- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kabu
tag
Nekem először egy MSI 3850-em volt OC, de csak 256MB Ram-mal, majd 1 hónapra rá, lecseréltem egy szintén MSI, 4670-re...Nem bántam meg, pedig +6 ezerbe volt a váltás COD 4-ezek sokat, és itt is látom a különbséget / lehet a +256MB Ram is /, a 3850-nél soha nem tettem fel 1280-1024, mert akadt ha esett az eső, vagy ha nagy tűzharc volt - pedig nem volt minden max-on - , a 4670-el minden maxon van 1280x1024-ben, és nem akad meg, egy pillanatra sem....Nagyon elégedett vagyok vele, ráadásul a hangja is sokkal elviselhetőbb, jóval kisebb....Szóval nagyon jó kis kari, egyedül a 3D Mark06-ban veret el nálam a 3850, mondjuk ott 1000 pöttyel majdnem...
Nekem egy 5400+ Black Edition mellett van, a te prociddal még jobb is lehet, szerintem van még benne tartalék, ha nem is sok.... -
Kabu
tag
válasz
barnam_ #2511 üzenetére
Az 5V-ra kötéshez mi kell? Gépet össze szoktam gond nélkül rakni magamnak, de más szerelgetéshez már nem nagyon értek....Köszi!
Chaser: A recesszió idején a villanyszámla sem mindegy, úgyhogy biztos sokéig el leszek ezzel a karival. Ha olyan venti hangja lesz, mint a 8600GT-nek volt, akkor gond egy szál se.... -
-
Kabu
tag
Sziasztok!
A 7en lecserélem az MSI 3850OC 256MB karimat egy MSI 4670-re, 6 ezret fizetek rá, teljesen új lesz a kari - bár a 3850 is csak 1 hónapos.
Szerintetek hülyeséget csinálok? Megmondom őszintén a 3850 nagyon tetszett, viszont jobb lenne egy kisebb méretű kari a gépembe, halkabb hűtéssel / 3850 nem mehetett 40% fölé, mert már nagyon felerősödött a hangja /, illetve ha jól láttam COD 4 / gondolom a COD 5 is / jobban fexik élsimitással és egyéb "szépségekkel" a 4670-nek, én meg javarészt azzal játszom. Remélem nem bánom meg. Mindenképpen érdemes átkötni a ventit, vagy elég a Rivatuner? Tapasztalatok? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest