- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
hi,
nemrég vettem egy 4890-et. eddig 4870-em volt. megy a kártya szépen, csak az a baj, hogy a gép néha újraindul, lekapcsol, nem indul utána egyből el normálisan csak áramtalanítás után stb.
De ez csak akkor van ha a gpu 100% körül megy. Furmarknál csinálta először, most meg a starcraft 2-nél jött elő. Eddig a Singularityvel toltam, de az nem vitte 100%-on a gpu-t vszínű ezért nem volt baja.
Szinte biztos h a tápom nem bírja (FSP Bluestorm II 400W), csak megerősítést szeretnék erről. A 4870-nek biztos nev volt ekkora fogyasztása, mert azt elbírta.
Mivel nem mindíg kapcsol le, ezért gyanítom hogy nem kell sokkal nagyobb táp.
Egy 500W-os elég hozzá gondolom... -
hi,
vettem itt a PH-n egy 4890 vapor-x-et.
Beraktam, megy is, DE...A mamory IO hőmérséklet 20 fokkal több, mint a core temp alapjáraton. terhelés alatt a mem IO felmegy akár 110-ig is. nem hiszem h ez így jó. ha jól tudom a memory io szenzor is a gpu-ban van. újrapsztáztam, megigazítottam a gap pad-eket a memóriákon, de ugyanolyan maradt. urmar alatt meg lekapcsol a gép.
vki tapasztalt már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jelszókezelők
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest