- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
a memoriat vedd vissza, a GPU-t rakd 776-ra tobb nem fog menni COD4-ben en igy tolom 24/7 es atomstabil,tobb fesz kellene neki mert azert vacakol...
Amugy nekem 810 a teteje de az csak 3tremarkstabil,ami meg erdekes hogy most biosban van igy beallitva de ATT-is pont ide tudom huzni,viszont ha nem az alap bios van fenn akkor kek halal a "jutalmam" ha ATT-al piszkalom
Szerk:Gyanitom ugy van kialakitva a kartya hogy csak vmoddal lehet neki tobb feszt adni,SW-en nem fog tobb menni szerintem....
(es milyen halas 1280X768 a kis tunninger a CoD4)
-
katt777
félisten
Ja, csak nem erről volt szó 1 évvel ezelőtt is?
Tomboy1986: Hát akkor a Ferrari ritka szar munkát végezhet.
Ne írj már ekkora marhaságot, légyszí!
#21796: Még hiszel a mesékben? Az, hogy változó, nagyon enyhe kifejezés. Dupla áron jó esetben kapsz 1,5-szeres teljesítményt, és a jó esetek aránya kb. 1:5. Szóval sz.pás ez a javából, de én nem írom le többször, magyarázza, ki, ahogy akarja.Bali27: Te egy hsz-omat sem olvastad?
Vagy csak nem hiszel nekem, inkább a manipulált teszteknek, amelyeknek én is bedőltem, mert általam eleddig megbecsült oldalakon láttam azokat.
Hobbyt: A C2D-d ellenfele egy 3,2-3.3 GHz-en járó AMD proci, amilyen azért még létezik (rögtön akad is egy itt a gépemben).
Nagyon nem vagy képben XP-t és Vistát illetően. Ha mindkettő jól be van állítva (a jelek szerint te nem tudod), azonos sebességet produkálnak azonos hardveren. Mellesleg egy rakás régi jó program nem fut Vistán, szóval én nagyon jól elvagyok a hozzá nem értők által elavultnak vélt XP-vel is (Vista mellett).
A szintetikus tesztek baromira reálisak, ha az ember tudja, hogyan használja őket (a jelek szerint te nem tudod). Nagyon is ügyesen be lehet lőni velük a rendszert. És annyira "nem jók", hogy nálam pl. csak 3DMark-ban műxik a CF normálisan. És éppen az a bajom, hogy nem ezt nézem (csak amíg be nem lövöm a rendszert), hanem a játékokat.
nV-ben van némi igazságod, csak sok nV logós játék ott figyel az ATI támogatottsági listáján, szóval nem ártana ilyesminek sem utána nézni. És az ATI logós CoJ-om is csak 55%+-szal megy CF-ben, nem +95-100%-kal (mint egy 3D06).
Az egér b.szhatja a végtelenített kódját, ha a macskáim elé kerül.Solten: Miért is érdekel ez engem, miután kijelentettem, hogy teszek a több GPU-s megoldásokra?
-
Produkció
senior tag
igen, mivel terjed a net így már lanparty se nagyon van....én is űber voltam a 2.5bartonnal( benne volta kis rézdrót így bírta a 3200as szintet
)...és igen, fordult a kocka elég nagyon intel-amd között....én már meguntam, azt veszem már amelyikkel jobban járok...megvettem ezt az 5600ast is, holott jobban jártam volna core2vel
21798....még se foglalkoznak velük ha zsebpénz hanem...talán épp azért mert nem akarnak harcolgatni az intellel, jó nekik most az állóvíz is
úgy hogy kb pár hónapja dobtak ki....nem bírtam tartani a számat...néha nehéz
mod: megnéztem, december4....előtte 3éves nickem törölték -
Produkció
senior tag
épp ez zavar engem is, most fejlődtem annyit hogy fullhd lcd-t veszek, kevés lesz hozzá a régi 8800gts320am, veszek 1 új gts-t...viszont a 2.8ghzes X2 már szerintem kevés lesz az új gtshez....tuningolhatom veszettül 3.1ghz-t még bír...de most 300mhz-ért kínozzam? amikor egy intel proci simán húzható 1ghz-t? az e8400 meg 4,4ghzt is viszi?...nagyon lemaradt az amd sajnos, a phenom is csak 1 gyenge próbálkozás eddíg...ha át is állnak még idén 45nm-re akkor sincs semmi új proci a láthatáron...ha sikerül emelniük az órajelet 3ghz fölé az is csak ideiglenes megoldás már, merőben új kell különben záróra lesz
-
katt777
félisten
Fölösleges 3DMark eredményért procit húzni, ill. esetleg nem is tudod kihajtásig azzal. 3D06 lista sima "mellnagyobbítás". X2-höz több mint 4GHz kéne (3870-hez 3,6GHz körül) kihajtani 3D06 default beállításokkal, tehát nem csoda, hogy nem látsz sokkal magasabb értékeket, ha nincs alattuk egy erős proci.
Tedd fel 1680x1050-be (v. hasonló felbontásba) 8XAA 16XAF high precision beállításokra 3D06-ot, aztán rájössz, hogy fölösleges széthajtani a procit egy 3850 v. akár 3870 kihajtásához.
Azért egy 19-20"-os monitort az emberek többsége megengedhet magának.
Az elég gyakori tévedés, hogy a 3850 megközelíti a 3870 teljesítményét, mert hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy ameddig felhúzzátok a 3850-et, a 3870 még csak ott kezdődik. Szimplán pedig, játékoktól/felbontásoktól/beállításoktól függően 8-50% körüli lemaradásban is lehet a 3850. -
TomBoy1986
veterán
Aha, félreértettél
A CPU-ról beszéltem, s arra gondoltam, hogyha az 1280*1024-hez hozzácsapod a 4xAA-t és a 16xAF-et is, akkor már nincs nagy különbség a Core2-esed @3GHz és az A64 X2-esem @3GHz között egy 3850-es 3870-es társaságában. (ez a nincs nagy nálam annyit tesz, hogy néhány %, 4-10). -
-
rollins
őstag
-
illusiON
őstag
hát, én próbából rányomtam auto-tunera gondoltam megnézem mit csinál a catalyst vele, erre felhuzta 770/1114 ig asszem szép lassan a kártyát (ott a csúszkán a határ..) na és gameltem kicsit úgy, de nem vettem észre ilyesmit, talán a proci nem is hajtja annyira hogy legyen valami hatása, fps sem növekedett ..
majd ha lesz alá cerka akkor elkisérletezgetek vele .. thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest