- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
basic utómunkához milyen alap szoftverrel érdemes kezdeni?
Jöhetne ingyenes és fizetős is.köszi!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Pulsar #23686 üzenetére
a második PB egy Varta volt 2A kimenettel, de azzal se ment, mondjuk nem tudom mennyire számít, hogy nem volt teljesen feltöltve, inkább csak épphogy.
az itthoni 3 telefonokhoz kapott fali USB töltő közük egyik se tud 2A-t a kimeneten, 0,85-1-1,3 és mindegyikkel csak ki-be kapcsolt a gép.
kellene keresnem egy erősebb 2A-es PB-ot és ki kellene mérni, hogy mennyit ad le azzal... vagy jobb ötlet?
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
vettem egy ilyen kütyüt ("Vitesun"), hogy power bank-ról is menjen a gép (Pana G3), de eltérő adatok vannak az eredeti akkun és az átalakítón.
Nem nagyon értek ezekhez a volt/amper értékekhez, de egyelőre nem mertem összerakni a géppel.
Használhatom vagy ez nem lesz kompatibilis?
innen rendeltem egyébként -
AXisBOLD
addikt
válasz
Pulsar #23603 üzenetére
az igen! baromi jó megoldás!
én is veszek egy olyan USB kiegészítőt, mint amit MrChris kolléga linkelt és power bank-ról fogom használni, úgy is van itthon pár kisebb nagyobb kallódóban
más: pofátlanul olcsón találtam eredeti G3-hoz való akkut, meg is fogom venni, de nem értem a típus elnevezést, hol DMW-BLD10 hol DMW-BLD10E van megjelölve (oldalanként változó), mi a különbség ha van egyáltalán?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
MrChris #23595 üzenetére
elég masszívak
de egyelőre megrendelem azt amit linkeltél.
egyébként én erről fogom használni, most nem találok direkt linket, de több webáruházban is lehet kapni, meg láttam már Penny-ben, Lidle-ben és más néven is fut. 6000 mAh elég lesz nyaralásnál
+kocsit és fényképezőt is indít
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
G3-hoz vettem egy Ilyen dummy akku szettet.
Rendben működik, de túlciripeli a tavaszi bogár rajzást.
Ez mennyire normális egy ilyen filléres made in PRC kütyünél?
Remélem a legrosszabb esetben se vághatja haza a G3-at!? -
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD #23538 üzenetére
nos, ezeket találtam és mondjuk ezt venném (megbízhatóság, ár, eladási db szám miatt), egyébként mind ugyanolyannak tűnik, de egy láma kérdésem lenne. eladótól függően valaki DMC-G3, valaki DMC-G3K kompatibilitást ír.
A gépemen DMC-G3 a dobozán DMC-D3K van. Ez a +-K mit jelent
nem akarok mellényúlni...
-
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Létezik olyan kiegészítő, (Pana G3), amivel a gépet ráköthetem a hálózatra és folyamatosan, több órán keresztül tudok videózni?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
abszolút veletek vagyok, a leírtak szerint lenne logikus vásárolni, de kezdő vagyok és ez egyelőre hobbi szintem megy nálam, persze mindent el lehet adni, egy jobb és drágább állványt is, ha éppen nem használom ki, de sajnos az ár megköti a kezem, max 20k a rászánható összeg, így marad a fenti 2 (Man. és olcsóbb Van.) közötti választás, de azt hiszem a Manfrotto lesz, mivel ott több a funkció. Remélem beválik.
köszi a véleményeteket és a segítséget.
-
AXisBOLD
addikt
hááát most az Edigitálnál akciós (16.990,-), de ott van két negatív komment:
Az állvány lábai picit gyengék, hajlanak, de nem is ez a legnagyobb gond... A fej sajnos elég gyenge kivitelezés. Az oldalán lévő kapcsoló videó módba való állításával, (mely megakadályozza, hogy portré állásba billenjen a kamera) a fej és a kamera enyhén jobbra dől, amit csak a lábak állítgatásával lehet kompenzálni, enélkül minden felvételen dől a horizont. Ilyen problémával csak az olcsó 4-5 ezer forintos Hama álványoknál találkoztam, a Manfrottotól nem ezt vártam...
Ennyiért eszetekbe ne jusson megvenni. A fej lötyög minden irányban, olcsó műanyagból van. Mindent fixálva még azt mondom elmegy de ha mondjuk videózni szeretnénk vele használhatatlan. Ugyanennyiért a Vanguard prémium élményt ad.
Emiatt nézegetem most a pisztolyos Vanguardokat, de a CX 233AGH már drága (28k), a CX 203AGH-val meg nem lehet makrózni, de mind a kettő kicsit jobbnak tűnik.
Nekem a Manfrotto is szimpatikus, már volt is a kezemben egy EOS 600D-vel, ahol a tulaj elégedett volt és az jóval nagyobb váz mint a G3-é, de nem akarok értelmetlen kompromisszumot kötni...
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
állvány topic elég halott, így bedobom ide is:
Pana G3 alá egy Manfrotto Compact Action megfelelő lenne, vagy ebben az árkategóriában van jobb darab?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
kellene nekem valami egyszerű, képszerkesztő progi, ami azért nem Paint szintű.
olyan kellene, amit egy 60 éves is bír kezelni
. ingyenesnek még jobban örülnék, és nem baj ha kicsit bonyolultabb/többet tud. de az én tudásom is gyerek még ebben a témában.
megköszönném az ajánlásokat
.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
philoxenia #6144 üzenetére
köszi.
igazából megfelel, csak ettől az akkutól remeg a szám, mert nem ismerem, de nem mondtál rá semmit rosszat, és ha azt mondod ennyiért ez a gép, akkor marad.
amit linkeltél már én is megtaláltam, remélem jó mert akkor majd rendelek egyet.
thx
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
most kaptam egy OLYMPUS X-845 (FE-330) gépet és az lenne a kérdésem hogy milyen ez a gép, tök alap a tudásom úgy hogy nem kell extra mert egyelőre csak kattintgatok.
de a lényegesebb hogy saját akksis és nem tudom hogy ez mennyire jó, hogy bírja, mennyi egy ilyen akksi, van-e utángyártott, az milyen, stb...
tegnap kaptam és hétfő-keddig cserélhetem, légyszi segítsetek dönteni hogy maradjon-e vagy vegyek ilyen árban másikat(Photo Hall, 30k, persze a választék nem az ami a honlapjukon van, itt(Szekszárdon) csak kb 4-5 gép van 30-ért, casio, samsung, hyundai, fuji, olympus).köszi. és bocs ha off, de máshol nem válaszolnak és sürgős lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest