- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Aktív témák
-
nexia
tag
válasz
spanyoll #49460 üzenetére
Hát a jobbakat ami megjegyzem nem sokkal jobb.. akár 10-15ért is árulják. de az a CM amit küldtek nem sokkal marad le tőlük csak ugye azok thermaltake meg hasonló ott meg a nevet kell bőven megfizetni.
Amit ajánlottam neked az mind árban mint teljesítményben szerintem az egyik legjobb!
Van is itt PH-n egy topic ami ezzel foglalkozik és Ők is ezt ajánlották a legjobban! -
-
Dell XPS
veterán
válasz
spanyoll #49327 üzenetére
Ha meg tudod csinálni, akkor nincs gond. Engem egy kicsit megijesztett ez a "hirtelenség" és arra gondoltam jó volna rámérni ellenőrizni (MCP), nehogy más is legyen, mert ez nagyon erős jószág. Igazából a kollégát akartam ajánlani Neked (biztos, ami biztos alapon, meg segédanyagok), de akkor várom a holnapi visszajelzést...
-
válasz
spanyoll #48438 üzenetére
A kapcsolóüzemű tápok ha terheletlen, de működő állapotban vannak, akkor néha "énekeltetik" a fojtótekercseiket, mert nincsenek rendesen összeragadva, mikor gyártották kevés lakkot nyomtak beléjük. Ez teljesen alap. Volt egy GeForce sorozat ami úgy zenélt mikor a Windows logó ment töltés közben, hogy kint az utcán felvonyítottak a kutyák, a macskák hemperegtek, és a denevérek a falnak mentek
-
Dell XPS
veterán
válasz
spanyoll #48299 üzenetére
Kedves kolléga!
Természetesen nem, úgy nyolc topic 18 kérdésére reagáltam (ku˝˝˝ra mérges vagyok), ez attól függ mennyire vagy igényes (hatásvadászat volt), ill. vedd fel Chaser kollégánkal a kapcsolatot.......az empatikus emberékért mindenre hajlandó vagyok, remélem nem érted félre...
-
Dell XPS
veterán
válasz
spanyoll #47667 üzenetére
Igen, akkor végülis találkoztunk, nincs még egy tárhely lehetőség (slot) kialakítva a notiban. Az ODD helyére van Caddy keret (MultiBay), így lehetne megoldani, amennyiben szeretnéd. Egyébként ezt az amúgy sem gyenge gépet, tovább tudod lőni egy kiváló SSD-val...(Samsung 830) .
-
cantus
tag
válasz
spanyoll #23879 üzenetére
- készenléti állapot: szükséges, hogy a gép áram alá legyen helyezve, mivel minden futó program stb., a memóriában marad, de a hardverek leállnak, úgy tűnik a gép kikapcsol. (ha elveszed a tápot alóla és nincs aksi benne, akkor a 0-ról bootol újra a gép, ha pl. nem mentett dokumentumaid voltak, azok elvesznek)
- hibernálás: ebben az esetben a memória tartalma egy fájlba (C:\hiberfil.sys) mentődik, majd a gép teljesen kikapcsol.
A "teljes kikapcsolás" és a "gép áram alatt marad" között, ha műszerekkel nem is tudom igazolni de nyilván van tényleges áramfogyasztásbeli különbség.
Itt egy kis olvasnivaló konkrét fogyasztási adatokkal:
[link] -
Z86
őstag
válasz
spanyoll #23875 üzenetére
Valóban, alvó állapotból másodperceken belül lehet folytatni a munkát, hiszen a gép nincs kikapcsolva, ilyenkor talán 1-2 W-ot fogyaszthat. Hibernálás esetén a gép az éppen használt dokumentumokat, futó programokat elmenti a merevlemezre, és kikapcsol, ergo nem fogyaszt áramot.
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- YouTube
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest