Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
zolisx4 #3155 üzenetére
A melegedés jobban bosszant(ott) mint a dx11 hiánya. Nekem ne mondja senki, hogy ezek "normális" értékek mint fentebb is írták, azt ne adja be senki, hogy egy 90 fokos gpu kibír 4-5 évet...(max nagy mákkal).
Remélem az új széria nem ilyen lesz(és nálam ez lesz első számú szempont hogy atit vagy nvidiát veszek) nem az ár / sebesség, nem bírom a forró cuccot a gépemben(ez az én hülyeségem tudom). -
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3150 üzenetére
Köszi!
Hát az idővel nem is lenne gond hehe
ON/ Azon filózok mi lehet most a VGA-mal. Mert ugye hétfőn leadtam kedden a srác leadta nagykerbe, gondolom már csak megnézték... ha meg jó lenne akkor meg már szóltak volna, hogy mennyek vissza a fenébe a jó kártyámért és fogjam be a szám.Gondolom... mert azt letesztelni, hogy most x4-ben fut e csak valóban kb 5 perc. De még hétfő óta egy hangot nem szóltak vissza. Remélem minden rendben megy és nem csak nálam rossz a kártya.
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3147 üzenetére
Már cserén van csak nehogy kiderüljön teszt közben, hogy minden lapban megy x16-san csak az enyémben nem
(OFF: Holnap húzzák meg a felvéetli ponthatárokat a felsőoktatásban áááá mr hétfő óta tiszta ideg vagyok mert volt 402 pontom de a célenyelven oktatott szakokon a nyelvvizsgát nem veszik figyelembe így ahova menni szeretnék -50 pontal indulok és így hatalmasat estek az esélyeim
Nagyon kész vagyok... BCE Economics & Management-re jelentkeztem, drukkoljatok
Ha bejutok uhhfuhh.... hát nem is tudom mesztelenül végigfutok az utcán vagy nemtom XD)
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3141 üzenetére
Hmm hát valóban nem. De lényeg hogy a BIOS megoldotta.
Kb milyen időközönként jön ki új BIOS egy laphoz? Nagyon remélem, hogy az én gondom nem lap specifikus... bár még nem szóltak vissza h máshol jól működne a VGA.
De mást se szóltak... úgy hogy egyenlőre marad a totál bizonytalanság.
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3122 üzenetére
Hát nemtudom pontosan milyen lapod van de akkor te nagyon kifogtad mert tudtommal a Giga lapok jók!
Nem véletlen vezető gyártó. Nekem semmi bajom vele, mint mondtam egy másik VGA-t már x16-osan működtette ezért gondolom/nagyon remélem, hogy az én VGA-mmal volt a gond! Egyébként a lapon meg frissítettem BIOS-t.
Azt meg hogy szaggatnak a játékok nem tudom miért okozhatná szerencsétlen alaplap!
Mert "közvetlen" semmi köze hozzá...
-
tikadanee
csendes tag
válasz
zolisx4 #2910 üzenetére
Nem is értettem amikor a TigerDirectBlog on (youtubeon), a gtx260 al mérték össze a kártyát.
50k-m lesz a karira ha elsikerül adnom az xboxomat.Az pedig elég egy ASUS ra.
És a gtx285 ha jól tudom 80-90k körül van.Sztem ez a kártya sokkal jobb vétel lenne,főleg h a monitorom 1280*1024 et bír csak.És 30-40 ezer forintal olcsóbb mint az NV.
Most ez a top3 legjobb kari ami létezik: 1.:gtx295
2.:4870x2
3.:HD4890 v a gtx 285,nemtom -
HSM
félisten
válasz
zolisx4 #2832 üzenetére
Najó, de az összpontszám a számítógép 3D-s ÖSSZteljesítményét méri. (Legalábbis próbálja.) Ha CPU-limited lesz minden játéknál, akkor egy lépéssel se leszel gyorsabb a 4850-nél....
Nézd meg inkább a GPU-score-okat, ott milyen szép növekedés lesz....
Nálam ennyit adott a Vantage: [link] -
lala42
őstag
válasz
zolisx4 #2793 üzenetére
Azzal,hogy a speciálist választod, még nem ugrik a gari és nem romlik el a kari. Sőt megnézheted, hogy autotuningban mit bír. Ott sem tudod elk@rni
Én is kipróbáltam a PowerColoromat, húztam, nyúztam tekertem, igaz visszament alapra, de jót tett a szememnek, meg az egómnak
az az 1 Ghz. fölötti érték.
Minden kártya megjárja nálam a poklot(no meg minden számítógép alkatrész.) Ami nem bírja a hivatalosan kiadott szoftverekkel a nyúzást, az mehet vissza a gyártónak. Az már valahol bibis, ergo nem sokáig fogja húzni az igát. És inkább az első hetekben, napokban adja be a hibás termék a kúlcsot, mintsem a gari lejárta után.
-
-
HSM
félisten
válasz
zolisx4 #2784 üzenetére
Na, a referenciamodell 850/975Mhz-es. Itt vannak róla képek: [link] + a következő oldalon. Ezen kívül vannak a szintén AMD által gyártott különböző majdnem referncianyákos-modellek, pl. másmilyen DVI-csatikkal (árnyékolatlan sok gyártónál), más színösszeállítással, vagy más hűtéssel, illetve van egy "tuning" referencianyák is, erősebb táprésszel (+11,5% tápkapacitás), ami az XFX Black és a Sapphire Toxic/Atomic alapja.
Tényleg, a tiéd az milyen, fekete NYÁK-os, piros DVI-s, 6+6 tűs tápos?
-
-
HSM
félisten
válasz
zolisx4 #2714 üzenetére
Nem kell neki több. Az így se CPU-limites.
Amúgy néhány játék csinál olyant, hogy egy magot full kiterhel mindig, de a többin látszik, hogy hogyan is áll a dolog...
És az is egy jó ötlet, hogy a prociórajelet növeve lesni, gyorsult-e a game.. Mondjuk engem ez annyira nem foglalkoztat, amíg jól megy a játékok többsége, márpedig jól megy...
-
HSM
félisten
válasz
zolisx4 #2709 üzenetére
Játékfüggő.... Van ahova elég, de van, ahova a 4 magost is tuningolni kell.... Ha kevés lesz, észre fogod venni... (Feladatkezelő, és nézed mit mutat, de más jelei s vannak, pl szarul megy a játék, és alig pörög a venti a VGA-n...
)
Olyan ez, mint a 2 vs 4gb ram kérdése.... -
Sheltem77
aktív tag
válasz
zolisx4 #2689 üzenetére
Nem úgy volt, hogy 5xxx es széria még kb fél év? Mit lehet már tudni róla?
Én ezt a 2gb os verziót várom, mert azt olvastam(talán anandtechen?), hogy nagyobb felbontásoknál (1680*1050 a monitorom natívja) 4x élsimításnál a ramméret szokott lenni a szűk keresztmetszet, de szerintem az 5ös szériát nem várom meg. -
HSM
félisten
válasz
zolisx4 #2612 üzenetére
Ebben igazad van, erősen van szórás, két azonos VGA között is. De amúgy a 4850 hivatalosan 110W, gyakorlatilag kevesebb, (X2 az meg ugye ezekszerint max 220W) míg a 4890 az 190W, de inkább bőven 190W, mint szűken.
Nekem anno a 450-es chieftec már a tuningolt Q6600-at és 3870-et se igazán komálta... Úgy ment benne a venti, ha terheltem, rossz volt hallgatni...Egy agyontuningolt E6750-et 3870-el viszont gyönyörűen vitt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest