- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pheaper
csendes tag
Sziasztok, segytséget szeretnék kérni, adott egy Navon X13-12056 típusú gps amin Igo primo lett telepítve szerintem ez nem a gyári szoftvere, mert amikor bekapcsol talál műholdat majd elis veszti, próbálgattam a sys fájlban a Gps szekciót portot és sebességet de sajnos nem lett jó vkinek ötlet? előre is köszönöm.
-
Pheaper
csendes tag
Hello, Sziasztok! 12.10-én vettem egy Navon N670 Plus Navigációt, ami gyárilag igo8al került forgalomba, ám nekem az igo 8 túl elavultnak tűnt és félig meddig lementettem majd töröltem, feltettem a Primo-t. Működött is csak annyi baja volt, hogy kb. 200 méterenként nem kapott jelet, azaz bekapcsoltam van jel mentem vele kicsit nincs jel majd megint van és így tovább. Kérdésem a következő : ha valakinek ugyan ilyen problémája van, vagy csak tudna segíteni pls. ne kíméljen
-
Pheaper
csendes tag
Üdv! valaki tud nekem abban segíteni hogy miben más egy Kamionos meg egy Sima autós Igo Primo ??
csak mert letöltöttem minden kamionos cuccot building,map,poi de semmi különös változásvalaki tudna nekem segíteni aki jobban jártas ebben ?
-
Pheaper
csendes tag
Üdv remélem vki tud segíteni vettem egy azure slim es Gps-t tettem rá új Igo amigo-t csak nem talál műholdat sztem a sys.txt el lehet gondom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Steam topic
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest