- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát, amikor kiesett próbáltam, de bonyolultabbnak tűnt, most, hogy írtad megpróbáltam és visszatettem 20mp alatt
Ennyit ér az információ
Szerintetek ha nincs eltörve, maximum csak külcsinre kicsit leharcolt attól még érdemes elvinni szervízbe? Tudnak ott vele valamit csinálni? kitisztítani stb? üdv
-
-
bagyusz
őstag
Sajnos ez nem mindegyik notira igaz.
(#26313) baderoli
Keress az alaplapon egy olyan feliratot hogy CMOS/CMOS-RESET, két db érintkező van kijelölve erre a célra, egy drót darab segítségével a két érintkezőt rövidre zárod.A másik megoldás, hogy a bios elem két kivezetését zárod rövidre.
Ezek alaplap függők.
-
Zarbi
tag
-
-
tPedro_
őstag
Kiprobaltam az AIDA-t.
Designed capacity 48k mWh
Fully charged c. 37k mWh
Current c. 15k mWh (41%)Kiprobaltam, hogy hasznalat kozben kihuzom:
Eleg hamar lecsokkent 31%-ra, ekkor visszadugtam. Visszatoltotte 41%-ra es ennyi.
A Win es AIDA is azt irja hogy charging, de nem megy feljebb. -
fracture333
aktív tag
kösz
én a black opsot 1024x768-as felbontáson, max textúrán, árnyék nélkül játszanám (nekem ez a max grafika).a crysis 2-t is 1024-sen játszanám.és én nem arra a késésre gondoltam hogy lövök és azt milyen gyorsan érzékeli hanem hogy ha nézelődök akk nincs késés (az már a gépen múlik).milyen árkategóriára gondolsz?200000FTBŐL NEM JÖNNÉK KI?
-
kasmir
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem!
Németországból nagyon jó áron tudnék venni HpP4720s renew gépet!
az eladó azt mondja hogy világgarancia van rá de nem ismeri ki magát a magyarországi helyzeten és nem biztos benne!
Tudja itt esetleg valaki hogy hogy van ez illetve hogyan lehet itt Magyarországon kinyomozni hogy most tényleg milyen garancia van egy adott gépre?Köszönettel:
-
fracture333
aktív tag
szal azt mondod hogy már régebbi darabról van szó.de ha a black ops meg a crysis 2 maxon jól fut rajta (multiban nyomnám úgyhogy a legkisebb késés is zavaró) akk nekem nem igazán kell jobb.amikor azt írtad hogy viszi a crysis 2-t viszi akk úgy értetted hogy maxon tökéletesen megy, vagy úgy hogy éppenhogy elfut késve, akadva de azért még elfut?
-
ed019
tag
-
-
KTibxx
aktív tag
á értem
Beállítottam a legalacsonyabbat.Hogyan állítom be,hogy ez legyen a gép bekapcsolásakor az alapérték?Illetve intenzív használat során (pl játék) , hogyan vált át nagyobb teljesítményre? (erre nem jöttem rá...)
Azt látom,hogy profilokat tudok létrehozni az Everest értékei szerint.Miként kapcsolja be azt ami kell a terheléstől függően?Létrehozom őket és a beállított értékeknek megfelelő autómatikusan kiválasztja? -
robertel
senior tag
Az az igazság nagyon egyben is vanna, egy asztalon egymás mögött 3 netbook plussz most még jön mellé mégegy, meg egy laptop.
Az egyi kkis asus eee 700x 3 nap után nehezen akart bekapcsolni, gondolom a melegedés mioatt, ezért aggódok csak, mivel amire nekem kell arra nagyon jó.
Aksik ki vannak véve, úgy tudom azok is melegítenek. -
xcds
őstag
A cellák száma is számít. Egy 8 cellás akksi (valószínűleg 2*4cella) magasabb feszültségű, mint egy 6(2*3) cellás. De mivel egy fajta gépbe csak egyfajta feszültségű akksi tehető, nincs értelme különböző gépekben összehasonlítani a feszültséget. De egy fajta gépbe ugyanolyan feszültség mellett lehet rakni nagyobb mAh értékű akksit, ami arányosan tovább bírja. Pl 6(2*3) cella helyett 9(3*3) cella, 6000mAh helyett 9000mAh.
-
karakpecze21
senior tag
Én is attól félek hogy bill. hiba lesz.
Csak az az érdekes, hogy végignyomogattam az összeset és teljesen jó a gombnyomása.
Persze attól lehet még baja.
Nem hiszem el, hogy 1-2 napos gépnél már ilyen bibik jönnek elő.
Nem volt akkor szerencsés a srác.Szoftveres hiba gondolom nem produkál ilyet ugye?
Már víruskeresést is csináltunk hátha valami olyan dolog lappang, de nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest