Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz DJ WOKKY #31645 üzenetére
Semmit nem sikerült elérni.
BIOS frissítés maradt már csak. Itt viszont nagy a probléma, mert pontos alaplap típust ugye nem tudok...Egyik matricán ennyit tudtam leolvasni:
Phoenix-Award BIOS 6.00PGPhoenixBIOS
D686BIOS
Phoenix1998
190957559Sajnos attól félek, hogy nem lesz hozzá frissítés, mert úgy hiszem, 97-98 ban jöttek ki utoljára ezekre...
Ha még volna, akkor meg melyiket merjem megpróbálni ??
Aki tudna nekem segíteni a keresésben, megköszönném !!! -
-
-
Isti2
aktív tag
válasz DJ WOKKY #13485 üzenetére
előtte egyáltalán nem volt benne elem és azért nem volt jó, de mielőtt szervizbe került volna, ment rendesen, mintha a szeviz elfelejtette volna visszarakni.
de akkor nem lehet az alaplap hibája, hanem csak érintkezési/forrasztási gond?
honnan és mennyiért lehet olyan ragasztott és fehér csatis elemet venni? csak mert az alaplapról leszedett fehér csati el van téve, amibe csak bele kéne dugni. -
Smile8822
senior tag
válasz DJ WOKKY #13086 üzenetére
Köszi
Ja nem azért véletlen elütöttem a 2140 est 2141 re De gondolom érteted miről van szó
Azért cseréltem le mert tönkrement de melyik jobb lap amúgy ?•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
-
törölt tag
válasz DJ WOKKY #12945 üzenetére
Tévedsz. A Surround View már az első ATi IGP-s chipsetek esetén is elérhető lehetőség volt, ahogy a mai napig az minden AMD IGPs- chipset esetén, és gondolom APU-knál is.
citkar: BIOS-ban (vagy ha jobban tetszik UEFI) Advanced -> North Bridge Configuration -> Surround View -> Enabled
[ Szerkesztve ]
-
-
Smile8822
senior tag
válasz DJ WOKKY #12847 üzenetére
Igen bár van egy nagyon régi asus lapom még ebbe 2 proci megy van hozzá 2db Tualatin 1,3ghz es procim is És még mindig tökéletes
[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
válasz DJ WOKKY #12844 üzenetére
Én is így vagyok vele Már csak az MSI miatt mivel 1 évig használatban volt ez előbb leírt lap és 6kondi megadta magát és akinek teszem össze a gépet nem 1 évig akarja használni ! Szóval Asus marad
Köszönöm•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
válasz DJ WOKKY #12841 üzenetére
Köszönöm én is msi re gondoltam előbb de az a baj hogy garancia nincs már rá,és nekem egy msi g31m típusú lapom volt ami elszállt,kondihibás lett s nem igazán akarom hogy ez is így végződjön
Az asus -ról meg csak jó vélemények voltak és nekem is volt nem egy asus lapom és mind hibátlan volt!
Az tény hogy újabb az msi
Bár ha lehetne Giga lapot vennék nekem is olyan van és az azért jó kis lap minden célra!
Még egyszer köszönöm a segítséget még gondolkodom de lehet az Asusnál maradok•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Dzsekó
addikt
válasz DJ WOKKY #12739 üzenetére
Arra rájöttem, hogy proci túlhajtást nem szereti, memóriát már belőttem és feszt is emeltem, és még normálisan indul, de procinál már a 333-at sem szereti visszavett szorzóval (tehát névleges frekin hajtóm, de emelt fsb-vel). Bekapcs után kb. 1 mp múlva lekapcsol, majd 2-3 mp múlva vissza és akkor már elindul a túlhajtott értékkel.
Viszont valaki írta, hogy teljesen áramtalanított gépnél ezt csinálja a giga lap. Kipróbáltam, hogy nem áramtalanítom a gépet, csak lekapcsolom az előlapi kapcsolóval, és akkor bármilyen túlhajtott értéknél normálisan indul. De a 965P-s Gigabyte nem csinált ilyet. Ennyire elcseszték volna a Giga lapokat?
Tényleg normális, hogy ilyen gagyin indul áramtalanítás után, ha túl van hajtva a proci? -
törölt tag
válasz DJ WOKKY #9439 üzenetére
Viszont időzített bomba mind. egyik percről a másikra halnak meg. Ráadásul mindemellett csapnivaló a kompatibilitásuk az újabb eszközökkel.
Használtan semmiképpen sem venném meg önmagában egyiket sem. Egybeépített gépként esetleg, de arra lehet számítani, hogy bármit cserél benne az ember újabbra, érdekesen fog viselkedni a gép. El kell ezeket a lapokat felejteni. Inkább vennék egy AMD 690G-s lapot, mint egy akármilyen nForce-ost.
-
törölt tag
válasz DJ WOKKY #7460 üzenetére
Végülis kiderült hogy nem megy bele.
Biost akartam frissíteni egy Crhosshair Formula 3 AM3-as lapon mert az x6 processzorommal nem indult el.
Hívtam egy haveromat nincsen e AMD processzora és azt mondta van egy athlon. Viszont az am3 foglalatba csak az athlon II megy be ( ?) Ez teljesen más , így már hogy a kezemben fogom.
-
Robbantos
csendes tag
válasz DJ WOKKY #7178 üzenetére
Hali!
Ezek szerint egy CORE 2 DUO E6400-at elvinne?
ITT van, hogy 65nm, csak az az egy gondom, hogy nincs az alaplap procitípus felsorolásai között a Woldfdale, csak ezek vannak: Intel Prescott / Conroe / Smithfield / Cedar Mill CPU ( LGA775 ) support
Mert ha jól tudom, akkor ez az E6400 már Wolfdale, vagy még nem?
Róbert
-
lizRRR
őstag
-
bajszatlan
tag
válasz DJ WOKKY #7125 üzenetére
Ugyan ezek az értékek ott is.
Próbáltam "kézrátéttel" is meghatározni hogy mennyire meleg de nem éreztem "égetőnek".
Havertól megpróbálok kölcsönkérni egy lézeres hőmérőt, hátha az alaplapi szenzorok rosszak.De még ha más fokot is mutat majd, ez nem oldja meg a lefagyás tényét.
Lehet hogy lapcsere lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
waithEard
őstag
válasz DJ WOKKY #5579 üzenetére
A cpu-t és a MObo-t együtt vettem. Aztán elkezdett hibázni a lap, ezért elküldtem szervízbe.
Megjavították, visszajött, és egy darabig okés volt. Aztán megint tönkrement. Visszaküldtem, kicserélték, és most ugyanaz a hiba.
A baj, hogy állítólag javítva lett megint, de a gyári szám más, és a lap is újnak néz ki, de a régi dobozával jött vissza...
Ezért kérdezem, hogy lehet-e a cpu a hibás, hogy nem megy a két ram foglalat.Most épp a másik kettővel működik, és simán viszi a Prime-ot, alapfeszen, 3,6 Ghz-en...
Ramok 1700 Mhz, cl 9-9-9-24, 1.55v"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
-
bbence27
csendes tag
válasz DJ WOKKY #5473 üzenetére
De viszont ha azt nézzük többet tud az asrock nem?! és egyébként most néztem árat ugyan annyiba kerül mind a 2... az a probléma az m-pro val vagyis attól félek hogy nem fog elférni a wifi kártyám a videókáryám alatt egy 5770 Vapor-x--es Sapphire kártyáról van szó ami valószában nem egy óriás de megér annyit a szellőzés és a több slot hogy inkább az asrock mellet maradjak nem?! Ez az én véleményem csak kíváncsi vagyok a tiétekre is mivel én annyira nem értek hozzá!
-
spista222
addikt
válasz DJ WOKKY #3358 üzenetére
Ha nincs kép az nem billentyűzet hiba
Valóban bill hibát ír de mint írtam ha nincs kép akkor nem a bill hibája mert bill nélkül is megy a gép ha beállítjuk a biosban hogy ne is keresse vagy hiba esetén se áljon le a boot-olás de akkor is van kép
"butaságot?"
Terhelés alatt de nem tudsz dinamikus paramétereket mérni mert a multiméter csak legjobb esetben másodpercenként ha mér és átlagol.(#3360) DJ WOKKY : A nagy csipogás hevében még egyet csipog
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest