meg nagyon idegesítő ez a dolog és semmi javítás nincs a játékhoz nevetséges 
-
kinghaxor
aktív tag
Játszik valaki az aláírásomban szereplő konfighoz hasonlóval? Érdekelne, hogy mire számíthatok mielőtt megveszem a játékot. A bétáról lemaradtam és most az origin access sem járható út a számomra sajnos. Kimaxolt grafikán fhd-ben szerintetek meglenne a minimum 60 fps vagy ehhez már erősebb vga kéne?
-
warcat
veterán
válasz
feco70
üzenetére
Ha ellened vannak, ne zavarjon az a pár halál, a legtöbbjük egy kalap kakit sem ér
és esélyes,hogy még nem gyakorlottan mozogtál, pl tipp többieknek is,totál be lehet szívatni őket,meg szimplán hasznos is:ha sprintelés közben lenyomod és tartod a crouch gombját, akkor elkezdesz térden vagy a hátsódon csúszni előre (nem tudom,hogy van animálva
) és közben előrefelé tudsz normálisan célozni.
Gyakorlatilag be lehet így szánkózni a fedezék mögé (vagy épp ki egy sarok mögül,meglepetésként!) és a kis uborka snipereket eddig mindig meglepte és föléd lő,elhibáz, míg sima prone esetén ottmaradsz védtelenül,jó eséllyel spotolással kivilágítva.Másik tipp: supportnál és medicnél nem egyértelműen jobb a nagy láda amit csak leraksz és területen gyógyít.
A kis pouchokat kb 15 méteren belül oda lehet dobni célzottan a sérült embernek,aki ha nem sebződik közben,fel is gyógyul tőle maximumra.Szerintem nem kell ecsetelni mennyire jó ez,fedezékben maradva tudsz segíteni vagy pl feldobod a cuccos a felső emeletre kintről.Sniperekre visszatérve:egy kis nyomi tegnap még tauntolt is minket, hogy "lolol trench sniper shieldem van" (mert a medic 1916 akármi marksman puskával,legalul nagyon faszán lehet countersniperkedni is ám, épp lelőttem pár pofátlanabbját,őt már nem lehetett a világvégi szikláján) de a nap végén sokat ért vele, kikaptak szépen,mert ugyan mi lehet véreztünk a telegraphoknál, de élesztettünk is, és ha a fél csapatuk pöttyögtet hátulról,akkor a maradék nem elég erős hozzá,hogy disarmoljon)
Persze azért profiba nem szeretnék belefutni,mert az gáz jelenleg, a rank 10 scout puska oneshotol ,jobb hha készíted a babaolajat,egy halom medicet meg a füstgránátokat@Zolar: ez így van és szomorú,de megjelenés napján mit vártál,rászabadul a rengeteg ember, tutorial nélkül (talán letolják az első küldetést előtte) és itt aztán nincs semmi ám elmagyarázva sajnos, rengeteg ifjonc is elérte már csak szimplán a BF4 óta is a lövöldés korosztályt és maximum valami COD-os "tapasztalatuk" van ahol a k/d az isten.Ami számomra a legfájdalmasabb,hogy nincs spotolás

-
Rison77
senior tag
Hát nálam a 4690k úgy néz ki elég szűk keresztmetszet lesz, voltam a sivatagos pályán, és az erdősön. A sivatagoson nyílt terepen semmi probléma , viszont a falvakban 100%-on pörgeti a procit , vga 75-80%, és ledroppol 38-ig is az fps. Az erdősön pedig folyamatos a dropp. V-sync offon pedig szétesik a kép.
-
zzola
titán
Hihetetlen, hogy ebben a játékban mennyi analfabéta nyomorék van! Emberek tömkelege bújkál az épületek sarkaiban, tényleg hogy tenné teherbe mindegyik az anyját...
A másik felének meg fogalma nincsen, hogy egy CQ-n mit kell csinálni!

-
fuvi
senior tag
bf1 companion már elég jól működik, lehet állítgatni loadoutot, venni cuccokat warbondért, stb
-
Olympos
senior tag
Please help!
Nem tudom hogy néz ki egy Battlefield 1-es DVD doboz.
Tudna valaki belinkelni egy képet róla?Továbbá szeretném megnézni hogyan mutat a "Battlefield 1" felirat az My Origin Games játéklistában. Állítólag mindenkinek más és más.
Rá tud valaki cáfolni? -
adamkaa777
senior tag
Sziasztok a játék megjelenése után is él az hogy ki lehet próbálni 4 euroért ?
-
Xaels
félisten
Látszik, hogy végre megjelent. Sajnos a hétvégén nem lesz időm játszani. Ha akartok a téma összefoglalóba játékos listát akkor írjatok privibe Origin elérést. Ha valaki ír 1-2 dolgot a FAQ-ba azt is köszönném.
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Melyik kiadást érdemes megvenni: Standard, Deluxe vagy Ultimate ?
Köszi
-
Nekem még két óra mire lejön

-
tgulyas
senior tag
üdv, ma nyomtam egy kicsit a játékkal, minden szép és jó volt de volt egy pálya ahol egy nagy léghajóval támadtak az ellenfél. voltak ilyen fix légvédelmi lövegek amivel elkezdtem lőni a léghajót. Úgy beszaggatott mint állat azelőtt több pályán is mentem gond nélkül. ez természetes ? VGA FX 470 GB
-
melega
őstag
Nekem a kampány eddig tetszett amit láttam belőle.
-
feco70
senior tag
Nagyon jó a játék, csak néha ez a sok sniper től hülyét kapok.
-
.LnB
titán
Van egy nagy bajom a játékkal kapcsolatban. Eléggé lelombozó, elkeserít. Nem is tudom le merjem e írni. Nem vagyok nagy BF-se, de szívesen játszom vele társaságban. Jó is, nyomtunk is ma egy pár jó menetet. De csak nem hagy nyugodni ez a dolog. Kicsit beárnyékolja a játékélményt.Folyton ezen jár az agyam. Itt a fasza gépem, elég jónak mondanám, de ez... Nem tudom hogy gondolták. És nem tudom hogyan írhatnám le. Jó lenne egy spoiler gomb erre, de nincs.
Szóval hát akkor legyen, csak puff leírom.Borzasztó ronda a játék ikonja!!!44! -
laceszgamer
addikt
-
SkyS1gn
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Azzal vásárolsz játékba vegyvereket stb.
-
laceszgamer
addikt
Warbonds mire jó amúgy?
Mondjuk ezt a játékot nem bántam meg, már az első 10 perc is... komolyan ilyen kezdést kevés játéknál tapasztaltam. Megadta rendesen az alaphangulatot.

Multi meg megint csak iszonyat jó, ahogy néztem elég erőteljesen jutalmazzák ha az emberek a győzelemre hajtanak és nem csak TDM megy ész nélkül.
-
Csaber
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Talán 2 óra múlva én is tolom már épp telepítgetem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Samsung Galaxy S25 12/128
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

the cpu usage is always 100%"
Soha nem volt gondom még egy játékkal sem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) és közben előrefelé tudsz normálisan célozni.