- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
-
Raidon
őstag
válasz
pcgamer01 #43291 üzenetére
Az erdekes lesz mert pesten lett veve max posta de ma jott vissza az akkor megint 3 het lenne mig kikuldik az Asusnak.... Raadasul a garim is megvontak mivel van egy rosszul raforrasztott smd tranyo... Es nem vallaltak be hogy ok basztak el... A kartya amugy mukodik aprobb bajok vannak vele de kiderul hogy az adott jatek volt szar path utan helyrejott.... Mit tegyek? Szedjem szet?
-
asvald
senior tag
válasz
pcgamer01 #42998 üzenetére
nem hinném, hacsak vissza nem butították
ez majd 1 éves teszt azóta csak gyorsabb lehet
-
drlovi
aktív tag
válasz
pcgamer01 #42919 üzenetére
Már megvan a Celeron. 1€ -ba került postával .
. A HD 3450 es meg 1,04€ volt postával. Szóval sok pénzt nem dobtam ki az ablakon ha nem lesz javulás.
Uj gépnek Celeron G1820 ast vagy a Pentium G3220 ast néztem. Itt mindenképpen új garanciális cuccok kellenének ezért használt nem játszik. Még azon is gondolkodom ,hogy FM2+ os gép kellene egy belépő procival, és később lehetne egy két modulost belerakni. Vagy akár már most egy A8-5600K -t kéne megcélozni.
-
JSHammer
tag
válasz
pcgamer01 #42837 üzenetére
HEjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
A cpu ésa vga van csak 12volton
Az hogy ketté van szedve azért bajos mert gyakorlatilag az egyik ágat a cpu, amásikat meg a vga nyúzza
A gond ott van hogy ha overclockolsz akkor egyszerűen elfogyhat a nafta
Sajnos el kell fogadni h simán lehet kevés, :életszerű példa: i7 2600k 4,6-on, 8gb ram gtx 560 ti , 3x1 tb hdd, 570es giga csak alacsony felbontáson engedett játszani, amúgy kikapcsolt a 12volton a vga és pörgött a venti mint a szemét, és egyszer csak újraindul, mindez fekete képernyőmelett
ketté osztott 12v-ott is
szóval igen ,vagy xfx egyágas,, vagy seasonic,illetve corsair
-
zeusz55
senior tag
-
Dr. Student
senior tag
válasz
pcgamer01 #41847 üzenetére
Nah ez az egész Káosz....
Nem tudom mivan... mivel a TV-re rákötöttem a gépet... nem volt ilyen jelenség...Tehát tökéletes.
Viszont a laptopomat összekötöttem a Monitorra akkor is jónak tűnt. Bár kicsit fura volt, de betudható a felbontásnak... nah holnap megnézem a szomszéd gépével.
-
AthlonXP
őstag
válasz
pcgamer01 #41616 üzenetére
Köszi a tippet!
Egyébként erre gondoltam volna legutoljára, mert ugye képernyő illesztőt ír, azt hittem, itt a VGA driverre utal...
Mivel másik ramom nincs, amivel kipróbáljam, így marad a slot csere. Áthelyezem őket a másik két foglalatba, bár ez nem lesz egyszerű, mert eléggé szűkös a hely a sok cucc miatt...
Ha mégsem oldódna meg a probléma, hol kutassak még hiba után? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest