Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Feltétlenül szükséges minden szart belinkelned? Csak kérdezem...
-
Xaels
félisten
-
Aventador91
őstag
ezt nektek találtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Őszinte választ kérnék azoktól, akik BF4-et is aktívan játszották és most a BF1-et (is) játszák.
Ha csak egyre lenne időtök, melyiket választanátok?
.Azért kérdezem, mert sajnos idő híján csak egyre van kapacitás és a BF4 is kellően aktívnak tűnik még (vannak szép számmal még teli szerverek), tehát csak azért, mert a BF4-en nincsenek már játékosok, nem kellene áttérni BF1-re. Ha viszont ad annyi pluszt (játékélmény) a BF4-hez képest, mindenképpen áttérnék.
(BF4-gyel is az a gondom, hogy a prémium miatt igen-igen komplex már a tartalom, amit így sem győzök kihasználni
) -
Laraxior
titán
Aki váltani szeretne 7700K-ra az apron megtalalja az szukseges instrukciókat. Amennyiben nem birja kivarni a magyarorszagi megjelenest

-
válasz
Laraxior
üzenetére
Ejjha, akkor lehet erre kéne váltanom
)? Maradhatna a lapka meg a 3 hónapos memória 
--> bocs benéztem hirtelen a foglalatot, már nem törlöm ki
(#18083) voodoo98
Most szeretnék úgy választani hogy mint anno az i5-2500k-val 4-5 évig nem legyen bajom.Később lehet Sli lenne belőle.
-
fuvi
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Addig tedd be amig nimcs gépem mert utana en is jövök
Van ra ket napod. Holnap max holnaputan itt van minden ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aventador91
őstag
Már megint proci téma
úgy látom be kell tennem néhány stat képet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laraxior
titán
-
voodoo98
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Szerintem 7700k még nincs.
Más:
Havernak van egy 6800k 4.2ghz, 6 mag 12 szál. Azt mondja, hogy nem látta a GTX 1080 gpu usage-át 98% alatt. Én láttam már 83%-on a GTX1080-amat 6700k 4.5ghz-cel. Persze nem sűrűn. De akkor éreztem az fps droppot bőven.(#18082) JoceeHunt
Haver azt mondja, h neki megérte 6700k-ról 6800k-ra ugrani. Tehát a 6850k is biztos sokkal jobb mint a 6700k, de legalább 100-120-at (6800k-nál, 6850k-nál talán 200k-t is) rá kell dobni, ha nem többet. -
Laraxior
titán
válasz
tom_tol
üzenetére
Használja mindet. Csak nem mindegy, hogy 4/4 CPU megy 100%-on, 4/8 70%-on, vagy. 8/16-os 40%-on.
Valahogy kenyelmesebb ha csak felfőzön megy.
Na meg ugye még mindig elonyosebb egy 8 magos mint egy 8 szálas. Fizikai mag többet ér.
Remelem megerzem a különbséget en is. Eljott az ideje a DDR4-es konfignak, i7 7700K-val. Mondjuk szintén 4/8,de remélem az orajel masszivabb lesz, mint a 4770K-m 4,4GHz-e
-
tom_tol
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kösz
-
-
Xaels
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Gondolom ez is SP teszt? Multiban kicsit más a gyerek fekvése
-
-
tom_tol
addikt
Mesterek!
Ez a játék mennyi cpu szálat használ ? Pl. 8/16 procinál, mind a 16 szálat használja vagy ?
-
Laraxior
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
A két oldalsó ember latomezeje nem ér össze. Tehát ha felvaltva azaz folyamatosan akarnak tüzelni akkor jobbra-balra kell mozognia a drivernek.
Szerintem nem olyan nyerő az a tank... Egyedül használni meg főleg. Sima A7V heavy, vagy a light. -
Aventador91
őstag
landship móka mennyire működik 3 emberrel? ott ugye ha jó a vezető akkor a 2 lövész ki tud ereszteni 12 lövedéket.
-
-
smokiii1
aktív tag
Látom nagy téma most a skinek. Igazából nekem nagyon kevés skin van amire azt mondom egyszerre korhú, szép és a legtöbb ilyet még csak videókon láttam mert nekem konkrétan nagyon kevés battlepacket ad a játék, ha ad is akkor szarokat. Legtöbbször jobban tetszenek az alap skinek amivel megkapjuk a fegyvert.
-
whitezo88
nagyúr
Ha mar doboz... vettem egy superiort erre a Gasser skin volt benne ami amugy se szep es amugy se jo. Aznap szerencses napom volt, volt meg tobb lada squad boosttal. Betortem oket mert xp mar nem kell, meg meg par skint, vettem egy masikat. Erre megint az a skin volt benne! Azt hittem hulyet kapok..
-
voodoo98
addikt
Elvileg létezik. De még mindig nem bírtam én sem megszerezni. Pedig ráment mindenem, az összes fegyver skinem, az összes xp boostom (vagy 5db), egyik fegyóból 2 puzzle db is, de még mindig nincs meg. Kinyitottam már kb. 5-6db superiort (kaptam 2-t premium miatt) is, de semmi. Kb le is tettem róla. Ha tudok venni superiort megveszem és kinyitom, de ez így szar.
-
lofagi
addikt
Gondoltam feljövök így 3 napos nonstop meló után, s megnézem van-e valami érdekes, de csak azt látom,h fika fika hátán. Remélem Xaels hamarosan betoppan,mert erre kétlem ,h sokan kíváncsiak lennének. Jól indul az év.

-
Carlos Padre
veterán
Itt még mindig ez megy, a szerverek meg üresek?

-
Frod
addikt
Jópofa dolog, hogy úgy néz ki a desert gold tank skin nem is létezik

(azért az, hogy 500+ superior-ból sem esik az nonszensz) -
blaca83
őstag
Az az érdekes az egészben, hogy az ünnepek előtt még jó volt és nem dobálta le a szervereket sem. Én is megnéztem a kábelt, az internetes beállításokat, drivereket, de nem találom a hiba okát.
Biztosan központilag változott valami...!
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
Gyula84
üzenetére
optimális ütemezési problémát megoldó algoritmus bf 1-hez?
de most komolyan?
milyen sorrendben érdmes osztályonként WB pontokon fegyvert venni, rang függvényében?
scrap skinezésre való, ha jól sejtem?kb ott tartok, hogy a fegyverek beazonositása is gondot okoz, innen lesek:
http://www.imfdb.org/wiki/Battlefield_1 -
LeRoy18
aktív tag
megvettem a dobozos és a gyűjtöi kiadást is és mégis mit hiányolok, ami kézzel fogható, fizikai?
-
Gyula84
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
direkt csinálod ezt?

(#18019) Laraxior

-
LeRoy18
aktív tag
tegnap éfjélkor megvilágosodtam
szerencsétlen kutyák mit érezhetnek szilveszterkor? fehér isten effetus
kb mint szerencsétlen németek a somme-i egy hetes tüzérségi előkészítő alatt, persze bebipulnak
meg is lett következménye, a brittek a támadás első napján rekordot döntenek -
kisza25
félisten
olvasgatom itt az utolsó 60 hsz-t, csak egy kérdésem lenne, mi az a statt

-
N@idia
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Csak nem bírod ki, hogy neked legyen igazad és valaki veszi a fáradtságot és kipróbálja win8.1-en

-
feco70
senior tag
A haveromnak is upc net van. Teljessen jól fut a játék.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Nem tudom tapasztaltatok-e ilyet, de nálam folyamatosan "server disconnected" hibával megáll a játék és visszadob a menübe.
Az esetek 90%-ban nem tudok végigjátszani egy kört sem.
Tapasztalt valaki mostanában hasonlót?
Nemrég tettem fel a Win10-et és eddig nem tapasztaltam semmi hardveres hibát a gépen és 240-es UPC netem van, amiből speedtest szerint a 80 folyamatosan megvan tehát nem értem mi lehet a gond!
Van valakinek v.mi ötlete?

-
dergander
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Gondolom nem egy mecset tolsz le naponta hanem elég sokat. Ez csak 1 a napi 20ból. Akkor ha ennyire pro vagy akkor kérjük a többit. Persze ez nem ilyen egyszerű,sok-sok kör eltelik mire egy egy nagyon noob ellenfélbe botlasz akinek nem érdeke a tank likvidálása,mert azt se tudják mi merre,ez nem nagy kunszt. Ma nekem is volt 2-3 köröm ahol csak én foglalkoztam a tankal senki más,persze nulla sikerrel. Ilyen mecseken születik meg az ilyen játékos mint te is vagy. Persze van aki nagyfiúskodásra használja van aki elvan vele.
Egyszer ha itt vagyunk 64-en nyomhatnánk egy PH partyt Conquest módra. Minden pályán, Argonne forest csak hogy ne legyen mindig jármű.
-
nincsnév007
addikt
ez a kedvenc topicom xD
-
SkyS1gn
félisten
Nektek komolyan ennyi energiátok van szájkaratézni?!
Menjetek kapálni fagyott földet

-
Kucsek
aktív tag
Hát akkor legyen E-Pénisz
Csak hobbiból használom a járműveket, mondjuk röpködni szeretek. Késelni imádok, Bf4-ben is a sima bayonet-el volt a legtöbb killem, itt csak a BOLO-val 1162
-
törölt tag
Komolyan mondom beszarok rajtatok.

-
daveoff
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
kérd meg a bátyádat vegye meg, aztán nyomás abba topikba.....
-
vendingo
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Van viszont tank build.

-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Meg tank sincs benne ugye..
-
vendingo
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Játszottál volna vele megjelenéskor és az azt követő időkben....
Csíter paradicsom volt, lehet még most is az. Olyan bugok voltak, hogy kettőt léptél és bezuhantál a pálya alá és a többi... Egy béta foskupacvolt hónapokig. Fél év után ma játszottam vele először, egy picit mintha jobb lenne. -
daveoff
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
igazad van, felesleges volt ránézni a statodra, mert egyből levágtam, hogy aki ilyen nagyszájú, az nem lehet túl skilles játékos. nem baj, majd elnövöd....
-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Tévedésben élsz barátom. Tankban ülni egyszerűen unalmas. Nem kell igazán célozni tudni, a reakcióidő is elhanyagolható. Nem fognak egy lövésből kiszedni. -----> unalmas.
Legalábbis számomra. Majd ha nyugdíjas leszek és a reakcióidőm elég magas lesz ahhoz, hogy még autóba se merjek ülni, majd akkor talán, de még akkor is túl könnyű lenne

Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Idovel biztosan javitanak mindent.

.
Van ra ket napod. Holnap max holnaputan itt van minden
úgy látom be kell tennem néhány stat képet
![[L:http://gamegpu.com/images/stories/Test_GPU/Action/Battlefield_1/b1_intel.png][link][/L] [L:http://gamegpu.com/images/stories/Test_GPU/Action/Battlefield_1/b1_intel.png][link][/L]](http://gamegpu.com/images/stories/Test_GPU/Action/Battlefield_1/b1_intel.png)

de ha ráérsz tégy egy próbát win8.1el mert más nem segít, de lehet még az se