- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rolcsi20 #5048 üzenetére
AMD ATI Radeon 3850 & 3870 review ez volt már?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #4863 üzenetére
ez szép és jó, csak az emberek nagy többsége nem használ sli-t/cf-t. a hd3850-ennek ellenére nagyon bejön, kíváncsi leszek a nyitó árára, bár szvsz egy 240 sp-s hd2900gt szerű de rv670 alapú 55nanón gyártott gpu-s kártyával nagyot kaszálhatna amd. mint anno a 7600gt verő x1650xt. mert sajnos ahogy olvastam a hd36x0 széria teljesítményben is a 2600 szintjén lesz
persze ne legyen igazam
-
katt777
félisten
válasz
Rolcsi20 #4514 üzenetére
Igen, vannak olyan boltok, amelyek gyorsan megszedik magukat, aztán be is zárnak, amikor már garanciális kötelezettségekről lenne szó. Persze lehetnek olyanok is, amelyek tényleg tönkremennek, ezt nem vitatom, becsületesen nehéz talpon maradni az üzleti életben.
Mellesleg mint fogyasztót nagyon nem érdekel, hogy a gyártók hogyan szívatják a boltosokat, ezért a boldosok ne a fogyasztóval szórakozzanak, hanem a gyártókkal/forgalmazókkal. Persze a fogyasztóknak is lehetne annyi eszük, hogy ne hagyják magukat beetetni.
Másrészt az Európában elfogadott és működő dolog, hogy van árukészlet, mindenki megveheti, amit akar, a kevés maradékot meg olcsón kiárusítják. És nem tagadják le, hogy a nagy haszonnal eladott első szállítmányok bőven (soxorosan) fedezik a nem létező veszteséget, mivel a kiárusított néhány db maradék terméket sem bukással adják el, hanem legföljebb 0% haszonkulccsal. Így keresnek egy rakás pénzt, aki vásárolni akar, annak nem kell várnia az árura, aki meg türelmes, az olcsón megveheti, ami kell neki, tehát mindenki jól jár. (Oksi, most az új karikkal konkrétan tényleg az nV és az AMD szívatja a jónépet, de a leleményesebb kereskedők azért ezekből is szereztek). Nálunk sajnos minden kereskedő csak saját maga akar nagyon jól járni. Elnézést, ha van kivétel, de én még nem láttam. -
katt777
félisten
válasz
Rolcsi20 #4503 üzenetére
Kár, hogy ezzel ellentétben, más országokban, mindez nem jelent gondot a kereskedőknek (ahol - kis túlzással - nem minden egyes alkatrészen teljes havi hasznot akarnak húzni).
Szóval kissé maszlagíze van. Az üzletben van kockázat, vagy lehet alkalmazottként dolgozni. Mindamellett ismerem ezt a "filléres haszon dolgot", szóval a szegény kereskedők nagyon is meg tudnak gazdagodni valahogy a nagy siránkozás közben (ez persze nemcsak a PC boltosokra igaz). Aki szerényebben dolgozik (értsd: hosszú távra tervez), nézd meg, annál kapsz is olcsóbban cuccot.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #3592 üzenetére
Computerbase
Itt 600 hoz 7.10 és a 3870-nek 7.11 8.43 így is csak 11/7-a 3870-nek! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #3515 üzenetére
Milyen béta driveres teszt?
Ez a béta driver!
Driver Packaging Version 8.43.1.1-071113a-055588E-ATI
Catalyst® Version 07.11
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 6.14.10.6734
2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{9F21468E-6F80-4BBB-9928-16944D4643B4}/0000
Direct3D Version 6.14.10.0540
OpenGL Version 6.14.10.7057
Catalyst® Control Center Version 2007.1113.1459.26703
AV Stream (T200) Driver Version 6.14.10.1078
8.43Ezzel volt ott is tesztelve?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #3484 üzenetére
kit érdekel az xt...attól jobb az 100%....
Te vak vagy?
Vagy beképzeled magadnak és nem látod a bokortól az erdőt?
Az árával tényleg jobb,én is ezt venném ha most akarnék VGA-t venni,mert jó áron lesz.
De aki 2900 sorozatról vált le rá azt nem értem meg miért,főleg a 2900XT tulajokat.
Sokat buknak mert 30E Ft az nem semmi és belerak egy ugyanolyan teljesítményű kártyát!
Én ha cserélek mindig azért teszem hogy gyorsabb legyen a gépem,azért nem mert jobb áron jutok hozzá,de semmit nem változik gyorsaságban.
Persze mindenki máskép gondolkozik. -
RZS
tag
válasz
Rolcsi20 #3327 üzenetére
hozattam be nehany karit, eddig meg nem volt vam sem.
1xrre max 1db, gyari doboz nelkul, de minden mas belefer. van kint 1 nagyobb meretu szabvanyboritek, mind1 mit rax bele, fix 10$ legipostaval is....
itthon volt mar ra pelda, hogy atneztek, es ra volt szep nagyban matricazva, hogy hol neztek bele es vammentes -
Huma
addikt
válasz
Rolcsi20 #3336 üzenetére
Ja azt elismerem hogy JOBBIK volt.
Ha már írok akkor legyek a témához is hű. Szerintetek egy 780-as lap integrált videója mennyit fog dobni egy 3870-es kártyán? Gondolom mivel még nincs 780-as lap és hogy a cf hogy teljesít különböző játékok alatt amúgy sem előre megjósolható, ez merőben találgatós-elméleti kérdés. De ha mondjuk crysisben dobna rajta 5fps-t az már egész jó lenne. (mondjuk 1600x1200-ban)
-
FragMaster
addikt
-
Gaboman
nagyúr
-
Womb
senior tag
válasz
Rolcsi20 #3228 üzenetére
A te megoldásod is célravezető lehet.Modern,friss alaplap,ami kiszolgál egy ideig.
VGA vonalon meg legalább megütöd a "közepes játszhatóság" szintet,és fél év-év múlva meg beinvesztálsz egy,már középkategóriás kártyára,amin szintén elfut minden kisebb-nagyobb kompromisszumokkal. -
válasz
Rolcsi20 #2570 üzenetére
De nagy pofát nyitottál fiacskám...
Na de igazad van, várjuk meg a hivatalos teszteket, amik most érkeznek nemsokára. Aztán böfögjön mindenki egy árat, az 50k-s 8800GT ellenében mennyit érne számára egy HD 3870 kártya. Ezt aztán majd összevetjük a valós kiskereskedelmi árral.
Egyébként én remélem, hogy sokkal nem marad el az RV670 a G92-től.
-
Komplikato
veterán
válasz
Rolcsi20 #2580 üzenetére
Megatextúra ide, megatextúra oda, azért az is fura, hogy a Quake Wars mennyivel volt gyorsabb a GT-n, és a Prey ... ugyanazon motor!
Én azért az UT3-ban nem látam a GT oltári előnyét, a World in Conflictban nyújtott +141%-ot meg nem lehet azzal magyarázni, hogy ennyit tud az ATI kártya, vagy félremérték vagy még a Lost Planetnél is szarabbúl van "optimalizálva".Mondjuk az is mókusvakítás, hogy a végtáblázatban 1920-as felbontásra adja meg két 256 bites kártyára, hogy mennyivel volot lasabb vagy gyorsabb. Azért esetek jó részében ott már egyikkel sem játszható szerintem.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #2269 üzenetére
Mutass egy helyet, ahol van készleten! Szerintem nem tudsz...
És megnyugtatlak, hogy eleinte így lesz az új Atikkal is, kb. 2 hétig szintén. A gt is még ma 2 hete lett bejelentve, az lenne a csoda, ha már lenne belőle normális ellátás, s a beállt árszintjén lenne, amíg túlkereslet van, addig a kiskerek szépen behabzsolják az újdonság varázsaként behabzsolható extrahasznot, idehaza ez tipikusan jellemző. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #2239 üzenetére
Leadtek: 52800
És ez tuti lesz még olcsóbb is... Pedig a Leadtek pl nem is névtelen, az inno meg mégolcsóbb nagykerben pl., s idővel a cuccok nagyker ár körül némelyik kiskerben is fel szoktak tűnni. A lényeg a lényeg: 50K a reális Gt ár, amikor már nem húzzák le az elején a kereskedők az újdonság miatti extra hasznot, ami idehaza nagy szokás. -
-
hétalvó
addikt
válasz
Rolcsi20 #1798 üzenetére
Azért mert az az ár kb.reális szokott lenni itt a ph-n simán átszámolva euroval.
Az hogy nincs raktáron nem jelent semmit. Szinte sehol nincs raktáron.
Persze most 65k, de ez nem azt jelenti hogy 2 héten belül nem annyi lesz. MAjd meglátjuk sok itt még a spekuláció. Pláne amíg 1 db 3870-est se látott senki.
-
leviske
veterán
válasz
Rolcsi20 #1802 üzenetére
Az új Ati-k ezért vannak nyerő helyzetben, mert jóval olcsóbban lehet őket előállítani és nem hiszem, hogy annyira vészesen lemaradnának a GTtől, max annyira mint az XT, de még annyira se hiszem. Viszont a GT már nem lesz olcsóbb, max 55-ig fog lemenni, ha lemegy.... ezt mind itt olvastam meg valamelyik linkbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest