- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
calvin20 #4018 üzenetére
feleződik az a sávszélesség, ami a CPU (vagy inkább a rendszer RAM) és a VGA között rendelkezésre áll, valóban. csak ennek a gyakorlatban nemigen van jelentősége, mert nem ez szokott a szűk keresztmetszet lenni. ezért van az, hogy P35-ös lapokkal vígan elvannak emberek, és eszükben sincs cserélni
-
omikron23
senior tag
válasz
calvin20 #3957 üzenetére
Nem tudom, én végignyomtam az egészet... Semmi fagyás, csak annyi, hogy a mozgalmasabb jeleneteknél visszaesik kicsit a teljesítmény akár 18 fps-re is...
CrossFire-ben mennyi az FPS???
Én is CF-et szeretnék, de erősen elgondolkodtam rajta, hogy érdemes-e...
Tudnál futtatni egy benchmarkot ilyen beállításokkal??? -
omikron23
senior tag
válasz
calvin20 #3952 üzenetére
A parancsikonon jobb klikk, és ott a "cél" mezőbe ki kell egészíteni a .exe után... Nálam így néz ki:
"C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin64\Crysis.exe" -devmode
(idézőjelek is kellenek)
Miután átírtad a parancsikont, elindítod a játékot, és miután betöltött, a "0" lenyomására előjön a konzol... Ide írd be azt, hogy map ice
-
wittman
aktív tag
válasz
calvin20 #3511 üzenetére
Szia!
Ez a hibajelenség:
A hibajelenség nem véletlenszerűen a videójel megszűnik, stanby-ba kerül a monitor, de még hang van. kb 5-10másodperc múlva a hang is összefossa magát, majd még a hdd dolgozik, majd leáll. Aztán a számítógépben csak a ventik pörögnek és csak a reset segít.
Azt hozzá kell tennem, hogy vannak olyan szerencsések, akinek ez hibajelenség sosem jött elő.
Ezekben a játékokkal jön elő a hiba(már akinek sajnos van): Crysis, Warhead( csak a jeges pályák), a többiek meg írják majd a többit...
Win7 10.12-vel több játékban megszűnt, de sajnos XP-ben 10.12-vel előjött.
Szóval Win7-hez inkább Catalyst 10.12, XP-hez Catalyst 10.10b
Csak hangulatkeltésnek leírom, hogy ARMA 2 Operation Arrowhead win7 x64 futtatva Catalyst 10.12-vel black screen hibát csinál!!! Az érdekes, hogy 10.10e-vel nem volt. Visszaraktam 10.10e-t és megint jó. Mivel nekem a 10.12 viszont kell a Flmaing Cliffs miatt(mert ezzel már nincs black screen hiba) így visszaraktam a 10.12-őt és csak előjön újra az ARMA 2-nél ez a hiba... Vram-ot visszavettem 900MHz-re akkor már jó.
Szoftveresen lehet állítani Vram feszt? Gondolom nem...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
calvin20 #3511 üzenetére
Egyszer csak elmegy a kép és azt csinálja a monitorod, mintha nem lenne bekapcsolva a gép.
Nem reagál se, csak a bekapcsológomb hosszan tartott nyomására.
Ne az effektív órajeleket nézd, monitorozd játékok alatt mindkettő órajelét külön-külön GPU-Z-vel és készíts egy screenshotot róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged