- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Bocsi vagyok, csak szalagavatóm volt...
Igen célszerű volna mind a 2 driveret lepucolni. Azonban ha továbbra is sz@r, akkor inkább told újra a win7-et. Az a legegyszerűbb és legtisztább úgy biztos levakarja rendesen mind a 2 drivert.
Aztán driverezésnél előbb az nVidia vga-t tedd fel és utána csak az alaplapi lemezről a többit, ha van lehetőség, akkor az int. vga-t vedd ki és a többit tedd fel.
Tápegységre meg annyit, hogy nézd, meg, hogy nem-e a csavar laza ami fogja, illetve bekapcsolás előtt szedd le a gép oldalát és hallgasd meg, hogy honnan jön a zaj, mert koránt sem biztos, hogy tápegység baja van...lehet, hogy csak a HDD rezonál ennyire vagy egy ventilátor.
Most nálam is ez a szisztéma áll fent, de lusta vagyok gumibakot rakni a kérdéses helyekre
.
Nagyon szívesen, ezért vagyok itt
.
-
Dani_kp
addikt
Magyarán szólva konfig csere volt...újra telepítetted utána a gépet? Kapott rendes formázást?
Asus-éknál nem tudom, hogy milyen az alaplapi CD telepítője, de Gigabyte-éknál, olyan, hogy mindent felrak egyszerre és 1 újraindítással letudja az egészet. Ha Volt újratelepítés és így driver-ezetél, akkor tuti felraknak az Ati-s int. vga drivert is, annak ellenére, hogy a 9500 GT volt a gépben és arra volt kötve a monitor...és miután felment az nVidia driver, akkor összeakadt az AMD driverével.Amennyiben meg nem volt újratelepítése, akkor első körben azt tudom javasolni.
Miért volt szervizbe a géped?
Milyen hangot ad ki a tápegységed?szerk.: ventilátornak van olyan hangja mint a rota kapának vagy inkább ciripelő hangot ad ki a tápegységed?
-
Dani_kp
addikt
Mióta áll fent ez a probléma?
Nvidia GeForce 9500GT vgam van, de kipróbáltam az Asus (M4A88TD-M EVO/USB3) alaplapra integrált ATI radeon 4250-el is és akkro is uez a probléma...
Ez így rég rossz, ha nem pucoltad le az nVidia driverét, illetve fordítva (ha a vga-t most vetted/tetted bele)...mert simán összeakadhat a 2 gyártó drivere.
-
BogyóBP
addikt
Azzal sajnos semmit nem tudsz kezdeni, LCD gyártási technologiábol lévő hátrány. CRT-n ilyen nincs. Annyi az elv hogy a VGA gyorsabban rajzolja a képeket mint amit a monitord feltud dolgozni. Vsync et ha bekapcsolod némileg javithatja a képszétválást, de ez egy fix FPS redukálást jelent, azaz max 60 FPS, minden körülménytől független.
-
rznk1986
tag
Hát figyelj. Szerintem elégnek kéne lennie a tápnak, bár ez márka függő is, mert hiába 420 w, ha olcsó gagyi tápot veszel, nem adja le azt a teljesítményt. A helyedben leírnám a TELJES konfigom ide: [link] + kérdezd meg, hogy valóban okozhatja-e a remegést a teljesítményhiány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Hyundai, Kia topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Escape from Tarkov
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest