- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
polonic #4281 üzenetére
Ezt csak Abu irta, ne vedd keszpenznek
Mindegyik gyarto ugyanazt a modult hasznalja, tipusszamban megegyeznek.
Ha ez valoban memoria hiba, sokkal valoszinubb, hogy egy rossz szeria kerult piacra ami nem birja a referencia beallitasokat, amibol ugytunik a Gigabyte kapta a legtobbet.Mostmar eljutott oda a tortenet, hogy nem kell varni semmire, vissza kell vinni gariba, es kerni a cseret, vagy masik tipusu kartyat.
-
trekkes
csendes tag
válasz
polonic #4269 üzenetére
az amd oldaláról Catalyst Software Suite (32 bit) English Only 10.12-öt.
Tegnap éjjel a packages--->apps könytárból egyenként fel tudtam telpíteni a CCC elemeit, ígí van most CCC. viszont nem hiszem hogy ennek igy kéneműködnie.
A video drivert is csak ugy tudtam telepíteni, hogy fel kellett ismertetni a windowsal.
Mikor először felraktam a 10.10-et semmilyen ilyen probléma nem volt. kb 1 perc volt az egész művelet, és minden működött. -
faranus
aktív tag
válasz
polonic #3481 üzenetére
hát pár órát nyomtam vele nagyon érdekes mert 60-65C körül ment végig 25% ventivel aztán kikapcsolom a gépet pihen egy fél órát bekapcsolom újra 38C környékén van 20% ventivel!
Csak netezek egy 10 percet és felmegy 46C ra 25% ventivel! És úgy tűnik hogy ott is marad!
Azért ez elég fura! -
-
pete_21
addikt
válasz
polonic #3419 üzenetére
Én eleve letöröltem minden nVidiás cuccot, ahogy az új videokarit betettem. Nem is gondoltam volna, hogy felmegy a PhysX így is... Majd azért visszateszem, ha szükséges lesz. Amikor nekem nV volt, akkor használtam, ott ahol volt PhysX, pl. Mirror's Edge-ben. Bár túl sok játék nem profitált belőle, szóval nem akkora veszteség, ha nincs.
-
Isual
veterán
válasz
polonic #3271 üzenetére
A helyzet, hogy a 69xx nem fér be a házba.
És a félreértések tisztázása végett nem új gépet veszek, hanem a meglévőt fejlesztem. Az alaplap, ház és 2x2 GB DDR2-es Kingmax memória az adott.
Ehhez cserélek procit, tápot és VGA-t. Meg proci hűtőt.
Az alaplap max 4x2 GB memóriát támogat és én nem akarom kidobni a meglévő 4 GB-ot, inkább kiegészíteném.Ennek fényében mit tehetek?
Illetve 6870 CF esetén mért csak 1 GB vmem-et tud majd használni?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
polonic #3187 üzenetére
Menetiránnyal szemben,vagy élére állítva
klausztro : Sokat segítene ha a problémát is leírnád...már ha van,de nem tudod rosszul bekötni.PCIE csatiba berakod,2db 6 pines csati a tápról a Kártya oldalába(sokat segít ha nem valamilyen hulladék tápról beszélünk,mert ott már lehet gebasz,inkább 450-es márkás táp...)és ha kitöltöd az adatlapod akkor még könnyebben lehet segíteni,milyen lap,táp,proci,kártya...
-
Dency01
aktív tag
válasz
polonic #3056 üzenetére
Igen hang alapján is maximálisat forog, másképp nem írnék ide. Lassan megsüketülök itt a gép mellett. Csatlakozók rendben vannak, 4-eres természetesen a venti csatlakozója.
Teszt program jól mutatja a fordulatszámot, csak az a furcsa hogy semmilyen programmal nemtudom szabályozni a fordulatszámot, szóval itt valami baj van. -
pete_21
addikt
válasz
polonic #3015 üzenetére
Most éppen a Dirt 2-t néztem. Utoljára még 1280x1024-ben ment, a régi videokarival, azóta monitorcsere is volt, szóval azért lennék kíváncsi, hogy sikerült-e átállítani magát DX11-re. De akkor az ilyen ego motorosokban nincs erre mód?
Biga123: Dirt 2-re gondoltam, és ott nem ilyen egyértelmű...
-
wittman
aktív tag
válasz
polonic #2888 üzenetére
A Catalyst 10.12-es driver win7 x64-ben több játékban orvosolta a black screen hibát, még ha nem is írták meg hivatalosan a release notes-ban.
Szóval egyenlőre Crysisban keressük a hiba okát. Én sem vittem odáig el, mert én is csak teszteltem.
Nagyon egyszerűen devmode-ban kell indítani a Crysist, majd a konzolba beírni: map ice és entert nyomni, így már egyből ezt a pályát tölti be.
Devmode: Crysis parancsikon tulajdonságait megnyitni, majd a célnál beírt crysis.exe után ezt kell írni: -devmode, de legyen szóköz a exe után.
Szóval, hogy neked nem volt hibád, nem csak szerencse kérdése, hanem az, hogy nem játszol azokkal a játékokkal, amelyekben hiba van továbbra is. Nekem sem volt 10.10e driverrel más játékokban ez black screen hiba, csak Flaming Cliffs 2 és Crysis. Win7 x64-ben a Catalyst 10.12-vel Flaming Cliffs 2-ben a hiba megszűnt, de a Crysisban továbbra is megmaradt.
-
-
GödiAli
tag
válasz
polonic #2212 üzenetére
Köszi, bár ez nekem is eszembe juthatott volna!
Akit érdekel 1 kis előzetes: catalyst 10.12
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
alibaba78
őstag
válasz
polonic #1783 üzenetére
Teped, mint floki a labtorlot, pedig felesleges...... Csak egy szovicc akart lenni, de fennakadtal az ertelmetlen reszen. Nem ezzel kene foglalkozni. Ha valoban atlatod, amit leirt, akkor mar beismerted volna, hogy hulyeseget irkalsz. Nem bantani akarlak, szoval no offense please!
-
arpi6k
addikt
válasz
polonic #1679 üzenetére
Nekem VTX3D 6850 van, és csak jót tudok róla mondani. A hűtő halk, (HD4870 után megváltás) és a teljesítménye is ott van a szeren. Tuningot nem próbáltam. Doboz minimálz design, csak a kártya meg talán egy driver cd. Ennek megfelelően olcsóbb is mint a többi gyártó kártyája. Nem bántam meg hogy Giga helyett ezt vettem.
-
Johnny001
senior tag
válasz
polonic #1659 üzenetére
Hi!
Nekem ilyen Sapphire-om van, meglepődtem én is, hogy milyen jól és csendben hűt! Vételkor gondolkoztam, hogy megvárjam-e a Vaport, de nem bírtam volna ki! A sima hűtés nekem jobban szuperál, mint az 5770 Vaporé, hőfokok kb. ugyanazok, csak halkabb!!! A 6850 Vapor-ról még nem tudok nyilatkozni, de nem biztos, hogy megéri a plusz pénzt a sima teljesen jól hűt és a ventit is kiválóan szabályozza.
Igaz kicsi a venti, de legalább nem a mókuskerekes megoldás
By.: Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged