- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, mindenkinek koszonom a segitseget, sokat segitettetek, igy megvan konkretan hogy mit kell vennem, es szerintem a lehetosegeimhez kepest a legjobb megoldast talaltam meg: 2x1 gb 667 vagy 800mhz-es ram, ami ugyan csak 533on fog menni, de ezekhez hozza is lehet jutni viszonylag olcson, valamint a linkelt samu hm160hc merevlemez, szoval koszi megegyszer
-
Jim-Y
veterán
válasz
nightmare13 #27255 üzenetére
Szerintem az lesz, hogy lementem az adatokat, és kiveszem a vinyót, lövök róla egy képet és majd megmondjátok, hogy az milyen^^ Azért kérdeztem amúgy meg, mert hátha van valami olyan, hogy ha ugye most IDE van benne, akkor tökmindegy, hogy a chipset mit támogat nem fogok tudni rádugni SATA-t, mert a kettőnek különböző a csatolója, de a legjobb ha szétszedem..az a biztos. Köszönöm az eddigi segítségeket
-
Jim-Y
veterán
válasz
nightmare13 #27252 üzenetére
Köszi a választ, még egy kérdésem lenne, itt leírják, hogy milyen alaplapi chipsetem van,majd erre rákeresve ezt találtam, ahol idézem, ezt írják:
1 "Support for dual channel DDR2 400/533 MHz memory technology" - ez cink
2 "Serial ATA Provides up to 150 MB/sec transfer rate for disk traffic." akkor ez azt jelenti, hogy SATA merevlemezt is tehetek bele? ez némileg megkönnyítené a dolgot, IDE-s lemezt nem nagyon lehet már kapni:/ -
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
válasz
tevike #27246 üzenetére
Köszi neked is, ha már itt vagytok, akkor ide is felteszem a kérdésem: kérdés .
Használt alkatrészek is játszanak, és a bővítésre irányárban 10.000 forintot szánunk, 4.000 2gb ramra a maradék cca 6-8K egy gyorsabb HDD-re, de hogy milyet vegyek, abban tanácstalan vagyok:/ Gondolkodtam 16K-ért egy Buffalo SSD-ben is, de az szüleim szerint nem fér bele a keretbe :/
-
Jim-Y
veterán
Hát, amikor kiesett próbáltam, de bonyolultabbnak tűnt, most, hogy írtad megpróbáltam és visszatettem 20mp alatt
Ennyit ér az információ
Szerintetek ha nincs eltörve, maximum csak külcsinre kicsit leharcolt attól még érdemes elvinni szervízbe? Tudnak ott vele valamit csinálni? kitisztítani stb? üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, el szeretném vinni az 5 éves Asus notebookomat szervízbe külső felújításra, érdeklődnék, hogy nem tudtok egy jó szervízt ahova elvihetném? Igazából ami sürgős lenne, hogy vissza kéne tenni az enter gombot, mert kipattant a helyéről, és akkor rögtön meg is tisztíthatnák a klaviatúrát, a noti belső felújítását én végzem majd el. üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni, laptop vásárlás előtt állok és szeretném -természetesen
- minél olcsóbban megúszni, engem olyan esetleg online bolt(ok) érdekelnek, mint pc ügyben az ipon.hu, ami esetlegesen olcsóbban kínálja a portékáját mint egy multi. Szóval tudtok-e nekem ajánlani olyan boltot ahol érdemes körülnézni a minőség és az alacsony árak miatt. Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest