- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
válasz
Chapel #28386 üzenetére
Jó monitort kell venni. Az én LG204WT-BW-m jó. Van 4:3 üzemmódja (is), az felismeri az üzemmódot, és aszerint jeleníti meg a képet. De ki is kapcsolhatod, és akkor széthúzza. A kisebb felbontást is igazítja függőlegesbe, tehát ugyanakkora képet kapsz, mint egy nagyobbat alkalmazva. Ahogy tetszik. Egyébként bárki bármit mond a natív felbontásról, játékban jó a képe akkor is, ha kisebb felbontásban játszol, és megspórolod az élelmosást.
Külön vettem a 2-t, de először monitor lett, csak később ment az 1950XT.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Chapel #11701 üzenetére
Nyugodt lehetsz hogy bírni fogja a procid egy jobb hűtővel mint a gyári,egy jobb alaplapot veszel bele és nyugodtan tehetsz hozzá +1 3850-et.
Bár én megvárnám helyedben a 3870X2 kiadását és az első teszteket.
Mert akkor nem kell +még egy kari meg másik alaplap sem,eladod a 3850-et 30E ért,és a másik kari árából meg a lapéból +a 30E Ft-ból meg is veheted az új karit! -
MaciG
addikt
400 a külömbség, de nállam még futottak a háttérbe egyéb alklamazások is. (bár nem sokat fog az tény) DE a játékokban pl. így ugrik egy pár fps-t ,és az fsb-t kb 1 perc feljebbtolni és gyári hűtővel max terhelésnél (1 órán keresztűl) 45-nél feljebb nem ment egyik mag sem
A karit nem tuningoltam, (DE nem is fogmom szerintem), mert gyári hűtőm van és nem akarom lecserélni. A rivába belőttem neki fix 60%-ot, ami még nem hangos és így terhelésnél is 60-65 fok körül van
)
-
nbl2
senior tag
Szerintem várhat jövő karácsonyig is! Az árak mindig esni fognak, mindig olcsobba lesznek a dolgok, és jönnek ki újabb és gyorsabb eszközök! A kérdés az, akarsz-e várni vagy sem.
Sokan itten mint a messiás úgy várják a 3850-et, és lecseréli a jó kis 7900GT meg x1950pro-kat erre. De megéri-e ez itt a kérdés, mert szerintem nem. Én a héten vettem egy x1950pro 512MB-os kártyát, és nem bántam meg. Ez elvisz mindet amivel játszom, a Crysis-t meg a hd3850-sem fogja elvinni. Majd jövő ilyenkor veszek egy 3950-est vagy egy 8900GT-t és azzal simán menni fog midnen.Minden attól függ tudsz-e várni, ill. mennyire van szükséged gépre.
-
katt777
félisten
Ki fognak tiltani ebből a topicból!
Bocsesz, de e témában itt én nem folytatnám.
Az az 1950XTX nagyon jó ár! (Az 512MB GDDR4 RAM miatt.)
Egyébként felszereltségtől/gar-tól függően 32-35k-ért elfogadható most. (Én pl. biztosan 35k körül adnám, mert ASUS, játék van hozzá, mindenféle kábel, meg bőr CD/DVD tartó, ép csomagolás, papírok.) 1950XT tuningolhatóság 680-700/1026-1052 MHz.
Proci jó, jó lap kell alá, bár CF-eset nem nagyon kapsz ATI chipsettel. -
katt777
félisten
Nem az a jó neked, hogy nem adom el 8egyébiránt én is eladom, ha tudnak hozni nekem Ausztriából elfogadható áron 3870-est), hanem az, ha találsz eladót, mert sokan nem várják meg a 3850/70-es és eladják az 1950XT-t egy 8800GTS, 2900Pro vagy hasonló kedvéért (ami viszont a te lehetőségeiden, sajna, kívül esik).
Januárban leltározni fognak, mire olcsóbb áru beérkezik, február lesz. Ha kell egy jó, és az anyagiak függvényében lehetőleg a leggyorsabb gép, amelyen új game-ek is minimális grafikai visszavétellel (bár pl. UT3 motoros játékhoz még az sem kell) futnak, most ruházz be. De ha gépet veszel, vedd figyelembe, hogy 1950XT kihajtásához kell egy 2500-2600MHz között járó proci (esetleg kisebb, de amit tovább lehet húzni, hogy majdan a dx10.1-es karihoz is jó legyen), tápban, gondolom, úgyis komolyabban gondolkodsz. De térj át 1950YT topicba, és ott a sok 1950XT tulaj majd megmondja a legtutibbat. -
katt777
félisten
1950XT, ember! 256 MB, használt. Topicjában találsz megbízható embereket, akik kereskedtek már vele, és betesztelt karit kaphatsz. A Pro sehol nincs hozzá annyira, hogy jelentene valamit az 512MB RAM (ha csak nem a lassabb elérést)! Kipróbáltam CoD4-gyel, amelynek 832 MB, vagy mennyi VRAM kéne, és simán ment 1024*768-ban, árnyékokat visszavéve. Nekem eddig csak a Crysis meg az NFSPS tudta úgy megakasztani, hogy árnyékokon kívül mást is vissza kelljen vennem, pedig jó pár demo-t kipróbáltam.
No, felvilágosítások után kéne már valami topic téma.
-
nbl2
senior tag
Ez elég nehéz.
Én is így voltam vele, de már nagyon kellett egy vga, mert a régi meghalt, gép nélkül voltam már 3 hete, és volt rá 35k. Így vettem egy x1950pro 512MB-os karit. Biztos lesz ennyiért majd HD3850-es is, de mikor ?? Fél év mulba a 8800GT-t minden boltban utánam fogják dobni, de most semmi nincs, így bekaphatja az NVIDIA és az ATI is!!!
Szóval szerintem ha újjat akarsz akkor x1950pro, de használtan 35k-ért már kapsz x1950XT is, a 8600GT és 2600XT már felejtős szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest