Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez tényleg 50 ezer ft??

Annyiért már egész jó fejhallgatót adnak, igaz az nem világít.
Amúgy nem hallottam még, csak nézem a specifikációkat, 40mm-es driver etc....
Szerintem ebben a nevet, meg a rgb ledet kell megfizetni. -
omfgk
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Én azért még reménykedek egy II. világháborús BF 2018-ban.
Nekik is megérné. Sok mindent át lehetne emelni BF1-ből. Meglehetne mutatni a versenytárs elég csúfos produkciója után ,hogy mégis milyen egy igazi 2. vh-s játék...
Mi marad egyáltalán? Fikciós hidegháború? Vietnám?
-
Állítólag nem II. világháborús lesz a következő Battlefield témája és hogy mi lesz pontosan, azt néhány órán belül kiszivárogtatja egy AlmightyDaq nevű youtuber.
Ez a felhasználó tavaly tényleg kiszivárogtatta a BF1 témáját, szóval lehet benne valami.
Reddit topic: Was it December 9 that someone was going to leak Battlefield 2018?
-
-
Laraxior
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mar mindegy, mar megrendeltem lesz amilyen lesz.

-
anubis6
aktív tag
válasz
scabi78
üzenetére
Beírhatod, de ahogy megnézed a video beállításokat, vissza akarja dobni.. állíts be mindent amit szeretnél borderlessben, majd ha végeztél és tetszik minden, akkor átállítod újra fullscreen, átírod a profile file-ban a hz-et, és többet nem b@sztatod a beállításokat

Valószínű drivertől és monitortól is függ.. nekem a tv-m pl. 60i módba vált, és nem pixeles lesz, hanem túlnyúlik a kép, amíg vissza nem lövöm így, @60hz-re
-
anubis6
aktív tag
-
anubis6
aktív tag
válasz
blue01song
üzenetére
A fényerőt (fénysűrűséget) befolyásolja.. ahol igazán sötét kell, az még sötétebb, ahol világos kell, az még világosabb, élethűbb.. pl. napba nézésnél, elvakít rendesen

-
blue01song
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A HDR-től szebbek lesznek a színek? rákerestem, de nem igazán értem mire jó!
-
-
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, segítsetek kérlek!
Pár napja cseréltem le az r9 380-at egy gtx 970-re és a BF1 nagyon csúnya, pixeles. Nem tudom jobban leírni a jelenséget, de durván szembetűnő a jelenség.Tegnap letöröltem a játékot és éjszaka újra letöltöttem, most reggel kipróbáltam és tökéletes volt minden. Bementem a beállításokba, nem állítottam semmit csak megnéztem! Kilépésnél kiírt valamit amit sajnos nem olvastam el vagy fényképeztem le, csak simán leokéztam és ezután újra csúnya lett a játék.
Már a menün is látszódik, hogy megváltozott valami, nem csak játék közben van a fenti jelenség.Van valakinek ötlete?
A BF3 és a GTA5 tökéletesen megy, Win7 64 az oprendszerem
-
Laraxior
titán
Nincs valakinek itt Logitech G933?
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ok.
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mehet!
-
IntelKiller7
nagyúr
Xbox One-on nincs kedve valakinek megcsinálni ezt a tankos küldit? Felmegyünk üres szeróra aztán a mortarral megcsináljuk.
-
Lavar
aktív tag
Nem hiszem el, hogy eddig nem foglalkoztam az FOV értékével, így több mint 1 év után állítottam nagyobbra, teljesen más élmény...
A UI.drawEnable 0 parancsot is csak most próbáltam ki, mintha filmben lennék, persze hosszútávon nem túl szerencsés, így vissza is kapcsoltam.Off: Van itt valakinek monitora az LG MP68-as sorozatból? Írnék privátot.
-
anubis6
aktív tag
válasz
blue01song
üzenetére
Legkönnyebb monte grappán, az alagútnál.. rakd a gödrökbe úgy, hogy az érkező oldalról ne lásson rá.. hiába féloldalas, föléér és bumm..
és persze paci ellen is jó védekezésképp, ha látod, hogy vágtat feléd, szépen hátrálva lerakod, ügyelsz rá, hogy köztetek maradjon és bebukja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
omfgk #32541 Na, ez nagy flash lehet

mcmike #32542 Az RSC-t is ajánlják az okosok.. 1 hit fejbe, 2 testbe a killhez.. igaz csak 6 töltény van, de ha pontos vagy, 3 nmy

warcat #32568 Köszi az infót!

-
voodoo98
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére

(írtam korábban, hogy ha nem lenne meg a skin, akkor is kihagynám ezt! Ritka pillanatok egyik!
Egész hétvégén kéne full nyomni!)(#32568) warcat
Na így megcsinálnám! -
warcat
veterán
PC
Tickwick nevű szerveren lehet farmolni a 100 vehicle destroyt
A support mortarja még mindig járműnek számít így gyorsan letolható, a szerveren más lelövéséért ban jár!
Lerakod, a másik szétlövi,cserébe lerakja a sajátját.Pár perc alatt teljesíthető. -
voodoo98
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Tényleg!
Köszi! 
Akkor félreértelmeztem!
Na már 2 meg van!
-
-
válasz
blue01song
üzenetére
Szerencs kell.
Nekem pont a napokban lett meg a Defensive. Nézd meg melyik tank merre megy, esetleg ha van valami szűkebb hely/út akkor oda érdemes lerakni. Vagy ami még bejött 1x-2x, mögélopózol, és ledobod az aknát.
amiensen pl. egész jól lehet tankokat pusztítani, mert sok a szűk rész. -
-
-
voodoo98
addikt
válasz
blue01song
üzenetére
Hát igen!
Egyrészt füst! Másrészt, ha messze van a tank, akkor sehogy. De ha bemegy a nép közé, pl.: Amiens, akkor simán alá lehet dobni. Nem mondom, hogy könnyű, de sokszor működik.Light tank és Artillery truck alá is simán alá dobtam már. Nyilván vmennyire low tankosok ezek, aki nagyon pro, annak nem tudsz a közelébe se menni. Bár volt, hogy Soisson-on megkerültem és aládobtam, utána elémentem és rálőttem, ő meg reflexszerűen tolatott!

-
voodoo98
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Van egy gyorsabb módja: mellé kell menni a tanknak és aládobálni! De pont a lánctalp alá!
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
blue01song
üzenetére
Hát pl ne Sinain csináld.
Sokan Monte Grappan szokták letenni az alagútba. -
blue01song
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
oksa,köszi, próbálkozom még

-
válasz
blue01song
üzenetére
Simán belemennek mindenbe. Nem kell túlgondolni. Megtippeled merről jöhetnek, oda lerakod és elfelejted a dolgot. Max. azt kell figyelni, hogyha más miatt felrobban, akkor rakj le újat.
-
blue01song
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
de mire odaérek, már tiszta hepe hupás a föld,szóval előttem már robbantottak páran. oda pedig újra hülye lesz bevezetni a sofőr.
nem lehet máshogyan feloldani a fegyót ?
-
válasz
blue01song
üzenetére
Figyeled a tankok mozgását és az útjukba leraksz pár aknát. Kell hozzá szerencse is. A 11-ei frissítés előtt, még lerakhatod a spawn pontba is.
-
blue01song
aktív tag
Én a hellriegel defensive-t szeretném összehozni. a 300 kill megvan hozzá, de a 25 kill AT mines-al lövésem sincs hogyan lesz meg. tudnátok tippeket adni? amúgy az AT=anti tank ugye? csak azért mert néhol kiírja a játék, néha rövidíti.
-
voodoo98
addikt
Most Conquest 50k-s holiday mission van:
Get a total of 50,000 score in Conquest between Dec. 12-14 to get a Superior BPOfficial Calendar between Nov. 30 and Dec 31.
- Mondays & Thursdays: 250 Scraps by logging in to #BF1.
- Tuesdays: Holiday Battlepack Mission (Superior BP).
- Fridays: Unlock Special Rewards.
- Saturdays & Sundays: 2XP.
- Sundays: Squad XP Boost. -
mcmike
őstag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nem feltétlenül...én pl simán szedek le snipereket ha medic vagyok (ha van egy kis szerencsém) fejesekkel, méghozzá Selbstladler 1906 Factory-val. Egy lövéssel. Nyilván nem mindíg jön be, tegnap háromszor is sikerült Supply Drop szerveren. Pedig nem volt közel hozzám egyik sem...

Hihetetlen tud lenni ez a fegyó, sima Iron Sight-tal...

-
voodoo98
addikt
Nekem "véletlen" meg lett, szerintem bug miatt pár hete. De ha nem lenne meg ennek akkor sem ugranék neki! Ez RAGE kategória, főleg úgy h kevés a jármű, amikre most még többen fognak rámenni!
(#32537) omfgk
Ballroom-on van egy "bug"-szerű megoldás. AA ugye alapvetően nincs, de ha kiszaladsz a nagy épületnél lévő AA-khoz, akkor elvileg 10mp után dezertlálás miatt meg kéne halnod, de ha eléred az AA-t, akkor mindig újraindul a számláló!
Figyeltem is felülről, hogy a szürke zónából, hogy a fenébe bírják lőni a hajót. Aztán kipróbáltam én is, működik. -
blue01song
aktív tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
jó,kicsit felment a pumpa tegnap, full telitalálattal hátba,fejbe mindenhol eltalálom az ellent, de nem veszi be a lövéseket. ez már szinte megszokott a battlefield-be (sajnos), de azt nem értem, hogy egyik nap listaelső vagyok,másik nap el se találok senkit,bármilyen classal megyek. másnál van ilyen ?
-
omfgk
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Azért annak a csapatnak gratulálni tudok aki az első szektort se tudja bevenni.
Léghajóval illene hogy sikerüljön a 2. próbálkozásnál főleg ,hogy ekkor még nincsen AA.Mondjuk akkor lehetséges ,hogy tényleg nem sikerül bevenni már az elsőt, ha érvényesül a BF főszabálya : Mindig a leghülyébb vezeti a léghajót, vonatot, hajót...
Én is megkedveltem az Operationt. Bár a fentebb írt kezdeti balance probléma néha elcseszi elég gyorsan. Volga Rivernél is többször megesett hasonló.
Galicia viszont undorító volt.
-
Źşë'
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
annak viszont örülök hogy nem érzek semmi késztetést hogy megszerezzek bármi nemű dogtaget meg skint bf1 alá, vért izzadnék sztem sokszor meg egy csomót idegeskednék nem is beszélve a nemkevés beleölt időről
a heti feladatokat csinálgattam, de egyszerűen azt is nonszensznek tartottam hogy mindig ugyan az, meg hát azok sem 5perces mutatványok - jó van egyszerűbb is de h ezekkel kell szarakodni egy objektív orientált játékban... -
voodoo98
addikt
Azt gondolom, hogy ez egy nagyon ritka cucc, ami nem kell a játékélményhez. Csak egy skin. Kb. annyit ér, mint a dog tag-ek. Ennek pont az a lényege, h ne legyen meg mindenkinek. De a lehetőség adott! (Bár én is azt gondolom, hogy ez a legnezehebb challenge eddig!)
Ellenben pl.: a fegyvereknél vagy BP-eknél pont az a lényeg, h kis erőfeszítéssel, de lehetőleg mindenki megszerezhesse. -
Źşë'
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
ha lenne bennük némi tisztesség akkor nem megszopatnák ezekkel az őrült cselendzsekkel a népet, hanem egyszerűbb módon odaadnák... nyilvánvalóan nem fog mindenkinek meglenni ez a 100 vehicle destroy, pl nekem sem, mert elmennek a csába hogy még mindig itt tartunk hogy el kell az ember kedvét venni, és nem úgy játszhat ahogy akar
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez elég LOL. De legalább kihívás az egyik része...
-
voodoo98
addikt
Na ez nem szar! Kb. lehetetlen!

Még jó, hogy meg van skin!
Amikor "bugos" volt a super rare skin osztás, akkor behúztam ezt is az M1911 The Care Package mellé.(#32523) giornalista
Hasonlót érzek én is! De ha mission van és kell(ene) a sok pont, akkor érdemes védekezni. Többször nyernek a védekezők, sőt vannak mapok, ahol az első sectort sem tudják elfoglalni sokszor(Ballroom).Egyébként eléggé megszerettem az operation-t, a kedvenc módom mostanában. Ez köszönhető az Operation Campaign-nak.
-
IntelKiller7
nagyúr
Holiday mission 2
Dec. 8-11
Robbants fel 100 jarművet és kapsz 1 Gold Desert Tank skint.Dec. 12-14
Szerezz 50.000 pontot CQ-n és kapsz 1 Superior Battlepack-et. -
válasz
blue01song
üzenetére
Menj Sniperfree szerverre.
Múltkor találtam egyet, áldás az a szeró
-
válasz
giornalista
üzenetére
Nekem nincs a védekezéssel problémám, pláne úgy, hogy sokszor vissza kell foglalni a pontokat. Ha csak egy pont van, akkor ez persze nem játszik. Ami nekem nem tetszik, azok a repülők ebben a módban. Sokszor mintha összekacsintanának a pilóták és nem egymást lövik, hanem csak farmolják a gyalogságot.
-
omfgk
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
Operationsben. nem is szoktam védőként játszani, amint lehet, switchelek a támadókhoz, vagy kilépek a szeróról

Nem éppen a legjobb hozzáállás. Azért tudsz támadni Operations-ben mert mondjuk én védekezek. A támadók teszik unalmassá a játékot. Imádom amikor 10-12 scout (ebből 8-10 haszontalan) kempel a kezdőjükön anélkül ,hogy megfordulna a fejükben ,hogy kéne menni előre.
Sok mapon amúgyis a támadók előnnyel indulnak.
Operation 1. mapoknál pl : Véget ér az előző Operation, maradnak a szerveren mondjuk 30-35-en. Kialakul egy 16v16 ebből 25% afk vagy a kezdőképernyőt cseszteti. Marad egy 12v12, de ugyanazzal a járműmennyiséggel mintha 32v32 lenne. Ballroom-on lehetetlen a tankokat így megállítani. Mire megtelik a szerver addigra a 2. vagy 3. szektor-ban vannak sokszor már a támadók. -
scabi78
senior tag
Sziasztok, lecseréltem az r9 380 2G-t egy gigabyte gtx 970 windforce 3x-ra és a Bf1 homályos, „pixelesebb”, életlen az amd kártyához képest, ez normális?
-
giornalista
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Operationsben egyébként is csak támadónak éri meg lenni.
a védőmunka unalmas. ha átrohannak a támadók, nem szórakoztató, ha meg jól védekeztek, nem történik semmi.
ja, de, újrázásra jön a behemoth és átrohannak a támadók, nem szórakoztató.
konkrétan jobban szeretek támadóként kikapni, mint védőként nyerni Operationsben. nem is szoktam védőként játszani, amint lehet, switchelek a támadókhoz, vagy kilépek a szeróról

-
válasz
blue01song
üzenetére
Ha nincs csalás a dologban, akkor általában az a magyarázat, hogy többen is eltaláltak.
-
blue01song
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
az már volt, az még roszabb,sehol semmi fedezék. itt legalább vannak fák. bár nem tudom hogy szed le a medic a pálya másik végéről alap fegyóval ,de sebaj

tudjátok mit adhatna még a dice? balance dlc pack. balanc-os lenne ezentúl minden meccs,csak vedd meg ,vedd meg, költs rá!!!!
-
válasz
blue01song
üzenetére
Jól látod. Próbáld Galíciát, ott még több van!
-
blue01song
aktív tag
lupkow pass-on minden második ember sniper, jól látom ?! mozdulni nem lehet
-
omfgk
veterán
Na persze hiába számítanak járműnek a feljebb említett dolgok ha 3 napon keresztül kb mindenki ezeket fogja vadászni. Nem lesz életbiztosítás Light tankkal jönni-menni

-
omfgk
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Igen meg a mindenféle stationery gun. Bár lehet a mortar nem.
Sokan felvetették amúgy a post alatt ,hogy ez a rész biztosan csak 100 kills with vehicle és nem destroy 100 vehicle, de tekintve ,hogy egy super rare skin-t adnak érte így tutira a destroy...
-
-
omfgk
veterán
BFBulletin szerint a következő Holiday Mission-ök
- Destroy 100 vehicles between Dec. 8-11 to get the Desert Gold skin (ennek egyrészt örülök, legalább 8-11-ig az assaultok nem autmaticoval vagy shotival fognak tdm-eznek a pálya egyik csücskében , másrészt viszont az AT rocket még mindig lepattan a tankokról...)
- Get a total of 50,000 score in Conquest between Dec. 12-14 to get a Superior BP
-
mcmike
őstag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Én nemrég "újítottam" I7-2600K@4.5GHz-ről I7-4770K@4.4GHz-re és azt vettem észre hogy többször van 100%-on a CPU, mint előtte. Ugyanolyan méretű pályákon természetesen...

Most vagy a 2600K volt ennyivel jobb, vagy közben a játék CPU igénye nőtt meg. De ezek közül inkább az utóbbi a reálisabb. Nem hinném hogy egy majdnem ugyanazon frekin járó 4770K gyengébb lenne mint egy 2600K...

-
Frod
addikt
ÚJ JackFrags gameplay
Zeebrugee pálya -
-FreaK-
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én resetelek minden keresés után, mert elég bugos.
Más:
Szerintetek megéri 4magos prociról (i5 6600k) 4+4-re (i7 6700k) váltani? Érezhető lenne a javulás a nagy CQ mapokon? -
voodoo98
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Érdemes néha a resetet nyomkodni.
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem xar a kereső!
-
IntelKiller7
nagyúr
Xboxosok. Csak én nem találok alap mapokra CQ-val 1 szervert se délelőtt? Nem hiszem el, hogy mindenki DLC-zik. Most is 9000 online játékos van bf1stats szerint...
Este meg hajnalban annyi van mint a fene. Pedig EU régió..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sikerült már az AT mine kill assaigment?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyszer csinálhatnának, olyan küldetéseket is, amiket nem azoknak találtak ki, akik 0-24 játszanak.