- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcgamer01
senior tag
-
BlackPie
csendes tag
válasz
BlackPie #42661 üzenetére
Na update: szerintem ez a VGA kukázható. A képen jelölt részről leszedtem a süniket, mert gyanús volt nekem, hogy azok érnek össze olyan dolgokkal amikkel nem kéne, és az emiatti rövidzárlat miatt nem indul a gép. Jól is gondoltam, ezután már bekapcsolt a kártyával a gép. Továbbra se ad képet, ellenben ha az alaplapra dugom a monitort, akkor van kép, ami azért meglepő, mert mikor először még bekapcsolt a kártyával a gép, innen se adott képet. A Windows viszont nem látja a kártyát, pedig az be van dugva, pörög a ventije, a helyén van ahogy kell. Eszközkezelőben nem látszik, ismeretlen eszközt se dob fel. A PCI-E slot nem lehet hibás, teszteltem egy HD4350-nel és azt vitte gond nélkül.
Szerk: kép lemaradt
-
speedydb23
senior tag
válasz
BlackPie #42649 üzenetére
Lehet kis dolognak tűnik de vissza tetted az összes alátétet?
Vannak ilyen kis piros műanyag alátétek, ha minden igaz a backplate-nél is van ilyen...Ezeket ellenőrizd le szerintem, mert nekem volt olyan, hogy azok nélkül raktam össze a vga-t és nem kapcsolt be vele a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest