Aktív témák
-
DjOrfeus
tag
Nem adom Na Jó talán ha megtoldod még egy zsák csokival. mikor is vettem??? ugy 3 rom hete az utolsó darab volt a mistralba ugy rakattam el aztán meg ment a nagy rohanás érte mert a zuglóiba rakattam el és nem rakták el elfelejtett szolni nekik a központos, ez a gyengeelmélyü meg nem szólt átt a válciutra hogy rakják ell az utolsót mert ök eladták ( csak amikor már üvöltve rohantam felé hogy Kinyirom akkor átszólt : )))
ez a kalandos sztori amugy szerintem nem lessz több belölle x300/x700/x800
azért kiváncsi lennék egy x300 ra vagy x700 ra mijen is lehet teljesitményre azok nagyon megvannak már nyirbálva minden téren : ((( -
DjOrfeus
tag
Ha Kiváncsi vagy rá Szerelnek Jobb rammal is Már az én Gexcube Extrememen 2 nanos samsung van, 960 nál kezd vacakolni de + feszültséggel még lehetne tovább is huzni a tuning rekordom 640/955 és ott mág stabil Csak nem nagyon akarom kinyirni a karit!!!
Mijen gépban ment az xt 52xx???et -
al_age
senior tag
hát a garinak valószínűleg már így is lőttek, mert rátettem a kártyára egy ati silencer 2-t és a dugaszát le kellett vágnom a gyári hűtőnek és ráapplikálni a silencer kábelére. grafitos vmodhoz állandóan nem csak a kártyát kéne kiszedni a rajzolás idejére, hanem le kéne szedni a silencert is, így pedig kissé körülményes lenne megcsinálni az egészet. potis verzióval pedig pontosabban be lehet lőni a feszültséget. de lehet hogy először majd a grafitos megoldással próbálkozok.
-
Calogero
addikt
Szep eredmeny,
Es nem melegszik nagyon? mivel hutod?
Gecube 9600XT Extrembe van szufla boven
Az enyem most alapbol 51xx-52xx-ot megy. Tunningnak meg nem lattam ertelmet mert igy is megy minden szepen, a szurok hasznalata mellett is. Egyedul a 9600XT huteset sajnaltam, mert csendes volt nagyon, erre pedig jo hangos venti kerult ami 6200-6500-ot porog. Majd kap egy Artic hutot es kussba lesz.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Te már csináltál ilyet, tehát Tőled kérdezem:
a potis megoldás nekem szimpatikusabb, viszont szerintem ha nem 100 ohmos, hanem 200-as potit használok, akkor csak annyi lesz a különbség, hogy pontosabban lehet majd állítani a feszejt, vagy nem jól gondolom?
szerk: a ceruzás megoldásból indulok ki.
ott össze kell kötni kettő lábat.
mivel eredetileg a kettő lábat semmi sem köti össze, ezért ott végtelen nagy az ellenállás.
minél több, vagy minél vastagabb vonalat húzol, annál jobban fog vezetni a grafit, tehát az ellenállás annál kisebb lesz.
tehát ha 100 ohmos poti helyett 200 ohmost használok, azzal azt fogom elérni, hogy amikor max ellenállásra van állítva, akkor a 200-as közelebb lesz az eredeti feszejhez, mivel eredeti feszültségnél az ellenállás végtelen, potikkal meg annyi, amennyire állítom. ezért talán jobb is a 200 ohmos.
[Szerkesztve] -
-
Moki111
tag
Hi!
Azért nem veszek 500/700-ast mert sulinetben veszem a mistral-nál. Sajnos a múlt héten kivették és az 500/650-eset rakták a helyére.
Egyébként ha megnézed a mistral oldalát akkor van róla 1 kép.
Ha jól láttam akkor full ugyanaz kinézetre a két kártya (hűtés).
LINK #1237
Ja, egyébként meg tudnád mondani hol olvastál teszteket, mert sehol sem találtam.
Köszike
bye
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
de valtozott a kepminoseg jobban birja a szuroket, igy sokkal szeb lett a kep a jatekokba
600 fole nem vittem a gpu-t memoria 810 folott kezdet hibazni
al_age : Nem mindegyik 9500 modolhato csak amelyiken mukodik a +4 letiltott pipe es a memoriak L alakban helyezekednek el a kartyak azokbol lehet 9700(Pro) kartyat csinalni. Ha nem 256 bites de a megy a +4 pipeline hiba nelkul akkor csak egy 9500Pro-t (ez kb annyit tud mint egy 9600XT)
Lehet forrasztgatassal, Bios cserevel, illetve softmod is szoba johet.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Naja.nagy gond.Játszottam a doom 3 demójával kb 30 percig,és annyi.Nem tetszett.A játék se,meg az se,hogy egy jó/jobb konfigon nem megy rendesen.És tényleg nem tudom minek kell a rengeteg vas a gaméhoz.Akkor már jobban várom a Half Life 2-t.Bár az is tuti támaszt követelményt.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lexus, Toyota topik
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest