Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobold190
aktív tag
válasz adamcadmon #11865 üzenetére
Ilyen procit találhatsz itt az apróban, ha teszel fel hirdetést, csak direkt úgy kell kérned h neked 95W-os TDP-je legyen, no meg azért én a helyedben előtte mondjuk kipróbálnám otthon hogy működik-e a proci a lappal, nehogy zsákbamacska legyen, kiadod érte a pénzt, utána meg nem tudod használni.
-
Kobold190
aktív tag
válasz DigitalAngel #9463 üzenetére
szándékosan írtam ide, nem akarok keresgéli feleslegessen, ez az oldal meg elvan már mentve egy jó ideje
-
Kobold190
aktív tag
üdv, szerváltam egy dig. fényképezőgépet csak aksi nincs bele sajnos tudom h nem ide tartozik a kérdés, de lehet ebbe a tipusba venni eggyáltalán nálunk aksit??? CGM DC 550 a neve, viszont valami kínai de nagyon....Elméletileg valamilyen nokia aksival menne, viszont én nagyon semmi adatot nemtaláltam róla
-
Kobold190
aktív tag
válasz viperabácsi #8800 üzenetére
üdv, van egy gépem, nemrég szerváltam, 3-4 sípol bekapcsolás után, kép nincs, valakinek valami ötlet??
-
Kobold190
aktív tag
-
Kobold190
aktív tag
válasz Kephamos #7030 üzenetére
Kikapcsolod a gépet, majd hátul a tápot is, jumper átrak, vársz pár mp-et majd visszarakod a jumpert az eredeti helyére, táp bekapcs és start, ha hangosabban pörögnek a ventik, vagy a bioszban másiképp áll pár beállítás mind ahogy te hagytad, akkor már nyert ügyed is van
-
Kobold190
aktív tag
válasz Apollo17hu #6522 üzenetére
van rá esély, tegyél win7 et, az xp már lejárt lemez, mert elég sokan áttértek a win7 re
-
Kobold190
aktív tag
válasz Drizzt01 #6370 üzenetére
maradt itthon nekem is még annó a régi asus lapom után 2 darab, elég fékonynak tűnik, szerintem akkor a proci meg chipset, és a block közé kellene betenni, bár nemtudom mennire befolyásolja a hőátadást, vagy azis lehet ha leszorítod eltöri a senzort. passz, nem használtam még ilyet, van kézikönyved szerintem olvasd át, hátha írja valahol h hová kell kötni.
-
Kobold190
aktív tag
üdv, ha 1 kondi letörik a lapról, lehet az ok arra h felpörögnek a ventik, kb 30 mp ig mennek utánna kikapcsol a komplett gép ??
-
Kobold190
aktív tag
szerintem az előző lapban volt a procin tuning és azért mért többet, ebben az újban meg még nemvolt így mútat kevesebbet.
-
Kobold190
aktív tag
válasz spista222 #6129 üzenetére
csá, most voltam a havernál.Elvittem hozzá a lapot, a procit, a memóját, és az én tápom.Rákötök mindent a tápra, inditom, na és mi történik, hát nem elindult és megy gond nélkül. Nagy lelkesedéssel eljövök haza, itthon is összerakom, na mondom start, hát és egy fenéjért sem akar elindulni Na most akkor mi a gond???
-
Kobold190
aktív tag
-
-
Kobold190
aktív tag
üdv, lenne egy kérdésem, vettem itt a ph-n egy lapot, a lap jó a havernál, de itthon viszont nem ad képet a videókártyával amit beleteszek és nemtudom h miért, a vga tuti jó mert a másik gépben megy, memót cseréltem, procit is, 2 táppal próbáltam, de itthon nemindul, elviszem a haverhoz ott meg megy. mi lehet a gond ??
-
Kobold190
aktív tag
válasz wolfwood132 #5780 üzenetére
vagy alapból rossz a lap
-
Kobold190
aktív tag
válasz nincskedvem #5661 üzenetére
annak meg hogy sikerült letörni a pöckeit?? nincs érzés a kezedben??
-
Kobold190
aktív tag
válasz nincskedvem #5659 üzenetére
ha letörted a pöcköket akkor gondolom amd-s géped van
-
Kobold190
aktív tag
válasz FuRiONight #5593 üzenetére
nézd meg a memória támogatottsági listát a giga oldalán, vagy lehet h tuningoltál és ezek a ramok nem viszik azt az időzítést amit az előzőek, egy bioszfrissítés szokott segíteni
-
Kobold190
aktív tag
válasz Black-core #5480 üzenetére
nem k8n-t szerettél volna írni ??
-
Kobold190
aktív tag
válasz FuRiONight #5427 üzenetére
viszont ha a proci nem bírja annyira a tuningot(ami megesik) akkor vehetsz te 100 000 ft os lapot is akkor sem fog jobban menni
-
Kobold190
aktív tag
válasz FuRiONight #5421 üzenetére
ez procifüggő inkább, szerintem kisebb mértékben a lap is közrejátszik vagy pedig a tápegység
-
Kobold190
aktív tag
válasz hackeeeee #5383 üzenetére
érdekes módon a giga oldalán meg 125W ot ír a fogyasztásra, ha lenne rá lehetőséged én a helyedben előtte kipróbálnám h megy-e a proci a lapban, bár a haver régi m2n-e sli deluxe lapjában ment az 555BE pedig az se nincs a procilistában. De mennie kell neki, ha a tápodon van 8 pines csati, márpedig gondolom h van , akkor nem lehet vele gond.
-
Kobold190
aktív tag
a vga elszált először az integrált, lett másik, meg tuningolni nem lehetett benne, olyan h beállítottam az FSB-t akár 205 re, vissza minden alapra, annyi h a feszültség az maradt, néha jó volt egésszen addig még indítottam újra a gépet, én gyorsan eladtam, maradtam a jó öreg 770 es amd-s chipsetnél
-
Kobold190
aktív tag
válasz DonThomasino #5243 üzenetére
, utánna pösze leszek
-
Kobold190
aktív tag
Alaplap 34 °C (93 °F)
CPU 31 °C (88 °F)
1. CPU / 1. mag 29 °C (84 °F)
1. CPU / 2. mag 29 °C (84 °F)
GPU dióda 55 °C (131 °F)
SAMSUNG HD502HJ 22 °C (70 °F)itt az enyém
-
Kobold190
aktív tag
válasz DonThomasino #5229 üzenetére
-
Kobold190
aktív tag
válasz DonThomasino #5227 üzenetére
pfff jó meleg a wd-d, nem semmi, nekem 21 a samu és alig szellőzik
-
Kobold190
aktív tag
üdv, mesélje már el nekem valaki, mi az a t-con és az inverter az lcd tv-hez?? melyik mire jó az érdekelne
-
Kobold190
aktív tag
válasz spista222 #4911 üzenetére
látom nem érted, azért irtam neki mert a 7 es csak quik et csinál ezáltal sok minden ottmarad a háttérben, az xp meg rendessen formáz.Utánna meg formázhatja megint win7 el a hdd-t mert már úgyis mindegy mivel az xp totál letörölte ami nem oda való, én így szoktam csinálni, lehet különben h más gond van. megengedem azt is
-
Kobold190
aktív tag
komolyan senki nemtud nekem 1 választ adni a feltett kérdésemre ???
-
Kobold190
aktív tag
power, d+,d-,gmd a felső sor, gmd, d+,d-,power a második sor, ha jól tudom így kell h legyen
-
Kobold190
aktív tag
nos kapok választ a feltett kérdésemre?? köszi
-
Kobold190
aktív tag
üdv egy kérdésem lenne, bár ez neméppen ide tartozik, de azért felteszem, mi a véleményetek az asus p6t deluxe lapról, még a legelső széríáról nem a v2 röl. árban kb mennyit érhet az ???
-
Kobold190
aktív tag
üdv egy kérdésem lenne, bár ez neméppen ide tartozik, de azért felteszem, mi a véleményetek az asus p6t deluxe lapról, még a legelső széríáról nem a v2 röl. árban kb mennyit érhet az ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest