Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
ZM-NB32K?
Üdv,
Megérkezett a két Zalman borda... a chipset 60-62 fok között állt be átlag használat (firefox) közben (eredeti bordával+ventivel, 30%os PWM kitöltéssel (ugye speedfan szerint 70%) 50 fok alatt volt. Mivel én ezt a 60-at sokallom, ezért felkerül rá egy kis venti, amíg nem lesz meg az új, légkeringetős ház...
A procira elég nehézkes volt rágyógyítani: át kellett alakítani a leszorító rugót. Az Intel tervezői okosak voltak, nehogy véletlenül valaki összecserélje a két bordát, a prociét kisebbre készítették, s vele együtt a rugó hajlítását is beljebbre tervezték, hogy fogja oldalról a bordát. Ez mind szép és jó, amíg valaki el nem kezdi gányolni
Nomármost ez a távolság majdnem elég ahhoz, hogy bele tudjam tenni a Zalman bordába... kb. 2mm híján. Tehát vagy levágok pár bordatüskét, vagy kiegyenesítem a rugódrótot és meghajtom kicsit odébb... ez utóbbi mellett döntöttem
Most meg megyek keresni egy akármilyen ventit... csak van itthon halkabb, mint az eredeti... bár attól minden halkabb 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nomármost ez a távolság majdnem elég ahhoz, hogy bele tudjam tenni a Zalman bordába... kb. 2mm híján. Tehát vagy levágok pár bordatüskét, vagy kiegyenesítem a rugódrótot és meghajtom kicsit odébb... ez utóbbi mellett döntöttem