Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoty
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #26877 üzenetére
PCI-e szabványtól függetlenül 75W-ot tud ellátni.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz pdev1811 #26868 üzenetére
Legalább hülyeséget ne beszélnél... És igen is ilyen árban is számíthat a chipset ugyan úgy. Plusz a gigának elég felhasználóbarát szoftverei vannak, az asrocknak kevésbé.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #26778 üzenetére
VGA-knál egységes driver van, szóval nemértem mi a probléma
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #26766 üzenetére
MSI N650Ti-2GD5/OC BE Webshop Ár: 35.343Ft (27.829Ft) Nekem őrá most nagyon fáj a fogam és iPonon kívül sehol nem találtam ilyen árban
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz TaylorXIII #26763 üzenetére
iPon drágább kicsit mint a pcx, viszont rendszeresen egy-két alkatrész olyan akcióval van rövid ideig, hogy néha sír a szám
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Hegyirabló #26482 üzenetére
Nemhinném, hogy alaplap ilyet okoz, maximum ha túlzott feszültséget ad a cpunak... de abba meg inkább már megsült volna
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz semetka #26330 üzenetére
Részben tehetsz, mivel VGA-k esetén (akár integrált akár nem) alapvető dolog, hogy a netről szedett legfrisebbet kéne feltenni. Főleg, hogy elég friss a platform, esetlegesen javítottak rajta driveresen.
(#26331) Hulot: Úgytudom sípolnia kell a RAM miatt jelezve, hogy nincs modul/hiba van.
[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Fr@nkieWilde #25996 üzenetére
SSD helyett én a meglévő mellé még 1 vinyót vennék és RAID0-ba kötném őket.
Sata2nek függetlenül bármitől, max 300mbps sebessége van, 1 HDD meg kb max 120-150mbps sebességet képes elérni, RAID0-ban mivel a két vinyó között osztódik az adat, nagyjából 2x-es sebességet lehet elérni.#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Fr@nkieWilde #25991 üzenetére
Sata3-at ezen a lapon nem igazán fogsz használni, bár ha csak 1 SSD-t tervezel betenni, akkor egy PCI-e x1-es Sata3 bővítőt ha találsz, akkor abból kitudsz préselni kb 450mbps-t
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz tottiiii #25859 üzenetére
Ahoz semmit nem tudsz szerintem hybrid cfx-ezni mivel az nem alaplapira van kitalálva, hanem az APU-kban lévő IGPre, de javítsatok ki ha nem igaz. Egy biztos, a HD3000nek nincs olyan teljesítménye hogy hybridcfxben bármit is hozna, szóval vegyél bele valami erős kártyát és ne törődj a többivel.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Hardver Arc #25852 üzenetére
+1 daa-raa kommentjére
AM3+ teljesítménye CPU-ban ott kezdődik kb ahol az FM2 véget ér, mind a kettő halott platform már.
1800*1600az érdekes, nem nagyon láttam még ilyen felbontást, viszont 1440x900ra is szerintem kéne az a plusz ami az A10-esben van. És 500W-s táp pl nem is kellene, hogy ha csak APU-ban gondolkodsz, mert nincs olyan nagyon nagy fogyasztása.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Hardver Arc #25850 üzenetére
Itt az a kérdés, hogy mire kell elsősorban, illetve mennyi rá a keret...
Egyébként a "Milyen gépet vegyek" topicban hamarabb tudnak válaszolni, de ha gondolod privátban is tudok segíteni.Viszont én inkább A10-est vennék GA-F2A85XM-D3H lappal.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz IstvánLászló #25824 üzenetére
A kártya hány slotot foglal?
Egyébként meg érdemes megpróbálni MSI Afterburner programjával a ventillátort megpróbálni szabályozni.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz IstvánLászló #25822 üzenetére
A 8800GT 1Slotos hűtéssel van vagy 2slotossal?
Ha 1Slotos akkor valószínűleg csak ki kéne takarítani a bordáját.
A 2slotos verziónál is megeshet, hogy kéne neki egy takarítás, esetleg újrapasztázás sem árt neki (Mind2 hűtésnél). 70Fok viszont bőven biztonságos, akkor aggódj ha 80fok felett megy.#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #25562 üzenetére
Nincs panaszom a Gigára, most is egy z68x-ud3h lapom van, hibátlan. De az Asus mindig is minőségi és megbízható lapokat gyártott (pl itthon van egy p4p800 lap is, 11éves kb és hibátlan). Szóval ha a legjobbat akarja, akkor az Asust válassza.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Stereopheis #25515 üzenetére
AIDA64, CPU-Z mind2 betudja azonosítani, a CPU-Z az 100% hogy pontos típust is ír. SSD fog menni mivel a SATA csatlakozók oda-vissza kompatibilisek, annyi hogy az alaplapon lévő port határozza meg, hogy az ssd majd milyen sebességgel tud működni.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz nagati #25513 üzenetére
Vagy a biosban van mókolva valami a leállítással (többek között ott betudod állítani azt is, hogy ha power gombot megnyomod röviden akkor szép lassan kikapcsoljon a gép), vagy pedig windowson belül van valami állítva, de ezt kevésbé hiszem, mert mondtad, hogy win7 és win8 alatt ugyan ezt csinálja.
Ha nem találsz a biosban semmi használhatót, akkor még mindig ott van az a parancs, én nap mint nap ezzel állítom le a gépet, mert csak 3 gombnyomásba kerül (winbill+r aztán pedig enter).
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz MasterHUn #25459 üzenetére
"Egyébként megeshet, hogy a lap hibás és dual CHban azért nem megy, ha van rá lehetőség akkor le kell tesztelni egy másik fajta RAM párossal."
Ezt nem olvastad?Egyébként meg ha memtest nem adott errort (már pedig nem adott) akkor ideje másik RAM párost valakitől szerezni tesztre és akkor eldől hogy a lap/proci kombó hibás-e. Ha úgy is hiba van akkor jöhet egy procicserés teszt a ramokkal, és akkor megtudod, hogy proci memória vezérlője sz@r vagy a lap.
(#25457) pcgamer01: Elméletileg igen, bár kérdés, hogy azon a lapon azzal a biossal lehet e.
[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Mikeee89 #25427 üzenetére
Az LGA 1155 fejlesztése már leállt, a 1150 szerintem még 1 generációt kap és meglehet hogy jön az új foglalat. A teljesítménye a mai napig bőven elegendő egy 1155ös i7nek, viszont ha i3-at tervezel akkor inkább kisebb lapot vegyél és egy i5-öt, vagy inkább egy FX6300as AMD vonalon, feltéve hogyha játékra lesz.
Ha minden áron i3-at szeretnél akkor viszont a 1150es verziókból magasabb órajelűek készültek.
(#25428) Joshi: az indítás javítással lehet mókolni kicsit, parancssort azt biztosan kapsz.
[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz MasterHUn #25409 üzenetére
Utálom ezt az elnevezést
Nem értem Asrock (de még van másik gyártó is csak hirtelen meg nem mondom, hogy melyik) minek kellett A1-2 B1-2 megjelölést adnia RAM slotoknál és ráadás színkódolva sincs...
A legtöbb lapon 1-4 számozás van, és köztudott "szabvány" hogy 1-3 2-4 a dual chanel pár, de láttam már olyat ahol az A-B volt a csatorna jelölése és ezen az asrock lapon meg a szám a csatorna jelölése
Szívjon csak a vásárló vele
Egyébként megeshet, hogy a lap hibás és dual CHban azért nem megy, ha van rá lehetőség akkor le kell tesztelni egy másik fajta RAM párossal. Nekem nagyon ritkán van olyan, hogy DC módban POSTig se jut a gép és újraindulgat majd a 20. próbálkozásra sikerül (vagy nem). Ha nem sikerül akkor SC-be átrakom, BIOS-ba belépek, kikapcsolom, vissza DC-be és már megy is.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz IstvánLászló #25183 üzenetére
Ezt most nem rosszból de:
Ha meg lehet kérni, akkor kicsit összeszedettebben válaszolj
Próbálom nyomon követni az eseményeket (hátha tanulok valami újat avagy tudok segíteni), de a hozzászólásaid olyan mértékben összezavarnak, hogy lassan elvesztem azt is, hogy melyik nemhez tartozom[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
-
csoty
aktív tag
-
csoty
aktív tag
válasz cashback #24887 üzenetére
Más nemigazán lehet, USB2höz képest más a csatlakozó is.
(#24886) jilian: Ha ennyire tudod, hogy külön drivere van miért nem teszed fel? A gyártó oldalát megnéztem, írásaik alapján az a H77 chipseté és nem pedig külön vezérlős. De ami biztos: alaplaphoz adtak egy lemezt, azon 100% hogy rajta van.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Tamas7 #24878 üzenetére
Új vinyó sajnos, ha fontos adat van az IDE-s HDD-n akkor átalakítót lehet hozzá találni az biztos, de tekintve hogy 1TB-s vinyót is már egész "olcsón" kapni, az alá nemigazán érdemes adni.
Egyébként Sata 3Gb/s (Sata 2 szabvány) csatlakozók vannak rajta nem sata 3 csatlakozók
[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz energy4ever #24504 üzenetére
Na most a HKC az erősen nem ajánlott tápok közé tartozik.
(#24503) Elims:
Viszont egy ilyen konfignak egy egyszerü 450-es táp megfelel az tény, ha később akarsz valami izmosabb videókártyát beletenni, akkor Chicony Hipro 400W-st érdemes#csotykocsithajt
-
-
csoty
aktív tag
válasz KaakukK16 #24496 üzenetére
1.) Másfél órája már kérdezted
2.) Google a barátod de a gyártó honlapja is segíthet: Z87 Extreme6 / Z87 Extreme 6/ac
3.) A különbség az, hogy a Z87 Extreme 6/AC azért /ac-s mert jár hozzá: "WLAN : 1 x 802.11ac WiFi + BT v4.0 module, 1 x ASRock WiFi 2.4/5GHz Antenna"#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
Lap + Proci vagy Inkább ez a proci és 2GB jófajta RAM
Esetleg ezt érdemes akkor.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Dr. Student #24269 üzenetére
Pentium procival 1333MHz-t tudsz állítani, i3-al 1600MHz-t tud már feltéve ha Ivy Bridge.
Tudomásaim szerint Sandy az 1066/1333MHz-t tud.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Coccolino_O #24238 üzenetére
Vinyód van, vagy SSD? Mert vinyó miatt eléggé felesleges a sata3, de ha később tervezel beszerezni 1 SSDt, akkor természetesen oké.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz baboss #24209 üzenetére
Átlagosan 80%~ teljesítmény növekedésre lehet számítani, de ezt a kérdést inkább itt tedd fel.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
-
-
csoty
aktív tag
Üdv,
"Blue Screen BCCode 116" Problémával mit lehetne kezdeni? Ötletek?
Röviden tömören a gépem:
CTG600, 2500k, Asus 660Ti TOP, Giga Z68x-UD3H, 2x4GB Kingston Lowprofile RAM 1333MHz (de nem dual chanel kit, a probléma sc és dc módban is jelentkezik.)#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
Sziasztok, remélem tudtok segíteni nekem
Adott egy Gigabyte Z68X-UD3H alaplap, és 2 db KVR1333D3N9/4G (Kingston, 4giga, cl9, 1333MHz, lowprofile) RAM modul (Memtest szerint hibátlan). Nem kitben lettek véve hanem külön-külön.
A probléma a következő:
Dual chanelben, van hogy nem hajlandó a gép bootolni, olyankor átrakom úgy, hogy singlebe legyen, be is bootol a gép, kikapcs, vissza dualba és már megy is. Viszont másik probléma amit DC módban csinál az az, hogy úgy befagy a gép, hogy a képet eldobja, vinyó le is áll, hang beakad 3mpre utána pedig megszünik és a videókártyám ventillátora is 100%ra felpörög.Tekintve hogy ez a 3. videókártya amivel tapasztalom a problémát és tápegységnek nincs baja, miben keressem a hibát, alaplap vagy RAM?
#csotykocsithajt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- Kingston Fury Renegade 2x8 GB RAM DDR4 3600MHz - garanciás, ingyen szállítás
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest