- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
GödiAli #2297 üzenetére
igen alapon van. ha a driver sweeper-re gondolsz akkor azzal már próbálkoztam de folyamatosan lefagyott amikor frissíteni akarta magát. aztán olvastam olyat is róla, hogy valami safe módban kell futtatni, de fogalmam sincs, hogy mi az, ezért ennyiben hagytam. de ha te tudod vagy valaki más, hogy hogyan kell azt használni akkor légyszíves segítsetek.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
GödiAli #2294 üzenetére
nem, egyébként nem is arról a pályáról beszélsz amit írtam.
le írom pontosan, hogy mire gondolok: campaign/mission select/WMD (ezen a pályán kimész az űrbe és onnan irányítod a csapatod és amikor beküldöd őket a házakba akkor te is ott leszel velük lent). szóval ezen a pályán amikor a végéhez érsz felrobbantasz egy kapcsolószekrényt majd odamentek egy résnyire nyitott ajtóhoz amin beesik a hó és ez után jön egy videó amibe először a szemedbe világítanak fentről majd egy egész képernyőt beborító hófúvás jön és ott szál el.
-
Gery15
addikt
válasz
GödiAli #2211 üzenetére
Köszi
lefordítottam gyorsan. Igaz, hogy már megelőztek, de a lényeg: "Még több vezető hírek AMD: A Catalyst 10:12 hozza támogatja az OpenGL 4.1 és az új grafikus kártyákat a Radeon HD 6870 és a Radeon HD 6850". Remélem többet nem kell vele majd szívni és, hogy ez be fog válni és meg vehetem én is végre.
-
polonic
félisten
válasz
GödiAli #2211 üzenetére
Google fordítóval átnyomtam angolra. Ma kiadják a catalyst 10.12-t, amint elérhető lesz, kiteszik a linket. Az új felület egy előzetes lesz, majd a telepítésnél lehet kiválasztani. Csak 2011-ben lesz szerves része a csomagnak. Írnak még a 68xx kártyák és az opengl 4.1 támogatásáról, eddig ugye ez csak béta volt. Röviden ennyi.
-
rocket
nagyúr
válasz
GödiAli #1530 üzenetére
Micsoda "szakertok" vannak a forumon amit linkeltel:
"You're PSU has only 18/22A on each 12 volts rail then can only draw 35A for both at the same time. This may be inadequate for a 6850."
Masik IQ harcos:
"dude get rid of that peace of crap power supply !! chieftec supplies are garbage !!
a 6870 requires atleast a good quality 500 watt supply , your supply is far from good !"Ezt egy Chiftech GPS-500A-ra irta, aminek 2 12 voltos aga van, 20 es 25 amperes teljesitmennyel
Nekem Chieftec GPS450-AA-101 tapom van, 14 es 15 amperes 12 voltos agakkal, 1005/1120-on 1.268volton is minden rendben.
Amikor beraktam a kartyat a HD5770 helyere, Win7 welcome screen elott BSOD jott, aztan kiderult egy agon volt a minden (E8400@3.6, HD6850, 1ODD, 3HDD), atdugtam 2 HDD-t a masik agra es megoldodott a problema.Arra gondoltam,hogy akinek problemaja van megprobalhatna a kartyahoz kapott 4pin->6pin csatlakozot a masik agra radugni, es arra csatlakoztatni a VGA-t.
Bar azt nehez elkepzelni van olyan buta tap gyarto ceg aki 2 aktiv 12 voltos aggal rendelkezo tapnal egy agra rakja a 20+4 pin, a 4 pin alaplapi, es a 6 pin csatlakozokat.#1532:Nem biztos a VGA driver okozza a problemat, foleg amiatt mert ha a driver nem valaszolna akkor a VPU Recover "on fly" visszaallitja a dolgokat, mig itt ugye arrol van szo, hogy eltunik a kep es a monitor standby modba kapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest