- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
KTibxx #25751 üzenetére
A performance - device settings menüpontban a clock speeds résznél kiválasztod a custom beállítást. A csúszkás részen beállítod a frekvenciákat, aztán megnyomod a Save to profile gombot. Adsz neki valami nevet.
Ezután átmész a performance - profile policies menüpontba. Fenn bejelölöd a Load this profile-t mint végrehajtandó dolgot. Alatta a The system first starts windows-t kijelölöd és a nyíllal átteszed a mellette lévő kis keretes részbe. Ott már szerepel a Profile felirat amire rá tudsz kattintani és ki tudod jelölni az imént létrehozott profilt. Aztán az Accept gombra kell bökni.
Ezt kell eljátszani a Game is loaded és a Game is stopped eseményekre is a kívánt profilokkal.
Ami eredetileg szerepel benne profil (alul a listában), azt szerintem töröld ki. Nekem ha ott hagytam bezavart.
szerk: jah, és a játék .exe fájlját is be kell majd tallóznod -
Z86
őstag
válasz
KTibxx #25749 üzenetére
Nincs mit! Nekem az everestben a GPU résznél szerepel egy olyan rész, hogy nVIDIA ForceWare Clocks. Itt 4 teljesítményszint van megadva. Ezekből kettőt bepötyögtem az nvidia control panelbe. Mikor indul a gép alapból a legalacsonyabbat kezdi el használni, a legmagasabra csak akkor vált, ha játszok.
A legalacsonyabb: core - 169, memory - 300, shader - 338
A legmagasabb: 500, 800, 1250 -
Z86
őstag
válasz
KTibxx #25745 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom az fx770m vga-mmal win7 alatt. Ha jól emlékszem, akkor az nvidia control panelhez feltettem az NVIDIA System Tools-t. Ezzel megjelent a control panelben a Performance - Device settings menüpont (ami vista alatt eleve benne volt). Így sikerült elérnem, hogy lehessen állítgatni a frekvenciákat.
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest