- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
miresz #17015 üzenetére
Új kártyára gondoltam.
Ebben a tesztben nézegettem a hőfokokat ill. talán a legtöbbet kérdezett, ajánlott két 6850-es típusról van szó ezért gondoltam hogy nekem is jó lehet.
Tény hogy Giga kártyám még soha nem volt, Sapphire viszont már járt nálam. (4670 ddr4)
Ha jól láttam mindkét kártya nyákja kék de nekem ez nem számít, szerintem keversz valakivel.
-
-
Kissjeno
tag
válasz
miresz #16951 üzenetére
Eleinte nekem is csendes volt de egyre hangosabb. csendes a gépem de egyedül szinte ez hallatszik ki a gépházból rohadt idegesítő. Ha lefogom a ventit szinte megkönnyebbülés a zaj hiánya.
Jövőre megpróbálom gariztatni, év végén nem szívesen adom be, mert úgyis ráülnek egy csomó időre.Köszönöm a segítséget.
-
gordonfreemN
addikt
-
@matthew@
őstag
válasz
miresz #16693 üzenetére
Az lehet, de pl van sok game aminek problémás a CF, legalábbis én olvastam már olyat h nem tetszett a game-nek
Igazából az X2-es karik a jók, mint a HD6870X2 cask jól megkérik az árát
Végül is ha teljesítményt nézünk lehet h a CF jobb, de kompatibilitásban nem biztos h 100%-os lesz mindennel. De ha ez nem így van akkor vki világosítson fel, mert amikor én néztem CF-et akkor voltak gondok.
-
belinho
senior tag
válasz
miresz #16273 üzenetére
Én beszélek baromságokat?
Az iponos teszt is téved akkor? Miért nem lehet elhinni, hogy egy gyengébbecske gépen is jól fut a játék.
Nem pazarlom rád tovább az időmet, van aki dolgozik is ebben az országban és van magánélete nem egész nap a ph-t, meg a fórumokat olvasgatja. -
belinho
senior tag
válasz
miresz #16251 üzenetére
A hozzászólásodból látszik, hogy nincs meg neked a játék, és így is véleményt mondassz róla pedig nincs igazad.
A játék rohadt jól van optimalizálva, nagyon sokat dolgoztak rajta, hogy jól fusson meg az AMD is állandóan dobálta a preview meg beta drivereket.
Én nem játszok multiba, mert oda kevés a procim, meg időm se nagyon van rá de a campaign része is csodásan fut.
Ha meg nem hiszed akkor ott egy friss cikk a játékról az ipon.hu-n, ezt nem sinya85 készítette, de azért ez furcsa, hogy ezen a gépen is jól megy, pedig ez még az én gépemnél is gyengébb.
Egy Athlon II X2 és egy 5770-nel 1920X1080 high graf átlag 30-40fps, ultra-n meg 1280x720-ban is remekül fut, akkor gondolhatod, hogy egy erősebb e8500-as meg egy 6850-es ami jóval erősebb az 5770-nél még ennél is jobb eredményeket produkál. -
smisa
őstag
válasz
miresz #16253 üzenetére
mondtam ne ved támadásnak csak irigykedek a konfigodra nekem az alap már lassan 3 éves akkor lett intel akciósan
évente cserélek benne valamit (deszka vga ram vga cpu), sajna most én is kezdem látni a végét a dolognak a S775 már haldoklik nagyon, mint írtam én a Q6600 cseréltem e8500 szinte szőrén és nekem megérte mivel a +órajel jobban kinyomja azokon a játékokon a szemét a gpunak amivel én játszom ennyi de tudom hogy a legkomolyabb tétel a gépemben a VGA
-
belinho
senior tag
válasz
miresz #16242 üzenetére
Senki nem beszélt itt e8xxx-es csodákról!
Minek csináljak tesztet olyan játékokról, amik kihasznáják a 4- 6magot, jó hogy agyonverik szegény kétmagosokat pláne az EGO motoros dirt 3, meg f12010.
Ha tesztet akarsz, ott a ph-s teszt ahol vga limites beállítások mellett 1fps különbség van egy kétmagos AMD proci meg egy i5-ös proci között AVP, Metro2033, BFC2 -ben gondoltad volna?
Itt a játszhatóságról ment a vita. Nekem rohadtul nem kell 120fps, amikor a monitor miatt max 60fps-t tudok megjeleníteni, de már 30 fölött se nagyon látok különbséget, oda meg elég a két mag. A játékok esetében a vga a limitáló tényező, inkább egy gyengébb proci meg egy erősebb vga mint fordítva.
Mindenki tudja, hogy erősebb egy 4magos proci a 2 magosnál azokban a játékokban amik tánylegesen használják a több magot.
Azoknál a játékoknál meg amik max két magot használnak, és kihasználják a nagy L2 cache-t és a magas órajelet azokban még a 4-6magos procit is lenyomják, főleg a régi játékokban figyelhető ez meg.
Mikor vettem a kártyát mindenki azzal jött, felesleges volt ilyet venned kevés a procid hozzá nem használja ki vegyél 5750-5770-t.
Még most is verném a fejem a falba, ha a gyenge 5770-t vettem volna, mivel ezzel a procival is megeszi reggelire az 5770-t a 6850-es. -
-
válasz
miresz #15910 üzenetére
Nálam 900/1150Mh-n volt hajtva, úgy tudom az OC alapból válogatott GPU-val készül. Bár akaratlanul is OC kártyákat szoktam venni, de nem tudom biztosra venni hogy mennyivel jobb a ref. modellnél. Alaplapból 2 Giga lapom volt, semmi gond nem volt velük, sőt anno tápom és VGA-m is sok volt Giga, eddig egy hibás darab sem járt nálam, bezzeg Sapphire-ból már igen.
#15911 polonic:
1: Oké, ezt én is tudom.
2: Így gondoltam én is.
3: Tesztelve van, nem hasra ütés szerűen mondtam. Nekem nagyon bejött, bánom hogy eladtam, a jelenlegi Asus nem sokkal jobb. -
törölt tag
válasz
miresz #15646 üzenetére
Értem, köszönöm. Lehet akkor maradok a jól bevált Sapphire-nál...
Tudom hogy drága ott ahol néztem, de őőőő jóárasítva megkapnám, úgy már olcsóbb, mint amit mutattál
Vagy talán ASUS?
Apropó! A PCI-Express x16 (2.0) és a (2.1) közt van valami fontos különbség? Persze az alaplapom 2.0
Utánna olvastam. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
miresz #15637 üzenetére
A kivételek erősítik a szabályt.
Engem nem érdekel mit csinál a BF3, főleg hogy még meg sem jelent a játék.
Én a saját tapasztalatomat írom le, hogy mit látok. Az én játékaim nagy részén van proci limit, csak hogy egyet mondjak GTA 4. De persze függ attól is a dolog, hogy az ember mivel szokott játszani...Aki hosszú távra tervez nem vesz phenomot, ha mégis az hülye.
-
Winne
nagyúr
válasz
miresz #15565 üzenetére
Nem tartom jó választásnak semmiképpen, hiszen egy butított darabról beszélünk. A CF pont arról szól, hogy a két különböző kártya esetén a gyengébb kártyát veszi alapul, és emiatt erre butul vissza a 6870, ugye mondanom sem kell, hogy nem ezért vetted gondolom korábban. Ha valamire adsz ki pénzt, akkor az csak 68xx legyen szvsz. Tesztet ha találsz esetleg 68xx és 67xx cf-ről, akkor azért mindenképpen dobd be ide.
-
sinya85
senior tag
-
jegenye77
addikt
válasz
miresz #15467 üzenetére
Most 39-ért már tudsz venni 6870-et. Használtban meg pár ezerrel még olcsóbban.
Én is elgondolkodtam,hogy beruháznék még egy ilyen jó kis karira.Csak aztán rájöttem,hogy COD multizáshoz teljesen felesleges lenne.Számomra jelenleg nincs olyan szingli gamma amivel játszanék és kellene + kakaó.Ill nem játszok szinglivel egyáltalán.
Majd jövőre a STALKER![ Módosította: 7 ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
miresz #15211 üzenetére
ez az a beállítás amin Te az életben nem fogsz tudni játszani pl egy Caspian Borderen az tuti
max ha melléraksz még egy 6870-et
Én inkább High beállításokon játszok, lényegében nulla grafikai különbség van az ultrához képest (még ki is mérték hogy mindkét beállításon ugyanannyit eszik a v-ramból, ez nagyon fura
) viszont az FPS szám érezhetően megnő.
-
-
-
-
Flashget
félisten
válasz
miresz #15026 üzenetére
de ez csak a beta alapján készített teszt...az még változik 1 hónap alatt a megjelenésig.
ez már sokkal érdekesebb:
A játékosok 84%-a nem rendelkezik megfelelő géppel a Battlefield 3-hoz -
Flashget
félisten
válasz
miresz #14816 üzenetére
Zh1nt0 volt tsen, ott hangzottak el ezek állítólag
-between 2-3k giga beta client
-netcode is totaly new not as crappy like bc2 ( not my words.. )
- 2-3 giga beta client
- battlelog can be updated without patching the game so we can get new stuff faster
- no level limit @ beta
- no bf3 on steam cause of paysaft card and more $$$ for origin
-caspian border IS NOT THE BIGGEST MAP
-next 1-3 weeks will be talking about new maps so "soon"
- autoheal on all vehicules after 10-15sec
-cant join as a squad if team is full so battlelog groups dont get split
-no weather + time changing in game
-no jet bombs
-Spawnsystem is different from the MDO's not the same spawn in TDM and conquest /rush
- Battlelog application for iphone
- you can use 3 screens if you have enough graphic power
- e-sport is a Focus for Bf3 ( i loled at that one.. ^^ )
- you can still trow grenades to hear enemys yell around ^^
-recoil will be from bullets/time you cant bind single fire on mousewheel to cheat recoil
-no comment for battlerecorder
- battlelog will unlock beta on client so no keys for Pre-order if you have origin order + moh
-unlocks are for WEAPONS not for classes you cant unlock red dot on gun1 and use it on gun 2
- Preload infos will ocn in a few days
-no comment on fullcaped conquest maps until map infos from dice
-Esport features WILL come
-Metro got changed thats why they want to test balance again
- You can not change the posters in game to make clan publicity
-You have more then 1 knife animation , from behing , on the ground you can NOT counter knife
- Beta will not start at 00:00
-beta NEVER GOT delayed ( the date )
-You can not UPDATE alpha client you need a full DL
-you can join with friends on a server .
-Friendly fire is On default settings
- 2* 580 für high waren nur ein Running gag von so einem Dice|Coreaner ^^
- mod tools are still CONSIDERED
- you can not cook grenades
- Vehecules autoregeneration ONLY under 75%^^
-Ranked servers can be changed to unranked but same price
-No keys send for GERMANY
- bf3 for XBOX will be in the MARKETPLACE no DATE
- When you get kicked you can see the reason in the Battleblog
-there will be more infos the next weeks
- some comunity events are gonne come during betaofftopic
about 300 workers @ dice -
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged