- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmyboy
csendes tag
Szia!
Biost nem frissítettem.
A ledek közül az első villan fel indításnál, aztán el is alszik(akkor is ha elindul a gép, akkor is ha nem).
Gyerekek szeretném, hogy próbáltok segíteni, k*rvajól esik ezért szeretek prohardverre járni...
finest: Megnézem, pill. Bios defaultot próbáltam már.
-
HSM
félisten
Fogalmam sincs, hogy megy DX10-ben...
Elvileg ott lenne DX10.1 élsimítás, meg pár extra effekt, de nem izgatott annyira, hogy kipróbáljam...
Ha tehetem, XP alól játszom, mivel az jelenleg a fő oprendszerem, a Vista64 csak próbáálgatni, és GTA4-hez kellett.
Amúgy meg kell cáfoljam, hogy a GTA4 egy bughalmaz... A 4890-emmel az égegyadta világon semmi bajom nem volt, amíg végigtoltam (+öcsém is), egy fagyásunk sem volt. (És komolyabb bugok sem.) Most mondjuk valamit kinyírtam az oprendszeren, mert minden baja lett, pl. a GTA4 is rendszeresen kifagy, de ez user error a részemről, ebben biztos vagyok.
(Sok tuning+tesztelés, ami BSOD-ben végződött, nem tett jót neki...
Aki 4000-4200-on próbálgatja az I7-esét, megérdemli...
)
ja, és a GTA4-en is van másik lehetőség gyengébb procival, lejjebb kell venni a látótávolságot, az objektumok számát, és még egy két opciót, és mindjárt jól fog menni kisebb procin is...
Persze, gyengébb gépen akkor nem fog maxon menni, de szerintem ez nem szégyen... Az i7-emen se tudom a 4890-el kimaxolni, de nagyon durva már így is... Olyan látótávolság van, és olyan részletes környezet, szinte hihetetlen...
-
HSM
félisten
Mondjuk, ha ehhez hozzámixelem a saját tapasztalataim.. Érdekes, pl. Assasin's Creed kiakasztja az FPS számlálót nálam, 2,6Ghz-es I7-el is, full alapon, lassított 4890 VGA-val, maxon, DX9-ben.... (Olyan 600Mhz GPU 650Mhz RAM körül hajtva)
Viszont van az az ominózus GTA4, ahol igencsak lassít, ha alapon megy a proci... Feladatkezelőben is szépen látszik, hogy sokszor kimaxolja a 3 magot, amit használ. Viszont olyan 3400-3800 körül már nagyon szépen megy, nincs CPU-limit... És mindezt egy 4890-el, medium textúrákkal, és 85-ös látótávval, detail distance-el, és minden mást maxon. -
HSM
félisten
Nagyon érdekes eredmények...
Mondjuk nekem picit gyanús, hogy itt ahol lassabb az I7, az vagy a kisebb órajelnek, vagy az alapon lassabb QPI-nek köszönhető.... Viszont, még nem láttam olyan I7-et, ami ne bírta volna az extrém edition QPI-sebességét...
Amit anno én láttam tesztet, ott azonos órajeleken vizsgálódtak, ott ez az eredmény született: [link]
Viszont ami gyönyörűen látszik, hogy mind a Phenom2, mind az I7alapon is gyönyörűen kihajtja a akár a dupla 4890-et is...Szerk.: és van itt mégegy teszt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Drón topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Stellar Blade
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest