- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Meridius11 #17031 üzenetére
Én nem ajánlom az asus DC-t, de mindenki más nem ezt fogja mondani. Nekem a hangja nagyon nem jött be, gari miatt 2db is volt nála, mindkettőnek morgott a ventije alacsony fordulaton.
-
miresz
veterán
válasz
Meridius11 #17018 üzenetére
Szerintem nem. Max az Asus DC V2-es verzió egy minimálisan jobban húzható.
-
miresz
veterán
válasz
Meridius11 #17016 üzenetére
Shappire,de melyik?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Meridius11 #16883 üzenetére
VTX3D-nél nem.
-
válasz
Meridius11 #16881 üzenetére
Én a Sapphire-t választanám inkább. Bár nem rossz, de én nem venném meg
#16876 Fekete123: Akkor csak te szívtál sz OC-val, mert sokunknál nagyon jól ment.
-
Fekete123
csendes tag
válasz
Meridius11 #16875 üzenetére
Monjuk olyanokat is olvastam hogy más bioszt tesznek rá konkréten a Giga 6780-ast aztán voltemeléssel 1000-ig húzták. Kicsit irónikus ugyan hogy az angol fórumon ahol ezt olvastam a srácnak aki ezt csinálta már egy nvidia kártya van a konfigleírásában. lehet nem bírta sokáig az új biossal és emelt feszültséggel
-
Asbee
veterán
válasz
Meridius11 #16858 üzenetére
Nekem ilyen gigám van. 950/1150-en megy fesz emelés nélkül. A hűtése nagyon jó, 60 fok fölé nem megy így húzva sem, igaz érdemes szabályozni mivel 46% körül a ventinek megjön a hangja.
-
Fekete123
csendes tag
válasz
OC-t csak akkor vegyél ha nagyon nincs más. Nem bírja a tuningot, pontosabban nem lehet voltot emelni rajta. a sima verzióba lehet. ugyanaz a hűtő van az alap gigán is, tehát 2 kattintással felhúzod oda ahol az OC van aut kész. Olcsóbb is. Én nemrég vettem OC-t de lehet már nem ezt venném. 880 fölé nem tudom a magot húzni mert fagy. Haverom sapphire-ja volt emelés nélkül 900-on megy.
-
@matthew@
őstag
válasz
Mivel közeleg a Karácsony inkább csak feljebb mennek az árak, február környékén lesznek olcsóbban amikor készletsöprés van
de most tuti nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest