- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
NomadND1 #12077 üzenetére
Az én tv-men még hdmi sincs, mert akkoriba mikor vettem még nem volt elterjedve a hdmi, így simán csak dsub kimeneten van összekötve a tv a géppel. Monitornak meg azért használom, mert nincs más és ez jó nagy
Nincs viszonyítási alapom monitorokhoz, így nem sokat tudok mondani azon kívül, hogy kisebb kijelzővel én már nem tudnék gépezni
-
Dani_kp
addikt
válasz
NomadND1 #12073 üzenetére
Én ezt azért nem mondanám, hogy teljesen más elgondolásra épült...
Szerintem egy HD6950 is évek múltán is megállja a helyét
. Ráadásul lehet módosítani HD6970-esre is
.
szerk.: amúgy is amilyen játékok mostanában kijönnek...még az én HD4850-esem (ami volt) és vígan elvitte, lehet, hogy nem fullos beállításokkal, de az igazat megvallva havernál megnéztem a BF3-at fullos meg közepes beállítással is, és nem volt eget rengető különbség.
-
kenwood3
addikt
válasz
NomadND1 #12069 üzenetére
Jelenleg a 7000-es sorozatból csak a 7750 és a 7770 jött ki az olcsóbb (közép)kategóriából, de kétlem, hogy ez elég lesz öt évig
Jelenleg még itthon nem is kapható
. Ha ennyire csak a 7000-es sorozatból akarsz venni, akkor inkább akkor kérdezd majd meg mit vegyél amikor tényleg meg akarod venni, mert jelenleg nehéz megmondani mit vegyél belőle. Egyébként a 6000-es szériával mi a bajod? Mert pl a 6850 erősebb kari a fentebb említett kártyáktól és ráadásul olcsóbb is
-
kenwood3
addikt
-
Dani_kp
addikt
válasz
NomadND1 #12057 üzenetére
Hali.
Amúgy nem tudom hol nézted, de a legolcsóbb 7970 is 120+áfa. Igazából nem tudom milyen géped van és mennyit szánsz rá, de szvsz egy HD6950 vagy HD6970 is elég volna...vagy ha szűkebb a keret, akkor egyértelműen egy HD6870-es.
De majd a megfelelő topicba segítenek neked
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest