- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Gaboman #4715 üzenetére
Ennyiből vehetsz egy HD3870-et.
Utáne meg januárba vehetsz olcsóbban mellé egy 50-est és máris alázod a GTX-et.
Én reménykedem benne, hogy nem lesz X2 nevű kártya.. ennyi erővel maradhatott volna a PRO és XT jelölés is. Szerintem a X2-t lazán lehetne cserélni pl egy 90-el (HD3890), vagy egyszerűen R680 révén... legyen HD3950 és 70...
-
lsc
nagyúr
válasz
Gaboman #4641 üzenetére
Hali
Gondolom rám céloztál , még mindig fenntartom , ez nem XT topic .A 3870 -et nem favorizálom , mivel még nincs saját tapasztalatom . Viszont ha már belemerülünk /mint írtam nem idegesíteni akarlak / : XT felsőkategória / ár alapján mindenképpen / ,3870 felső- közép kategória /ár alapján/.Igaz szerintem mivel nem két egyforma kategóriába tartozó kártyáról van szó , nem igazán értem az összehasonlítást . Amennyiben mégis megtesszük ezt , akkor pár tény amiben jobb az egyikogyasztás , hűtés , ár, ár-teljesítmény. Mondjuk ebből a vásárlók legalább 80 %-nak az utolsó a legfontosabb . Tehát szerintem azt kijelenteni , hogy az XT jobb az legalább is "ferdítés" .Teljesítményben néhol jobb , de ez az ár alapján igen minimális előny , és akkor a többiről még nem is beszéltünk. Még egyszer leírom , nem sértés , csak szerintem ezek a tények. A minősítgetéseket / fanatikus , megrögzött / szerintem mellőzzük , azt hiszem nem szolgáltattam rá okot.
-
-
lsc
nagyúr
válasz
Gaboman #4632 üzenetére
Hali
Hozzászólásaid 50 %-ban /legalábbis ebben a topicban / bizonygatod , hogy jobb a 2900 XT mint a 3870 . Mindenkit külön- külön meg akarsz győzni ?A topic címében nincs vs. és nem XT topic . Szerintem ebben a topicban a két kártyáról kellene írni .Ezzel nem akarlak bántani , csak engem legalábbis zavar. -
udi
őstag
válasz
Gaboman #4614 üzenetére
Hát a GT-hez képest persze hogy nem jo de a teljesítményéhez mérten az 55k körüli (olcsobb gyártó) ára nem lesz sok,nem??
Sorry ha még nem vagyok a témában csak most kezdtem el olvasgatni a totyikot hogy informálódjak és egyre többen keresik az uj ati-t.Ezért gondoltam infot gyüjtök itt -
katt777
félisten
válasz
Gaboman #4447 üzenetére
Majd ha fagy.
De sztem a játékok 95%-os nV támogatása miatt csak akkor lesz dx10.1 támogatás, ha nV kari is hozzá. Ez van.
Ahogy nézem a teszteket, és látoom a 60k feletti 3870 árakat, egyre barátságosabbnak tűnik egy 8800GT (főleg erre vetve egy pill.-t), pedig szeretem az ATI-t. Hát még ha jün az új GTS, és olcsóbb lesz a GT! -
katt777
félisten
válasz
Gaboman #4403 üzenetére
Van ez fordítva is. Pl. pár új game-et/demo-t kipróbálva beállította magát a progi optimális beállításokra, aztán simán felnyomtam szinte mindent, és úgy is gond nélkül futottak. Ha egy játék nem fut tökéletesen egy 2900XT szintű VGA-n (- Crysis), akkor azt basztak rá optimalizálni, balószínűleg a VGA/CPU gyártók nem kis támogatásáért cserébe (és itt most nem az ATI/AMD-re gondolok
).
-
katt777
félisten
válasz
Gaboman #3968 üzenetére
Azért majd hozni fogják a dx10.1-es játékokat, hidd el, hogy mindenki eldobja a dx10-est, és rohanjon dx10.1-est venni. Kihasználtság csak azért nincs, mert a játékok 95%-át az nV támogatja, és neki még nincs dx10-1-es kártyája. DX10-es game-ek is jöttek gyorsan, hogy szabaduljon a nép a dx9-esektől. Én nem tettem, és az idő engem igazolt.
-
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Gaboman #3560 üzenetére
Vonatkoztass már el légyszi a tesztektől...kit érdekelnek a tesztek és ott mit tettek mellé!!! Nem is erről van szó...hogy mit tesznek mellé.
Úgy lett a kártya bejelentve hivatalosan, hogy Ő lesz a 8800GT ellenfele? Nem! Akkor Te miért állítod pont az ellenkezőjét mikor nem igaz? Sem árba sem teljesítménybe nem egy szint a két kari, akkor hogy lehet GT-re válaszként kiadni a HD38xx szériát mikor fordítva lett bejelentve és teljesen más céllal érkezett mind2 kártya...
Az, hogy az oldalak milyen kártyákat raknak mellé az az Ő dolguk, de törekednek, hogy minél színesebb legyen a skála. -
Rolcsi20
senior tag
válasz
Gaboman #3517 üzenetére
mindjárt mennem kell suliba...de ha hazajöttem kikeresek neked párat a kedvenceim közül
....van jónéhány, de nem értelek, te is ide jársz mindíg, h h nem olvastad eddíg őket
...ahol már 7.11 volt a 8.43XXXX vagy mi a tököm....ott 70-80%ba nyert a 70es, sőt, ilyen -20-30%al, sőt 1ik játékba 2szer annyi fps-e volt
...amibe meg szarabb volt ott kb 5-10%al....én ezért mondom h 1értelműen a 0es a jobb, ide hozzájön nem csak a jobb teljesímétnye, hanem az ára, fogyasztása stb....ezért kértem arra ph-s tesztelősöket is már pár hsz-be, hogy 790fx-be nyomják majd a legújabb beta driverekkel....mert most pont az a köztes állapot van, ami mire realizálódna 1 normális driverrel addígra már kialakulnak a népítéletek
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gaboman #3489 üzenetére
Hmm... azért a villanyszámla sem feltétlen utolsó szempont. Főleg annak aki sokat játszik a gépen, és sokat tölt le a netről. Elég jelentős a fogyasztáskülönbség a két kártya között ahhoz, hogy a kisebb fogyasztásával fél-egy év alatt "visszahozza" az új ATI az árának egy nem elhanyagolható részét. A 2900XT-t reálisan amúgy is csak a 3870 árában lehet hamarosan eladni, úgyhogy a bukta így is, úgy is megvan már.
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Gaboman #3469 üzenetére
én a gt-hez mértem....itt elég sok tesztem több volt mint 20%...más teszteken ahol már a bétákkal nyomták 10% alatt volt sokszor, sőt néha meg is előzte a GT-t....itt meg 1 kivételével mindíg kikapott...szal sztem ez a catalyst hibája....mellesleg remélem itt a ph-n már 790FX-be tesztelik le, elvégre AMD is azt ajánlotta hozzá...persze ez marketing is.
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Gaboman #3187 üzenetére
q1re ígérték/ígérik most is......egyelőre még driver sincs hozzá
nem valószínű hogy most kapható kint X2
...ha van akkor tudna hozni persze azt is...már ha belemegy...tudod reptér, vám ilyesmi...max annyit tudunk kezdeni hogy a gyári dobozokat ne hozza...nagy helyet foglalnak a semmiért...elég ha táskába nyomná a pár kártyát(fóliába) meg a cd-ket és a gari papírt....nem? mod: ja és azon jár még a fejem hogy gt-t ne hozzon?
sztem már nincs benne akkora üzlet nem?
-
]Phobos[
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest