Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Elméletileg javították a Disconnect hibákat ma.
MÁS: kezdek eléggé belejönni a játékba. Érdemes megvenni a Premium csomagot?
-
LeRoy18
aktív tag
[link] Naplemente (2015)
Sunset Song

vesztésre álló csapat támogatása? gépszönyek nélkül
megoldás: rögtönitélő biróság, statárium. az első világháború idején még a nyugati oldalon is bevett szokás volt a katonaszökevények kivégzése, dezerátlás miatt. késóbb lehet posztumusz felmentették őket a vádak alól, volt rá precedens, shellshock hatása alatt volt az illeto stbbf1, simán likvidálnám/kizárnám a gyözelemre álló csapatból azokat a játékosokat a finálé idejére, akik átlépték egyszer is véletenül? direkt a játékmezó határvonalát, ugyszolván dezertáltak :Ö)
-
jsk
senior tag
Nem is tudtam, hogy az akna jó a lovas ellen

-
Pro!Petya
addikt
Kapcsoljátok ki a win10 game mode-ot .. nálam az okozta az alacsony fps-t (esést) és a laggokat

-
whitezo88
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Uj suez mapot mikor rakjak be? Azt hittem a mostanival bekerul.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Erről van valami info esetleg?

-
JasonD
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Halleluja. Csak rosszabb ne legyen.

-
hszilard666
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nemár, nekem működik, nem akarok update-et, félek hogy játszhatatlan lesz

-
l.skywalker
titán
3 órával ezelőtt a DICE bejelentette h Update lesz ma
-
anubis6
aktív tag
válasz
Harambee
üzenetére
Próbáld akkor először lementeni, majd törölni a profil fájlokat a dokumentumokban található bf1/settings-ből, az is előfordult, hogy segített..
Vagy esetleg dx12 kikapcs?Esetleg az én problémámra tud valaki valami megoldást? (menüben nem tudok rányomni semmire, már a continue-ra se most az update óta..)
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Akkor erre a röcögésre nincs semmi megoldás v-syncen kívül? Proci nem megy maxon, vga bírja, minden bírja, meg szerintem korábban nem volt ez ilyen, nem tudom nem játszottam mostanában, de tegnap ment fel a patch és most nagyon fura. Nézek egy pontra és ha oldalazok az egér mozgatása nélkül akkor apró akadások vannak a fákon, falakon, stb.., akár 80-100 körüli fps-nél is. Ultrán játszom, szeretnék is, mert tetszik a látvány egyébként, de ez így idegesítő. V-syncel ugyan megszűnik, de úgy tudom az nem túl fasza egy multi fps-nél. Próbáltam afterburnert kikapcsolni, az sem segített, még az új winfos10-es game módot is bekapcsoltam, de semmi.
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Jaja, de szexelnem kéne, fáj a fejem, remélem estig elmúlik!

Sokan panaszkodnak ebben a fórumban a DC-k-re, neten nem írnak semmit az utolsó update óta? Ha csak itt minden 10-20. embert érint, akkor ennek tuti van vmi háttérzaja a neten...aztán hátha van megoldás is

-
-
-
Harambee
tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Bocs véletlenül válaszra nyomtam

Sziasztok kb 1 hónapja játszottam a játékkal , teljesen ultra beállitásokon 140% res scalel ( eredeti felbontsom 1366x768) volt 90+ fps szinte minden esetben néha eset max 5 frametMost ujraraktam a gépet kb 1 hete, drivert ma frissitettem és átlag 70! fps kapok highon 100% res scalel
Ami pöppet zavaró hogy néha 40re is beesik ami eddig nemvolt
Valami tipp hogy milehet? mert néha ugy beakad hogy esélyem sincs lelőni bárkit is
-
N@idia
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Ha ez megnyugtat én telenor mobilinternettel játszom és ma én is kaptam 3 disconnected-et, de csak akkor, ha csatlakozni akartam valamilyen szerverre (quick match)-ből. Viszont játék közben nincs gond nem dobot le egyszer sem és laggom sincs csak fps drop, de az elég gyakori ami eddig nem is volt, de nem idegesítem magam majd javítják talán.
-
guftabi96
addikt
Most nem csak UPC-sek írják, hogy rossz, hanem mint feljebb látható, Telekom is.
A játék a rossz, Dave is írja, hogy a legutóbbi patch után megszabadult ezektől a hibáktól, erre mostani patch-csel újra előjött. És nem csak neki, hanem rengeteg embernek. Szerintem ennyire sok embernek soha nem volt még ezzel baja.
És érthető is a felháborodás, sokan megveszik súlyos tízezrekért a játékot, aztán 1 perc múlva kidobálja őket a játék. Dave helyében biztos, hogy rágnám a fülét a supportnak, hogy vagy refund, vagy levásárolható kupon vagy bármi, mert ez nem is normális, hogy nem tud vele játszani. -
JasonD
aktív tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Fantasztikus. Nem lesz itt semmilyen hotfix, várhatunk a summer update-re...

Azért milyen fasza már, hogy az ember megvesz egy terméket tizenezerért és nem tudja használni. Ez pont olyan, mintha megvennél egy tv-t és 10 percenként kikapcsolna. Kevésbé b@szna szét az ideg, mint most. -
daveoff
veterán
miért Te az vagy, vagy honnan veszed, hogy UPC hiba?
1-1
de ha már itt tartunk, akkor telekom hiba is, igaz? szóval minden szar, csak a játék nem, meg az ea szerverek nem. a többi hat millió játékkal meg nincs gond....aha értem én, csak fel nem foghatom....de ha már itt tartunk, szakember is megnézte a kapcsolatomat, és valszeg a szerver szolgáltatónál van valami gebasz, ami jelen esetben az ea
-
daveoff
veterán
engedd már el ezt a upc témát. nem amiatt van, lehet hogy befolyásol valamit, de első sorban az ea szerverekkel van valami gubanc.
(#24062) csabooooo: ugyanez nálam is, nem tudok játszani. nekem korábban is volt ilyen gondom, de az egyik patch megoldotta, most ez megint visszahozta a problémát. a lényeg, hogy tudják mit csinálnak...

-
JasonD
aktív tag
Sziasztok!
Spring update óta állandóan server disconnected hibával kidobál a játék. Komolyan mondom 10 percet nem tudok játszani. Update előtt soha nem volt ilyen problémám. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
fuvi
senior tag
válasz
STC Speed
üzenetére
nekem szinten 2500k, 1070-el + UPCvel sulyosbitva, es se drop se lag se dc sose, elejetol fogva semmi gaz nem volt nekem. elozo kartyakkal full lowon, most highon. win10 64, esset security, msi afterburner, strobelight kb ezek az aktiv szoftverek amik a game mellett futnak
-
-
N@idia
őstag
Másoknál is droppol a játék vagy csak nekem szar ? Eddig nem volt ilyen, hogy droppolt volna, stabil 70-90 fps között futott most van hogy 40-re is beesik nem állandóan, de egy kör alatt 3x biztos. Inkább ne nyúltak volna a játékhoz
most szarabb lett, mint volt
-
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Médiasztár lettem-hurrá!
Jó a video...
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Na ez egy jó kör volt!

-
bul07
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Hát itt nem csak a te csapatod volt balf@sz hanem a másik csapat is, senki nem lőtt rád a légvédelmivel
(#24042) Aventador91
Á én az ilyeneket szeretem leszedni
Mikkor látom hogy ül hátra már fordulok is le róluk dobok egy hurkot és mire visszaül előre már megint lövöm és szinte egy helybe van -
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
készítettem is egy videót link

-
zzola
titán
válasz
Balubike75
üzenetére
Igen, de akkor másnak miért nincsen disconnect?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
zzola
titán
válasz
Balubike75
üzenetére
Megint a UPC-vel van a baj...

-
@rglaaf
veterán
Az uj Hellriegel egy kalap sz@r nem kellett volna felrakni rá a kukkert

-
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Az attack repcsi jobb lett, mint a fighter, csak legyen nyugtod fent, mert figterrel rád jönnek akkor cumi, hacsak nem tudsz hátraülni és szétkapni.
-
raubisoda
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
nagyon kajak lett 
-
Aventador91
őstag
ma voltam egy nagyon szar csapatban fao-n, de ebből következik hogy egy jót daráltam attack repcsivel
csak azért érdekes mert még nem volt 30 killem 5 perc alatt 
-
Na, én is kipróbáltam, hogy mit hozott a spring update.
Repülő használhatatlan, most már csak a tank van, mint jármű. Egy Battlefield-ben, ami csapat alapú, jármű orientált játék....eddig sem volt méltó a névre, most már még kevésbé az. Túl sokat nem repültem, talán 1100-1200 killem van , de azért sajnálom, hogy kiherélték.
A másik nagyszerű dolog, hogy több szerveren is 40-re esik az fps...frankón megcsinálták, le a kalappal.
Játék közben többször belefutottam a chaten, hogy disconnectedre panaszkodnak sokan, különböző nemzetiségűek, német, orosz etc...na, ennyit az upc-s faszságról. -
TXT
őstag
Premium Pass-re van vmi "okossag", hol-hogyan erdemes beszerezni kedvezobb aron, mint Origin 50€-s ajanlata?

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
válasz
bbdzyx
üzenetére
Szerintem pont hogy jobb lett így...

Ez amugy szándékos "feature", BF4 war alatt hiányzott is mikor a tank meg egyesek simán túléltek egy halálos lövést/sorozatot, csak azért mert egy pillanattal hamarabb lelőttek.Meg szűkebbre vették a tűréseket, időzítéseket is... szerintem Dave-éknek ez tett be.
Ahol kicsit gyengébb a net, máris hamarabb eldobja, valszeg valami időzítés figyelő bugot is sikerült így a netcode-ba tenni (vagy minimum valami túl agresszív lett). -
prokxy
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Mondtam a srácnak tegnap, de állította, h nem így van, akkor mégis, szóval aknázni kell keményen!

(#24022) sixpak: jah, letettem róla, de elég vicces az ilyen...

(#24023) Aventador91: Furcsa, Nálad ugyanez jött be éppen!
Este leszek, tegnap nem engedett a csaje!
Ma sztrímelsz? Ja, de csak 9 után vagyok, mert BF4 meccsünk lesz...(#24025) voodoo98: GZ, nekem most minden medál olyan, ami már megvan. Este gyere!

(#24027) Lendova: TS-re majd gyere, Joker átdobja az IP-t!
-
Lendova
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ma benevezek én is.
-
STC Speed
őstag
Ugyanez a problémám
[link]
Játszhatatlan..... -
Olympos
senior tag
streameléshez mi a legjobb választás minőség tekintetében? (nVidia GTX 1080-hoz)
a beépített nVidia streamelő programja és azon belül is youtube? vagy twitch? esetleg más?
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
Olympos
üzenetére
miért? mibe is vagyok szerelmes, jómagam se tudom már
ww1
mert sose lesz még egy ww1-es játék, ami ekkora felhajtást kap
filmbuzi is vagyok, jön talán még a wonder woman film, talán kicsit fellendíti a méltánytalanul háttérbe szoritott melözöttségetés megint jön a századjára lerágott csont? ww2
call of duty uj trailert hányan látták már
talán az ujszulottek még nem, akiknek a a ryan közlegény megmentése vagy a moha sem jelent semmit -
LeRoy18
aktív tag
válasz
STC Speed
üzenetére
30 ezres játék? miről beszélsz
szumma szummára, hol is tartok most, és még hol a vége?
önmeglepik sorozatat
alapjáték szülnapra(október 22,-n születtem) - dobozos 16k
karácsonyra gyűjtői kiadás, szobrocska, játék nélkül- 25k
március idusán, gábor vagyok, névnapra 1. dlc - 5kkizárólag ezzel a játékkal játszok és csak erre költök, minden platformon
mind szoftversen, mind hardversen
a hardveres is megérne egy külön misét .-Ö
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ha már itt tartunk, akkor telekom hiba is, igaz? szóval minden szar, csak a játék nem, meg az ea szerverek nem. a többi hat millió játékkal meg nincs gond....aha értem én, csak fel nem foghatom....