- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AXisBOLD #23690 üzenetére
hát a cuccra az van írva, hogy 8.4V 2A amit lead. Nyilván nem kell ennyi folyamatosan a gépnek.
De ahhoz hogy ezt le tudja adni, 5V-on, 3.3A-t kéne tudnia felvenni.
Jelenleg ha valóban fel tud venni 2A-t a PB-ról, akkor max 1.2A-el tudod terhelni. Ami azért jóval kevesebb mint a 2A.És 100% hatékonysággal számoltam, nem is a linkben szereplő leírás szerinti 87%-al. Ha azt is bele számolom, éppen 1A-nél tartunk.
-
MrChris
nagyúr
válasz
AXisBOLD #23592 üzenetére
Nálam a halogén asztali lámpa tápja zúgott, meg hasonlóknak. Ott a hangján kívül nem probléma, csak ez egy érzékenyebb készülék.
Ilyesmi. Ezt dugom össze a dummyval. Amúgy ez a dummy olyan pille könnyű, hogy szerintem nincs is benne semmi csak drót, beleépíthették volna az usb adapterben lévő valamit és egy dobozzal kevesebb...
-
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD #23538 üzenetére
nos, ezeket találtam és mondjuk ezt venném (megbízhatóság, ár, eladási db szám miatt), egyébként mind ugyanolyannak tűnik, de egy láma kérdésem lenne. eladótól függően valaki DMC-G3, valaki DMC-G3K kompatibilitást ír.
A gépemen DMC-G3 a dobozán DMC-D3K van. Ez a +-K mit jelent
nem akarok mellényúlni...
-
Rapid136
őstag
-
copass
veterán
válasz
AXisBOLD #23118 üzenetére
persze. meg könnyű a váz. általában az van hogy a váz+ tele súlyának a kétszeresét kell bírnia az állványnak.
majd idővel úgyis komolyabbat veszel. én most vettem az első állványomat használtan manfrotto XPROB-055 + 804RC2 fej. 60k patika állapotban. nehéz 2,5kg viszont 7kg-t bír és 1,90-re ki lehet húzni. én meg azért ha rávágom az 5dm2+70-200 f4-et az 2kg alaphangon! -
r.levente75
addikt
válasz
AXisBOLD #23122 üzenetére
Sajnos egy jó állványra be kell egyszer áldozni, és az mondhatjuk örökös darab lesz. Ezt egyszer kell megvenni, míg a felszerelésed némely darabját pl fotógép, lehet hogy többször cseréled.
Szerintem elég sokan köztük én is beleestem már ebbe a hibába, hogy vettem egy gyenge állvány, de rá kellett döbbennem, hogy nem úszom meg, és fontosabb a rajta lévő szett biztonsága. Amit ráteszel az állványra attól a súlytól nagyobbat vegyél teherbírásra akkor nem nyúlsz mellé. Nekem ez a szorzó a négyszerese, sőt... -
Nameste
tag
válasz
AXisBOLD #23114 üzenetére
Én D7000-el használtam. Kicsi és könnyű, de valami nagyobb objektívvel már nem ajánlom. De a G3-om ha jól látom elég kompakt annak tökéletes. Hogy jobb van-e az elképzelhető, de nagy különbségek szerintem nem lesznek. Én a sajátomat eladom, valami strapabíróbbra.
A 18-105-ösömmel már akárhogy is húztam meg a fejet, nem bírta el úgy hogy egy nagyon keveset ne mozogjon lefelé. De lehet hogy más fejjel nem lenne ilyen probléma.
Viszont hasznos hogy belefér közepes méretű hátizsákba simán.
-
j.bravo
addikt
válasz
AXisBOLD #6820 üzenetére
A gimp valóban jó cucc!
Ha esetleg kezdetnek egyszerűbb kellene, akkor ott van pl. a PhotoFiltre, vagy a Paint.Net, mindkettő ingyenes (illetve photofiltre-ből az alap ingyenes, a bonyolultabb, rétegeket is kezelő stb változat már nem. Az alap is sokmindenre jó.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest