Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeroM
senior tag
Jóestét! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a 775 ös cooler jó e az 1155 ös foglalathoz?
-
krisztofer55
tag
Urak!
Egy másik topicból linkelem át a következőket. Remélem tud valaki erre megoldást.
"Megérkezett a lap (P8Z77-V PRO) és a proci (3770k).
Engedjétek meg hogy röviden írjak róla néhány sort.
Problémám akadt a bios flashel. Végigment, majd restart után egyszeüen nem folytatta. Végigmentem a bios- okon majd végül restart után lefutott a frissítés. Halleluja! Összeraktam telsejen a cuccot, majd kiderült, hogy nem csak ez a gond. Van egy Leadtek DVR3200H tunerem. Ha benne van a lapban, akkor nem indul a gép. Csak felpörög a venti. Próbáltam az 1x-es, és a 16x-os pcie slotban is.
Valaki hallott már ilyet?"
"A békés felkelés az, ami szabaddá tesz!"
-
rigo88
aktív tag
válasz spista222 #7492 üzenetére
remek.
asus honlapján 3-5 évet írnak garra, kérdés, hogy ez a lap régebbi vásárlás lehet-e mint 2009. tekintve, hogy a legrégebbi manual amit találtam hozzá 2010es, valószínűleg még garanciás.
köv. kérdés, hogy hogy a bánatba találjam meg a kiskert ahol értékesítették, és hogy érvényesítsem a gar-t németországból ) (szept elején megyek haza legközelebb. ha addig lejárna a gar, max hazapostáztatom.)
gyártói garanciát tudok érvényesíteni vajon? holnap hívom a service desket, háthat udnak segíteni benne, de legutóbb mikor a 8800gts ment tönkre is csak a helyi nagykert tudták megadni ahol a lapot továbbadták. majd írtam a nagykernek akik megadták a kisker nevét (nap-szám computer innen is köszönöm a segítségüket!). a kisker pedig segítőkészen kicseréltette a ramiris nagykerbe a karit egy gts250re.
valszeg most is ezt a kálváriát kell végigjárnom.....egy ismétlem EGY filmet néztem meg rajta
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz spista222 #7490 üzenetére
nincs papírom róla. ami nem jelenti azt, hogy már nem garanciás.
próbagarival vettem Mercutio_ kollégától, hetekig használtam w7tel ugyanebben a formában.
most h megnéztem rajta egy azaz egy filmet - és ahogy mondtam, film után szabályosan leállítottam, semmi baja nem volt - majd ma meg se nyikkan.
ebből a nagyon halk elektromos zajból ítélve inkább lap mint táp?Dirr
-
rigo88
aktív tag
üdv
tegnap beüzemeltem végre az asus at3iont-i deluxe-t htpc-nek, megnéztünk egy filmet, ahogy kell a végén kikapcsoltam, ma pedig nem lehet bekapcsolni a gépet. kinyitottam az oldalát, égettszag nincs. van a procon egy plusz venti, így 40fokon ment openelec & xbmc szerint.
a bekapcsológomb nyomásakor "áramhangot" hallani amíg nyomvatartom a gombot. a kék led a lapon világít, de ezen kívül semmi.
mi lehet?
remélem azt mondjátok: "á biztos csak a tápja" mert minden egyéb esetben 40k kuka...Dirr
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Helyzet megoldást kérek szépen:
Ha nem akarom használni a 7850-est mint VGA-t és helyette az Ivy 3570-es IGP-t használnám,mert tudom hogy nem fogok játszani,csak szövegszerkesztés és netezés lenne órákig.
ebben az esetben át kell dugdosgatnom a kábeleket minden ilyen alkalomnál ? ( alplap-monitor vs. VGA-monitor )szerk: csoty : utána nézek,köszi
[ Szerkesztve ]
-
norbertlaszl
csendes tag
sziasztok! Van nekem egy gigabyte ga 965p-s3 alaplapom aminek 4 db ram csatlakozója van. Nos eddig 2x1 gb ddr2 ram volt benne és dualban működtek így írta a bios is.
Na de mostanában szereztem be egy kingston 1gb ddr2 ramot amit ha berakok akkor a bios ugyirja h flex mode ban vannak. Mi ez a flex mode? jót tesz a gépnek ha így van működtetve? mert nem mindig indítja a windowst viszont ha kiveszem akkor gond nélkül megy.köszönöm
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy asrock z75pro3 alaplapom.
van beépíthető kártyaolvasóm.van rajta usb3as port is.
ezt a kártyaolvasót az alaplap usb3as headerjére csatlakoztatom.az a baj hogyha bevan kapcsolva a biosban az usb legacy akkor bootolásnál a gép b4 és A2 résznél sok sok percet vár,majd csak utána tölt be a windows.ezután normálisan működik a kártyaolvasó.k
DE Ha pedig ki van kapcsolva az usb legacy akkor villámgyorsan bejön a windows,de akkor az történik hogy beteszek az eszközbe egy memóriakártyát,és bemegyek a sajátgébe,látom is meghajtóként a memóriakártyát de irgalmatlan lassan megy felül a betöltőcsík,de van hogy le is fagy a sajátgép.vagy eltünik a kártya,és a kártyolvasó kikapcsol.
(próbáltam már totalcommanderrel megnyitni akkor is ez van)
a kártyát már formáztam,próbáltam másik kártyával.Mi lehet a gond?van ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Az kemény dió...
A JMB368 -ról nem sokat tudok... de elég sok komoly lap is megkapta. Nah most ez hogy jót jelent-e? Passz... nem volt még hozzá szerencsém.
Viszont adattárolásnál csak nem okoz gondot. (mivel írod hogy SSD is van, így gondolom más célt nem igazán tölthet be)Az ACHI a SATA portokra vonatkozik, nem az IDE csatlakozóra.
Nem befolyásolja az IDE vinyó működését.Illetve... ha USB-n nem kezeli le a vinyót, akkor az USB porton van gond. (szerintem)
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz jolti05 #7470 üzenetére
nagy eséllyel támogatni fogja, de nem 100%. Érdemes olyan ram-ot nézni, ami biztosan támogatott.
Vagy a vásárlás előtt kipróbálni, ha van erre lehetőség.taklasz: Szerintem nem okozhatta. Amikor egy cpu fizikailag belemegy egy alaplapba, akkor a proci alap beállításokkal fog indulni. Így a nem hiszem, hogy akkora feszültséget kapna, vagy nem úgy illeszkedne, hogy ilyen hibát eredményezzen. Szimplán nem támogatja az alaplap vezérlője így nem ismeri fel a belehelyezett procit. Ha tovább megyünk: el sem fog indulni csak a jelzésig(speaker, post code displayer), majd vagy újraindul, vagy kikapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy Gigabyte GA-MA770T-UD3 alaplapot vásárolni, és hozzá Kingmax 2x4GB memóriátm, de ezen a listán nem szerepelnek. Ez okozhat galibát?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
kjani18
őstag
válasz taklasz #7468 üzenetére
Okozhatta, mert ha jól nézem nem támogatja a lap.
[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
taklasz
tag
válasz spista222 #7459 üzenetére
Köszönöm a választ.
Proci nélkül, régi procival is ugyanezek a tünetek.Természetesen én is tisztában vagyok vele, hogy nem volt jó választás a 3000-es pentium sem, csak az anyagi dolgok miatt lett ez bele véve.
A kérdés az, hogy ez a proci okozhatta ezt a zárlatot?
Én adtam el a procit, viszont nem én tettem bele.
-
DJ WOKKY
addikt
-
Laffesz
csendes tag
válasz kjani18 #7465 üzenetére
Rendben köszönöm a válaszokat.
Akkor megnyugodtam, hogy nem az alaplapban van valami baki és futtatja valahogy az integrált eszközt is. Megnéztem GPU-val és valóban csak az új videókártyát látja.
Amíg ilyen a forróság addig leszedem a ház oldalát és ráállítok egy asztali ventit is.
Majd később, komolyabban költök a ház hűtésére, de majd csak ha ezt az alaplapot cserélem, kicsit már koros.
Még egyszer köszönöm. -
-
félisten
-
Laffesz
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem az alaplapommal kapcsolatban.
A típusa GA-M68SM-S2L. Van rajta integrált videókártya, de vettem belet egy Ati Radeon HD 5550et. Keresgéltem a BIOS-ban, hogy hol lehet kikapcsolni az integrált videókártyát, de nem találtam bejegyzést hozzá az integrált eszközöknél, és a kézikönyv se írt róla. Gondoltam sebaj biztos automatikusan érzékeli és kikapcsolja maga, ezért csak a Frame buffer size értékét állítottam disabled-re.Viszont észleltem, hogy az alaplapon, ahol az integrált videókártya hűtőbordája van nagyon forró. Ez miért van? Kerestem az eszközkezelőbe, néztem progival de egyik se látja, hogy használatban volna a régi integrált(nvidia GeForce 7025/nforce 630a chipset) kártya.
Most pedig, hogy amúgy is nagy a forróság hajlamos komolyabb alkalmazásoknál leállni a gép, felteszem pont amiatt, hogy túlmelegszik az alaplap ezen része.
Annyira nem értek, hozzá ezért szeretném ha valaki tisztába tenné a dolgot bennem, hogy egy használaton kívüli eszköz miért melegszik az alaplapon?
-
törölt tag
válasz DJ WOKKY #7460 üzenetére
Végülis kiderült hogy nem megy bele.
Biost akartam frissíteni egy Crhosshair Formula 3 AM3-as lapon mert az x6 processzorommal nem indult el.
Hívtam egy haveromat nincsen e AMD processzora és azt mondta van egy athlon. Viszont az am3 foglalatba csak az athlon II megy be ( ?) Ez teljesen más , így már hogy a kezemben fogom.
-
spista222
addikt
válasz taklasz #7457 üzenetére
Ha proci nélkül is ez a tünet akkor zárlatos lett a CPU tápáramköre.
Mondjuk egy G31-es lapba már nem P4-et kellene rakni arra ott a régi sz*r lapok pl 865, 915, 945. Ebbe már illett volna egy Pentium DualCore E21**-et venni sokkal gyorsabb és sokkal kevesebbbet fogyaszt és hasonló árban van és az ne tévesszen meg hogy "csak" 1,6GHz-2GHz-esek mert még ilyen alacsony órajelen is jóval többet tud.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
taklasz
tag
Üdvözletem!
Egy Asrock G31M-GS alaplapban ki lett cserélve egy Celeron D 2800/256/533 processzor egy Pentium 3000/1M/800-as processzorra.
A lap még egyszer beindult, kb a rendszer betöltéséig, majd kikapcsolt. Onnantól kezdve csak egy pillanatra megmozdítja ventiket bekapcsoláskor, egyéb életjelet nem ad. Elemet kivettem, cmos reset megvolt.A 3000-es processzor másik lapban tökéletesen megy.
Lehetséges, hogy a processzor miatt halt meg az alaplap?
-
csoty
aktív tag
válasz viperabácsi #7455 üzenetére
Ezt még mindig nem egészen értem. Táp csatlakozó a kérdés, vagy mi az ok amiért az érdekes? A különbség leginkább a méret, fogyasztásról nemigazán szoktak beszélni
#csotykocsithajt
-
törölt tag
Üdv!
Amd athlon processzort be lehet tenni am3 foglalatba? ( crosshair 3 lapba) egy biosfrissítés erejéig?
-
csoty
aktív tag
válasz viperabácsi #7452 üzenetére
Az alaplap nem fogyaszt sokat
Mégis mire gondolsz?#csotykocsithajt
-
viperabácsi
addikt
Üdv érdekelne kb mennyit fogyaszt egy 1155 -ös ATX , m-atx és egy mini - ITX alaplap?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok, adott egy Asrock H77M alaplap, Vadonat új. i7 2600 processzorral és 2*4GB corsair memóriával. Minden vadonat új. Kapott egy szintén vadonat új 6850 VGA-t viszont képet nem ad a gép.. Csak az integrálttal. A vga tökéletes, leteszteltem egy másik gépben. Ötlet?
-
spista222
addikt
válasz prebuds #7445 üzenetére
Erre a célra lehet használni pl a norton ghost programot de van több program is ami a teljes partíció átmentésére képes.
-
spista222
addikt
válasz prebuds #7443 üzenetére
Jól érted.
Sajnos az nem 100% hogy menni is fog de egy próbát megér szerintem.
Például a VIA-s lapnak illene elindulnia de lehet hogy az inteles is megeszi de biztosat nem tudok mondani mert van amikor minden gond nélkül megy másik gépben és van amikor kék halál.
Egyébként a VH6T-be 1,5GB SD ram rakható a kézikönyve szerint. -
prebuds
aktív tag
válasz spista222 #7439 üzenetére
A másik kettő lényegében működő gépek, csak nem használjuk semmire. Ha jól értem, Te azt akarod, hogy ne buheraljak semmi gépet, csak a céges gépet lementem egy fájlba mindenestul, aztán azt felrakva az erősebb gépre elképzelhető hogy menni fog,mindenféle ujratelepites nélkül? Jól értem? Nem tudtam, hogy ilyen megoldás létezik.
-
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Egy Gigabyte GA-M57SLI-S4 lapom van jelenleg AMD Athlon 64 x2 5400+ procit hajt, ezt szeretném valami komolyabbra lecserélni, úgy tudom, hogy nem csak AM2/AM2+ procikat hnem AM3-at is támogat. Jól tudom, és ha igen 15000 körül itt a használt piacon mi lehet a legjobb vétel a lapba? Előre is köszönöm a segítséget! -
spista222
addikt
válasz prebuds #7437 üzenetére
Ezeket a félgépeket feléleszted és a céges gépről csinálsz egy disk képfájlt amit egy másik HDD-re visszaírsz és megnézed hogy valamelyik alaplap megeszi-e a régi Win-t. Erre azért van szükség ha mégsem menne akkor megmaradjon az eredeti gép. Ha nem eszi meg akkor azt betöltéskor egy gyors kék halál és újraindulás követi.
Szerintem ha már tualatin-t kezel akkor a VH6T-nek meg kellene birkóznia az 512-es SD rammal is. -
prebuds
aktív tag
Sziasztok! Adott ez a gép: Abit VH6T alaplap, rajta a proci intel celeron S, 1200 mHz. Ezt a gépet szeretném felturbózni, viszont nagyon fontos, hogy ne kelljen újratelepíteni, mert mivel rengeteg céges program van rajta, nem tudom én azt visszarakni rá.
Van két másik gépem, amikből bármit ki tudok szedni és be tudok rakni ebbe a céges gépbe.
egyik cucc: alaplap: asus p4p800, rajta intel proci
másik cucc: alaplap: asrock P4VM890, rajta Intel celeron D 325, 2553 mHz
Az a kérdésem, hogy ezekről esetleg a processzort át tudom rakni az abitre? Akkor gyorsulna a céges gép, viszont mivel nincs alaplapcsere, nem is kell újratelepíteni... (Mert ha alaplap csere van, gondolom akkor újra kell rakni, ugye?)
Plusz tudja vki, hogy az abit alaplapra mennyi és milyen típusú ramot tudnék átrakni?
köszi
-
-
pierpont
csendes tag
sziasztok. msi h67ma-e45 alaplappal van gondom. ventit cseréltem a cpu-n (i3-2120), azóta viszont a gép nem hajlandó dual channel módban elindulni, csak single channel-ként. memtestelek 2x fél óra óta, de hibátlanok a modulok (Kingston KVR1333D3N9K2/4G; 9905403-011.A03LF). valami ötlet?
-
Thrawn
félisten
válasz david9999999 #7430 üzenetére
Ha van fölösbe egy ventilátorod akkor berakhatod mellé, hagy hűtse.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Don_
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS M2N68 Plus alaplapom amivel az a jelenlegi problémám, hogy játék közben 5-6 perc elteltével baromira belassul kb 2 percig (a HDD is más hangot ad) majd újra minden rendben 10 percig és utána megint belassul néhány percre.
Ötlet esetleg, hogy mi a megoldás?
Az op rendszer Win-7 64bit (de xp alatt is ugyanez a hiba)
A HDD pedig egy 500GB SATA Samsung, próbáltam egy 250-esel is, új rendszerrel, új driverekkel, de ugyanaz a hiba jött elő...Előre is THX
''Minden este gondolkozz el azon, hogy a holnap amitől tegnap féltél, az ma volt''
-
F34R
nagyúr
válasz cashback #7403 üzenetére
meglett
viszont van még itt ez a probléma : az IDE vezérlő elvielg JMB368 (jmicron ) ami köztudott hogy elég tré. az usb-s IDE-s vinyómat nem akarja olvasni. Biosban IDE-re van állítva de van egy SSD-m is aminek Ahci-n kellene lennie.
wutt akkor most mit csináljak hogy jó is legyen ( használhatóak az IDE cuccok is)
üdv
-
Origoadam
csendes tag
Üdv! Egy Asus K53SV laptopom van I5 CPU/6GB ram ,bővebben itt. A problémám pedig az lenen, hogy X idő elteltével, ami lehet 5 perc vagy akár 10 óra is, egyszerűen a semmi megeszi a CPU-t, ugyebár van 4 szál, feladatkezelőben 1. szál az 95-100%on pörög még a többi 10% alatt KÉP. Ennek következménye pedig, hogy a játékok játszhatatlanná válnak, mivel az FPS leesik, a hang minden proginál recseg és semmi se segít, max egy reboot.. Próbáltam windowst újrarakni (win7 Ultimate SP1,64bit), az sem segített semmit
-
törölt tag
válasz david9999999 #7424 üzenetére
Ennél a chipsetnél normális. Pl emiatt is főnek el maguktól időnként az nF-ok. Rakhatsz rá nagyobb bordát, sokat nem fog segíteni rajta.
-
Thrawn
félisten
válasz david9999999 #7424 üzenetére
Igen, az a chipset őrültmód melegszik.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
david9999999
tag
]Sziasztok! Adott egy asus M2N-MX SE PLUS alaplap. Így a dübörgő melegben mértem egy hőmérsékletet rajta és igen érdekes eredményeket kaptam. Egy nvidia MCP nevű alkatrész 85 fokot produkál(Bekapcsolás után egyből melegszik fokozatosan de 85-nél megáll) azt hittem hogy rossz a mérő de megégettem a kezem.(Egy fekete bordát tapiztam rajta). Létezik hogy ez a hőmérséklet normális?
A chipset feliratú alkatrész égetett.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
A mai napon elromlott egy régi gépházunknak a bekapcsoló gombja és így nem tudjuk a gépet bekapcsolni. Az lenne a kérdésem, hogy ez alaplapról megoldható lenne-e és hogyan.(Asus P5LD2-SE) Esetleg képen mutathatnátok hogy pontosan hogy.
-
zsloti
senior tag
sziasztok
Lenne egy problémám
Kaptam egy foxconn 661m04 g6l alaplapot és nem találok hozzá sehol leírást a bekötéséhez
A ház elejéből jövő dolgokat szeretném bekötni
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok , olyan gondom lenne , hogy van egy MSI P35-NEO lap , benne E 5200 proci , ha jól emléxem akkor 3 Ghz-n megy. A probléma az az lenne hogy a processor kihasználtság nem megy 50% alá , pedig már semmi nem fut a háttérben .
Mi lehet a gond ?
Eddig nem volt ilyen , most szólt unokaöcsém .https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: Adott egy HP 6000 Pro SFF, fekvőházas komplett gépezet. A hiba az, hogy ahogy be van dugva a 220-ba a gépezet, felpörögnek a ventik, de nem indul a gép, simán POWER gombbal indul el. Egyébként tökéletesen működik a gép, kikapcsoláskor viszont ugyanezt a problémát generálja: nem áll le teljesen, a ventik tovább forognak. Le lehet húzva minden a lapról, memória cserélve lett, ugyanaz. CSAK a proci nem lett kivéve és megmozgatva, kivéve, a helyére visszarakva. Tápcsere is volt, ugyanez. Elképzelhető, hogy a lapon betojt valami, ami a tápot is vezérli?
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
_csocso_
senior tag
válasz Inkv1zítoR #7411 üzenetére
Szia! Elvileg semmi különbség nem lesz, rakhatod a másikba is.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Inkv1zítoR
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Asus Maximus IV GENE-Z/GEN3 alaplapon ugye 2db PCI-E csati van, de ha a procihoz közelebbibe teszem a 7970 DCII TOP-om, akkor nagyon közel van a Noctua NHD14-emhez. A kérdés: Van-e külöbség a 2 PCI-E slot között sebességben, vagy valamiben? Mert ha nincs akk a 2.ba rakom a karit.Asus ROG STRIX SCAR II 17.3" GL704GW + HP Omen 32" 1440p
-
wii90
tag
válasz CoolMan #7395 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. ( bár nekem zöld színű az alaplapom nem tudom ez csak színben vagy gyártási idő pontban másabb mint amit linkeltél nekem? )
Plazmacucci: Értem bár Én igazság szerint csak érdeklődtem azért köszönöm az építőjellegű hozzászólásod legalább most már ezt is tudom. Üdvözlet.
-
spista222
addikt
válasz rostiron #7407 üzenetére
Próba, szerintem az utolsót a 3,06-ost már aranyárban adják mivel az a legbikább 478/533/northwood. Szerintem legrosszabb esetben Unknown CPU ként ismeri fel de menni fog mivel hogy az egyes procik között csak szorzó különbség van.
Ha tudod olyan tagtól vedd meg akinél ki lehet próbálni az a biztos. -
-
cashback
őstag
válasz rostiron #7404 üzenetére
Ezt találtam:
Support Socket 478 for Intel(R) Pentium(R) 4 1.5GHz~3.06GHz or faster Processor
Support Intel(R) Hyper-Threading Technology CPU
400/533MHz system interface speed
Megelőztek...Ez azért leszűkíti a dolgokat.
Kb egyezik ezzel a lappal: AsRock P4VX4
Nem 100, de kb.[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
spista222
addikt
válasz rostiron #7404 üzenetére
A gyártó honlapján ez van:
"Support Socket 478 for Intel(R) Pentium(R) 4 1.5GHz~3.06GHz or faster Processor
Support Intel(R) Hyper-Threading Technology CPU
400/533MHz system interface speed "Ezek szerint a willamette és northwood magos procikat eszi meg max 533FSB-val és max 3,06GHz-est ami 3.06GHz 512L2 és 533FSB.
De mivel támogatottsági lista nincs így ezt sajnos nem tudom 100%-ra mondani de az biztos hogy Prescott magos CPU-kat 100% hogy nem eszi meg. -
rostiron
őstag
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni. Egy " MATSONIC MS9127C " rev 1.0 alaplaphoz keresek CPU támogatási listát. Esetleg az utolsó bios-t is. Egyszerűen nem találok.
Azt kéne kideríteni melyik a legerősebb cpu ami még jó bele és melyik bios-szal.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
F34R
nagyúr
Sziasztok van egy GA-H55M-UD2H lapom szeretnék bios frissítést csinélni de nem tudom milyen reviziószámú a lapom. Szerintetek mindegy hogy 1.0 vagy 1.3 biosát szedem le ?
-
cashback
őstag
válasz Dexter-2000 #7400 üzenetére
Sztem bios-ban meg van rá a lehetőség hogy:
Level1-en (1-től 9-ig skálázódik) megy 50°C-ig (nem tudom a határértékeket, 30-80°C talán)... ha túllépi akkor beindul a hűtés teljes gőzzel... de 50°C alatt megy 1-es fokozaton. Nullára nem lehet lekapcsolni.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest