- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
vandor01 #14413 üzenetére
igen, én is így jártam.
Elköltöttem a pontjaimat kuponokra, amik semmire nem jók. Most meg nincs pontom snatchelni se
Más gondom is van velük.
3 hónapja vettem egy xmund mini esernyőt. Amit a mostani, közepes szél eltört.
Küldtem nekik fényképet a törött esernyőről.
Erre írják, hogy küldjek SKU kódot a csomagolásról. Írom nekik, hogy nincs, a csomagolást 3 hónapja kidobtam. Írja, hogy akkor küldjek neki képet az SKU kódról...
Nincs valakinek sárga esernyő csomagolásáról képe?Ettől függetlenül szerintem sokkal jobb cég mint a GearBest, aki ha felad valamit azt is (hó)napokkal a rendelés után, ha pedig refundolni szeretnél kitiltanak.
Legalábbis én a BangGoodnál jobb kínai webshopot nem tudok, de jöhetnek tippek. -
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #14172 üzenetére
meg ora van es 2 jatekos kene! HAJRA! Xiaomi Redmi 8A Global Version
-
-
válasz
vandor01 #12413 üzenetére
Hát Magyarország és Románia nem Belgium, ezzel azért mindent elmondtam.
Gondold el mi lesz nálunk 2021 január 1-től. Így is lehet kényszeríteni az embereket hogy országon belül költsék el a pénzüket vagy mondjanak le dolgokról, mert mégis mit képzelnek importálni EU-n kívülről? -
Salex1
őstag
-
-
válasz
vandor01 #9688 üzenetére
Nem vontsm kétségbe az igazságtartslmát, hiszen igaz.
Szelektív az olvasásod nem ezek a nem kulturáltak, de én most nem írom le. Kb. megint mellébeszélsz éd a trágár szavakat úgy tekinted, hogy az normális.
Ez amit idéztél itt nem kell hogy ki legyen hagyva, jó az eredeti verzióban, másra gondoltam. -
Fizsó
csendes tag
válasz
vandor01 #9662 üzenetére
A VIP fokom csak azért emlegettem, hogy érzékeltessem, régi vásárlójuk vagyok, sok korábbi rendeléssel, tapasztalattal.
Drága tanulópénz. És addig volt igazán rossz, amíg hittem benne, hogy időben át tudom adni a születésnapi ajándékot. Amióta ezt a nagyon frusztráló problémát egy gyors, szerencsés, hazai beszerzéssel (persze egy új és drágább kifizetéssel) megoldottam, már nem vagyok annyira ideges.
Előbb-utóbb majdcsak lesz telefon, vagy pénz! Talán még ebben az évben! -
Vertigo18
addikt
válasz
vandor01 #9221 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos mostanában elég sok ilyen, rossz tapasztalatról lehet hallani, amikor a biztosítás hiányára hivatkozva nincs igazi, számomra is értékelhető megoldása a dolognak.
Megvárom V/ fórumtárs reakcióját a problémára, hátha okosabb ebben a dologban is, mint mi, egyszerű halandók és tud valami egyéb megoldást...
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #8794 üzenetére
Majus honapban is sikeresen meglopott a Banggood 1db termékkel....
10+5 -öt rendeltem aztan csak 9+5 erkezett....csináltam kicsomagolos videot de már nem is idegesitem magam rajta
teljesen felesleges.. ebben az évben minden honapban megloptak egy temekkel- hiaba kicsomagolos video
- feleslegesen igergettek hogy ujrakulidik
- teljes haszontalan hogy meg biztositas is van a csomagon....lassacskan az el nem kuldott termékek ára 50eurot nyaldossa alulrol!
amit kedvezményben adtak azt az "elfelejtett" termékkel kárpotolták magukat
ugynezki ezt bele kell kalkulálni mintha ÁFÁ-t kene fizetni minden EU priority utan
igy vagy ugy de fizetni kell!igy álljatok a BG-hez!
-
KisBundi
őstag
válasz
vandor01 #8843 üzenetére
Persze, TN nélkül gondoltam, hogy nem vámolás miatt keresnek, de igazából nem kerestek még semmivel és az oldalon újra "Processing" felirat látható. Igen, EU Priority-val jön "okosba".
Az idő nem fontos annyira, mert nem azonnal kell, de jó áron volt és annyiért nekem megéri.
-
fape
senior tag
válasz
vandor01 #8800 üzenetére
Én már nem szórakoztatom magam a chat-tel vagy az oldalon keresztüli írogatással.
Email ezek a címekre:
- cservice@banggood.com
- cservicesz@banggood.com
- order@banggood.com
- service@banggood.comEgy email mind a 4 cím benne van. Erre eddig mindig jött válasz (kopp-koppÖ. Most is kaptam, hogy jó lesz-e ha újra küldik.
Volt már olyan, hogy két címről is válaszoltak. Az egyik hogy így jártam, a másik hogy újraküldik. Persze, hogy az újraküldősre válaszoltam
-
fape
senior tag
válasz
vandor01 #8794 üzenetére
Én is hasonlóan jártam. Gondoltam kipróbálom a telefon állványt és végre életemben először csinálok unboxing videót. Hát bejött. 4 egy forma drón motort rendeltem. Cserébe jött 3 amit kértem, meg egy random. Márkára stimmel, de még típusra/méretre sem azonos. Indul a küzdés az ügyfélszolgálattal. Ja igen eu priority line volt.
-
válasz
vandor01 #8794 üzenetére
Köszönjük a tapasztalatok megosztását. A belgiumi postai viszonyok számunkra nem igazán relevánsak.
Europe Processing Center az bizony Valahol Európában van. A kínai Nemzetközi Kicserélő Központokból küldi Kínán kívülre a dolgokat.Nekem egyetlen Banggood-tól rendelt dolog nem volt hiányos és nem veszett el. Volt ami későbben érkezett mint a várható szállítási idő és csak ez volt a probléma.
Itt Magyarországon lassan vége a piaci retek szezonnak, de nem loptak semmit, mert inkább megesszük őket.
Ne folytatódjon már ami eddig probléma volt. Köszönöm megértésed. -
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #8736 üzenetére
Na a bunti utan itt ujra
ujabb hianyos cucc jott a BG-tol! ebben az evben ez a 3dik EU priority vel kuldott hianyos csomagom! Havonta egy lopas....... Nem nagy osszeg valszeg kevesebb mint a fizetendo AFA es ugyintezes ara
.... 400euronyi csomagbol 40 ejro hianyzik! Szoval 10%-os afat kellett perkálnom!
Amit eroteljesen ajanlok!!
1. csomi-nyitos VIDEO keszitése! A legutolso csomagbontasrol már nekem is van!
2. nyitas elott a csomagot átnézni mert az a vékonyka es nem egyseges méretű fekete muanyag ami csak egy atlatszo szeles csomagolo celuxxal van korberagasztva.... ki tudja hol kezdodik es hol vegzodik az egesz.... sec perc alatt kinyithato majd egy ujabb csomagolo celuxxal zarhato szinte mindenféle kulso jel nélkul!
nyitas elott erdemes jol átnézni! attapogatni mi lehet benne a kis dobozok darabszamat ellenorizni ha lehetseges!3. EU priorityt NE hasznaljunk sok kis doboz renedelésére! egy-egy nagyobb es értékesebb cuuc rendelésére ajanlatos hasznalni pl drone, telefon, porszivo! Mert ugye egy dobozbol csak egyet lehet ellopni de ha van 4+2+3... akkor az izgatja a tolvajok szaglasat azt esetleg 1-1 db kiugorhat! Erdemesebb LEHET sima regelt postaval kisebb csomagokban rendelni ...
Harom eve rendelek BG-rol kozel 200 rendeles de minimum heti 1db rendelés! szoval 3 ev minimum 156 rendeles ebbol 2 darab tunt el a posta sullyesztojében amit ujrakuldtek..... a darabszamok MINDIG megegyeztek ez kb 151 rendelés eseten nem volt se tobb se kevesebb..... gyanitom egy BG vagy GB szintu ceg olyan logisztikai szoftver tamogatassal van megoldva hogy se tobb se kevesebb cucc ritkan vagy soha nem fordulhat elo.... kiveve az emberi mulasztast??
szoval ebben a szituban kizarnam hogy vki nem tud szamolni a cegnél!Na de mi valtozott ebben az evben??
elotte minden rendben most meg BG kezdi masolni a GB-es "Feucht" tipusu feldolgozást! Most meg csak ki-ki lopnak kisebb cuccokat....meg parhonap azt egesz csomik fognak lábrakelni!!!!nalam mind harom EU priority volt ami ebben az evben egy ujfajta feldolgozassal mukodik Kina-Anglia-Hollandia---- celorszag..... de mielott elindulna azaz var a repulore kinaban!!! 2-7 nap kozott dekkol egy uj "helyen" Europe Processing center
mindenkinek a fantaziajara bizom mi tortenik ott a csomaggal ebben a parnapban! Minden eszkoz a kezukben hogy egy gyorsban visszanyitott csomit visszazarjanak és szinte hibatlannak nezzen ki!
Remélem erthetoen levezettem es logikailag kovethezo egyertelmu voltam!! Szerintem ott akkor a helyszinen dolgozo kinaiak dezsmálják a csomagokat ez ido alatt!
Mert nem lehet veletlen, hogy pont most pont ezekkel van a probléma es elotte evekig semmi a sima postas cuccokkal.... de ez csak NALAM.... es SZERINTEM..... de elobb utobb masokat is utolernek a tolvaj retkek....jovoheten jon egy 15 kis dobozt tartalmazo 200ejros EU priototy csomagom!
Lehet tippelni hany darab fog hianyozni? a nyertesek kozt kinai utazas lesz kisorosolva -
tometalian
csendes tag
válasz
vandor01 #8685 üzenetére
egyáltalán nem izgulok. elég régóta rendelek ázsiából, már lassan mindenem onnan lesz. megszoktam már az akár több hónapos várakozást is. a kérdésem kifejezetten a tariff insurance vs eu priority line. csak olvastam olyan "rém"történeteket, hogy akár 6-8 hét is lehet, mire sikerül az eu-ba benyomni a terméket, meg még 1 hét házig. na pl ennél jobb változat, ha mondjuk 2 hét alatt vámhatár, 1 hét vámügyintézés, 1 hét további szállítás. ha meg elveszik a csomag azt a párszázas biztosítást ki szoktam fizetni, nameg paypal is eléggé vásárló barát, szóval attól nem félek, hogy a végén vagy a termék vagy a pénzem ne lenne meg.
-
válasz
vandor01 #8685 üzenetére
Az új emberek nem biztos hogy tudják azt, hogy te belgiumi viszonyokról tudsz elsősorban írni, hiszen neked odaszállítanak.
Ha egy magyarnak azt írom hogy jelenleg a biztos áfamentes szállítás az EU Priority Line és a kiírt várható szállítási időn belül megkapja, az megfelelő válasz.
Függetlenül attól hogy ezt én ajánlom. -
sambenez
addikt
válasz
vandor01 #8648 üzenetére
Az elsőre itt több infó van. Még 03.04-i bejegyzés is van.
Másodikra is több infó van itt. Még 03.21-i bejegyzés is van.Szóval még bármi lehet.
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #8647 üzenetére
csak mint jo pelda itt van 2 rendelés is a BG-tol az elso szinte 99% hogy szevasz
a masodik is mar nagyon eselyes 1 honapja nem mozdul! ha nincs biztim akkor ez az en felelosegem hogy elkavartak valahol a világ másik vegén? azaz benezhetek a lo hátso vége alá?kb 7000/7000ft-os rendelesek amibol TN 373ft a bizti 126ft
egy
csakis regelt kuldeménnyt kerek amiert kulon fizetek
ketto
van biztim szoval evidensnek kell lennie hogy kuldjek ujrakérdés meg fogjak tenni?
eddig a kb 8% azaz 500ft-os koltséget megért amig nem volt probléma....
-
válasz
vandor01 #8642 üzenetére
Nem magyarázom bővebben, de ha egy webshopban nem a szerződési feltételek szerint jár el az eladó vagy vevő, akkor azt én tisztességtelen eljárásnak tartom.
Sajnos a vevők is megszeghetik a szabályokat, nem csak az eladók.
Pl. kifizeti a webshop a visszaszállítási költséget, mégis igényli a PayPal-tól.
Azt hazudja a nem nyomkövetett csomagra, hogy nem kapta meg és eleve nem regisztrált küldéssel kéri.
Túllépi a szerződési feltételekben meghatározott reklamációs időt és a PayPal-on keresztül követel vissza pénzt. Mivel nem akarja a webshop a "kamu" probléma miatt növelni a jutalékát, csökkenteni a minősítési rátáját ezért inkább enged a kényszerítésnek és kifizeti a kért összeget.
Persze ha emiatt veszteségem lesz kénytelen vagyok beépíteni valamely mértékben a költségekbe vagy egy idő után hagyom a fenébe a kereskedelmet a szemét vevők miatt. Vagy eleve kizárom a sok problémás vevők országát a megcélzott piaci partnerek közül. -
válasz
vandor01 #8457 üzenetére
vandor01 #8457 számú üzenete
nem vagy egyedul! GB-sednek.....
elmult 6 honapban tobb mint 2000ejro hagytam naluk a legutobb 5cucc helyett 4cuccot kuldtek meg vmi extra hulyeseget amit nem rendeltem és nem is tudom mi az.... aztan 2 fekete taviranyitot kertek tolem meg is rendeltem BG-rol 1 honapig vartam majd kuldtek 2db feheret.... magyarazzam el a vevomnek hogy 30000 ft ért ne valogasson fekete feher? milyen luxus man???
BG nagyivben ...... a fejemre tobsszor irtam tobbszor ...... .... majd megkoszontem nekik és megigertem az elkovetkezo 6 honapban a következő 2000 ejrot majd az Alin tapsolom el vagy mas kinyai penznyeloben!probalom betartani!!!
tulajdonképen oruljek hogy nem locitromot csomagoltak a cuccomba! kuldtek valami hasonlot és meg mukodik is!
pedig 1xru a busines fekete vagy feher??? amit a paraszt rendel ezt kelll idoben megfelelo minosegben darabszamban szinben meretben kipostázni.... háááát sajnos ezek nem mukodnek mar GB utan a BG-en sem!
szomoru...
-
válasz
vandor01 #8346 üzenetére
A holland posta sem látja, ez így nem stimmel. A postai azonosító utolsó két karaktere a szállító posta országának rövidítése.
Nézd meg ezt a számot: LX473571676NL ez egy normális követésű szám, mind a Magyar Posta, mind a holland posta oldalán követhető.De ha nem Magyarországra kérted, hanem Belgiumba laksz, akkor nekünk nem ad semmi információt az hogy te ott miként kapod meg. Az hogy a belga vámosok miként dolgoznak bennünket nem érint.
-
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
vandor01 #8234 üzenetére
TN a rendelés után nem sokkal nekem is volt, ami annyit jelent, hogy regisztrálták a csomagot. Viszont a shipping (CN->EU) nem történt meg, mert folyamatosan nem érkezett be a termék (azóta sincs készleten). A rendelést még kb. a tavalyi utolsó holdtölte előtt töröltem, akkor azért még volt ügyintézés, szerintem.
Deezténmáúgysenemértemmeg. -
stigma
addikt
válasz
vandor01 #8184 üzenetére
(#8182) UberMutant, (#8183) Lauda ,(#8184) vandor01 :
Köszi mindenkinek. EU Prio. Line-al rendeltem, már többeknek írtátok hogy Kína - Belgium vonalon mozognak a cuccok.
Bangood-ról még nem rendeltem, csak máshonnan, ezért kérdeztem (Geekbuying,gearbest,Ali,Ebay)
Ha a szállítási idő lejár és nincs nálam a csomag , reflexből szoktam írni de türelmes leszek.
Naponta nézem a csomagot, mert sajnos a héten senki nem tartózkodik otthon és remélem felhívnak előtte.
Segítségeteket köszönöm, türelmes leszek.
-
-
SzamyMcMilan
csendes tag
válasz
vandor01 #8040 üzenetére
Igen emlékszem a Te csomagodra és bíztam is benne, hogy ha neked is 27-én postázták meg nekem is 217-én reggel 8:56kor... akkor már rég itt kellene lennie, hisz egy géppel jöhettek volna. De ugye Naiv vagyok.
De nem offolom szét a csoportot.
Várok türelemmel az 55-ik napig. Utána Zombi háborút indítok a Banggood ellen!
Szép napot Nektek!
-
buca84
őstag
válasz
vandor01 #7943 üzenetére
"terméknél mi van? Shipping: In stock. Processing time:Ships in 24 hours"
igen, ez van ott.Az enyém HK raktáros cucc. Telefon. Redmi Pro 6.
Kolléga rendelt tokokat CN raktárból. Kapott TN -t 2 napon belül.
Ezért is furcsállottam, hogy én még semmit se kaptam.értem. köszi!
(#7942) V/
Shipping: In stock. Processing time:Ships in 24 hours -
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #6268 üzenetére
na.... kellett egy het vagy meg tobb is mire leesett nekik hogy az a TN szam amiert fizettem es kaptam az valamilyen indokbol kifolyolag nem akar mukodni.... a rendelt cuccot mar 70 napja nem kaptam meg a posta nem tud nyilatkozni a nem letezo TN szamrol.... szoval vagy ujra kene kuldeni vagy zseton vissza... de mivel a cucc kene!? ezert kertem ujrakuldest.... mostmar remelem 1-3 nap es elindul ujra a termek...
megjegyeznem ha BG-nel 1 het utan nem indul meg a TN! akkor az mar nem is fog! ezert meg gyorsan melegeben ujra rendeltem ami mar hasznalatban van.... de mivel 2-ot akartam ezert johet az ujrakuldes!
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #6215 üzenetére
megjött a válasz... eszem megáll ezeken...
direkt fizetős TN kertem ne legyen gebasz de mégis vanDear Norbert Vamos,
Thank you for placing an order.
Your order 42233340 , could you please offer the document from post office that you didn\'t receive it?
Best regards,
Annadear Anna!
This tracker number:
RG726008592CN
Is NOT exist on the world!
Not possible to find it in China or in Belgium!
Bpost gave me nothing about nothing not exist tracker number!
so... It is a FAKE TN number had been created by Banggood or your partner but item never left China!
please re-send this order with NOT fake TN number please!
thnx
Norbert -
Andreas2
tag
válasz
vandor01 #6085 üzenetére
Jelenleg 3,75V cellafesz alatt visít a távirányító, szerintem 3,5 V-ig merítés nem befolyásolná az élettartamot jelentősen, főleg mert csak 0,3C a terhelés. És persze nem tárolom lemerült állapotban. 3V cellafeszültségig merítésről nem volt szó. Rcgroups fórumokon azóta láttam, hogy 3S-es LiPo akkukkal használják ezt a távirányítót, persze a feszültségre így figyelni kell, 3S-nél a 7,5V már régen rossz.
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #6015 üzenetére
miota divat BG nal hogy nem valaszolnak?
3x kerdeztem (Vas reggel Hetfo reggel Kedd reggel) mi a helyzet ezzel RG726008592CN majd 3 hete rendeltem 16 napja tetszhalott a TN szam... kinomban 5 nappal ezelott ujra megrendeltem mert erzem ezek sunnyognak valamit a cucc meg kene.... nos az uj rendeles TN-je szaguldik mint az orult: RG738551497CN .... ki erti ezeket a kis sargagat.... -
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest