Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
keratom #2421 üzenetére
Ilyesmire gondoltam én is, de nem gondoltam volna, hogy a pixel shader radikálisabb használat ''önmagában'' ennyire melengeti a gpu-t. A 2 éves Far Cry (és nálam ennek ellenére még mindíg favorit /AA+HDR, hmmm... széééép/), de gyakorlatilag az eddig játékaim ezek szerint a gpu lehetőségeinek nem éppen a határát súroják. Neten szoktam néha játtszani baráti körben a Call of Duty első részével, hát elég vicces, hogy többórányi hentelés után van a mag kb. 58 fokos.
Nem baj, ha ez kell az üdvösségünkhöz, akkor melegedjenek azok a tranzisztorok. -
éN79
addikt
válasz
keratom #2401 üzenetére
Furcsa, de engem is megnyugtattál valamelyest, hogy a tied is normálisan melegszik.
Jó látni így lassan télvíz idején, hogy nem csak a fűtőtestekre, hanem az ATI féle temperáló megoldásra is számíthatunk, mert ugyebár 70-80 fokos levegőt elegyít a szobahőmérséklettel.
Az technológiailag mivel magyarázható, hogy a 3DMark06 és pl. a CoH fűti a legjobban a GPU-t, átlagosabb/régebbi játékok nem annyira? Azok nem használják annyi részét a magnak, mert a frekvencia itt is ott is állandó! -
válasz
keratom #2271 üzenetére
vivo-s és miután feltettem az omega drivert talált egy ismeretlen eszközt, ekkor betettem vga cd-ét és sikerült megtalálni az ismeretlen drivert, ami
ATI T200 unified AVStream driver, viszont felkiáltó jellel tette be nekem a hangok közé...
Ezt a WDM drivert fel lehet tenni így is , hogy nekme omega van fent ?
SOSEM VOLT ATI KÁRTYÁM, CSAK NV GONDOLTAM KIPRÓBÁLOK EGY ÜTŐSET BELŐLE , DE AZT KELL MONDJAM EDDIG CSAK A SZÍVÁS VAN VELE
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
válasz
keratom #2276 üzenetére
Gyári értékek: (nem egyforma!)
GTO: 650/1350
GTX: 650/1600
Feltehetően azért hozták létre a GTO szériát, hogy az új 8800GTX kártyák előtt kisöpörjék a csúcskártyákat a raktárakból, még ha jóval kisebb haszonnal is adják el, de legalább nem marad a nyakukon. Bölcs döntés, ugyanis a borsos ár miatt nem fogytak a GTX-ek.
A GTO-kon lévő ramok feszültségét levették 1.8V-ra a GTX 2.1V-jával szemben, így vélhetően elkerülhetik a memók elhalását (elvileg más gyártó memói dolgoznak a nyákon, mint a GTX esetében).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest