- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Aktív témák
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
scream #25702 üzenetére
Más böngészővel is csinálja.Az internetkapcsolattal nem lehet baj.Sebességgel semmi,azt ellenőriztem.Már újra is indítottam a routert.Rengeteg oldal tökéletesen és gyorsan betölt,csak néhánynál vannak gondok.Mostmár az iwiw-es rész is megjavult,a freemail nem akar még működni az általam gyakran látogatott oldalak közül.
-
Z86
őstag
válasz
scream #24683 üzenetére
Olvasd el ezt a beszélgetést, van benne néhány ötlet.
-
Z86
őstag
válasz
scream #24591 üzenetére
Ezen az oldalon azt írják, hogy vannak olyan típusok, amik automatikusan tudnak váltani, míg mások nem rendelkeznek ezzel a technológiával.
Rosszul mondtam az előző hozzászólásomban. Úgy tűnik csak az Arrandale kódnevűektől tették a CPU mellé a GPU-t, ha neked Clarksfield kódnevű CPU-d van, akkor abban nincs integrált GPU. Itt le tudod ellenőrizni [link] Mindkettő i7-..., a nevükben nincs olyan megkülönböztetés, mint az új SB prociknál, csak ez a kódnév.
-
BluEyes
őstag
válasz
scream #20532 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, ebbe 400MHz fsb-s Pentium M megy. Az 5-re végződő típusok ilyenek. PM 725,735, stb.
Tudja fene, hogy érdemes-e költeni rá egy fillért is. Ram 10k, proci 5-10k típustól függően. Ha olcsón eladod, és az árához hozzácsapod ezt a 20k-t, tuti jobb notit veszel, mint ami ebből a Fusiból a legjobb belevaló procival kijöhet. -
NEMO1968
őstag
-
sziada5925
aktív tag
válasz
scream #20415 üzenetére
Szia!
Nekem van egy ugyanilyen gépem, nekem is 256MB/333MHz es memória volt benne. Az xp betöltése is elég sok fejfájást okozott neki, vettem bele 2x256 ramot, észrevehetően gyorsabb lett nem csak a windows betöltődése, hanem használat közben is. Azt hiszem Samsung ram van benne, próbálj keresni egy hasonló típust, és akkor elég csak 256-ot venned. -
NEMO1968
őstag
válasz
scream #20413 üzenetére
Szia!
Egész biztos,hogy gyorsulna.Főleg ha sikerül olyan órajelűt szerezned,ami belevaló,és szinkronban megy az alaplapoddal.
Az a 256 Mb,az elég karcsú.
Azt nézd meg azért,hogy hány slot van benne,és ne 1db 1G,hanem 2db 512Mb tegyél bele ha lehet.
Árban és teljesítményben is jobban jársz.
JA!És most az EVEREST a barátod. -
scream
veterán
válasz
scream #20338 üzenetére
UP ! : (#20338) babicsbalu
-
chrysader
csendes tag
válasz
scream #20301 üzenetére
13" MacBook White volt a fő dolog.
És nem azért, mert rossz lett volna, hanem valahogy nem "jött be" az almás világ.
Valamint a szoftverbeszerezhetőséggel problémáim voltak, elsősorban pont azért, mert nem volt tapasztalatom a dologgal kapcsolatban.
Szóval minden értéke elismerése mellett maradnék a nemalmásnál.:-) -
szabonagyur
félisten
válasz
scream #20271 üzenetére
Szia!
Vista alatt emlékeim szerint a mobilközpointba vagy hol be lehet állítani, hogy melyik irányba terjessze ki neked a képernyőt
Az 1366-os felbontás meg azért nincs neked mivel a videókarid nem támogatja azt a felbontást. Pl. nekem xp alatt csak 1360 win7 alatt meg 1366 is van
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest