- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
zolisx4 #5318 üzenetére
A VRM túlmelegedés a korábbi 4850/70 kártyákat elég hátrányosan érintette. A gyártó azzal védekezett, hogy driverből próbálta több-kevesebb sikerrel szankcionálni azokat a programokat, amik szerinte nem tükrözik a valós felhasználást. Ez szerintem sem technikailag, sem etikailag nem igazan korrekt megoldás. A kiiktatás egyébiránt jól sikerült, mert a végén már nem alkalmazásprofilt hoztak létre a "kártevő" program ellen, hanem a magas alu
ex arányú ÖSSZES program tiltólistára került.
-
arn
félisten
-
arn
félisten
válasz
TazLeacher #1842 üzenetére
ne hasznald mert semmire se valo - gputoolal probald, hatha rendesen mukodik. a ref 4890en jo.
-
arn
félisten
-
arn
félisten
amugy miattam abban csinaljak, amiben akarjak, csak legyen szep es gyors. lehet jobban jarnank, ha nem lenne dx9 mod, aztan amirol nem tud az ember az nem faj.
-
arn
félisten
es par sugarert meg olyan effektert, ami a gyakorlatban ugy nez ki, mintha nagyobb fog lenne rajta? bocsanat, hat teljesen indokolt a fele sebesseg.
mongy egy dx8 es egy dx9 hdr kozott meg feltunt a differencia - de ez eddig vakitas. ha vmi jol nez ki, az nem a dx10 miatt van. a sebesseg tema meg eddig nem nagyon ment.
-
arn
félisten
megvalositott dolgokrol beszelek - elhiszem, hogy szep es jo, de mikor latom az eredmenyet? mongy hogy gyorsabb es hasonloan nez ki, vagy hasonloan gyors, de szebb. egyebkent mirol beszelunk - ennelkul mi ertelme?
nekem ne gyere megint olyan kiragadott peldakkal, amik altalanossagban sehol nincsenek. mongy amik vannak, is olyan lassuak mint a kilometerko a jelenlegi vasakon.
-
arn
félisten
-
arn
félisten
itt van egy kis folytatas, ghz felett
-
arn
félisten
-
arn
félisten
2708 detto. 3008 asszem jo.
-
arn
félisten
a kartya szvsz semmit se erzekel belole (hogy nem jo a kimeno jel), mert akkor azt valamilyen szinten a programoknal is erezni lehet.
-
arn
félisten
-
arn
félisten
válasz
PowerBuldog #498 üzenetére
az nem lesz egyszeru
plane, ha telipofogteted meleggel a hazat.
-
arn
félisten
igen erre gondoltam - nem lehet szimplan szamolni. elektronikabol jol megvagtak volna, ha szimplan osszeszorzod
viszonyszamnak jo (bar az olcso bolti teljesitmenyero se pontosabb).
-
arn
félisten
válasz
PowerBuldog #424 üzenetére
sokkal kevesebb nem is lehetne
amugy a gyari huto jol hut, nem jutnal nagyon elobbre a masikkal sem.
amugy mi az a tuning, ami nem szamit jonak?
-
arn
félisten
jah rosszat linkeltem a blogra
[link] a blogon is javitottam.
-
arn
félisten
Advanced Micro Devices have recently begun to adjust the product line, will be used to launch 55 nm RV790, and the use of 40 nm RV740, and in June of this year's Taipei International Computer Show (Computex) also plans to introduce the next generation of 40 nanoseconds m chip RV870.
-
arn
félisten
válasz
attiLANte #382 üzenetére
nem neztem - nem lattam ertelmet, mert nem ugy hasznalnam.
de szulettek erre meresek. a fogyasztascsokkenesnel termeszetesen a mem szamit a legtobbet - a gpu orajele es feszultesegenek csokkentese mar nem olyan merteku. x2on sem tudtam ennyire csokkenteni a fogyasztast.
-
-
arn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest