- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
A hűtéscsere kritikus pontja a VRM hűtése, ezért szerintem érdemes olyan kártyát választani, amin gyárilag van VRM hűtés, és az be is fér a Twin Turbo alá. Pl. jó lehet a referencia hűtéses is, mert ott egy piros fémlap fedi le a VRM-et és a memóriákat, és azt rajta tudod hagyni a kártyán (legalábbis 4870-esek esetén ez így működött). Szóba jöhet még a Gigabyte Zalman hűtős változata, mert azon gyárilag egy viszonylag nagy és lapos borda van. Estleg próbálj meg egy ilyen Zalman VRM hűtőt szerezni, ami a referencia nyákos 4890/4870 kártyákkal kompatibilis.
-
.Gregor.
tag
Hát ha folyamatosan ég az biztos nem jó, de olyat is olvastam hogy az is előfordul, hogy boot közbe felvillannak de aztán kialszanak. Nézd át mégegyszer, hogy tápcsati jól van e rajta. (Nekem 4850 Vapor-X el fordult elő hogy véletlen fordítva (!) dugtam össze azt a kis átalakítót ami aztán a kártyára ment, előltetni se kellett csak figyelmetlen voltam, karit szerencsére nem nyírta ki.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest