- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Nézz utána kicsit abiténak, de szerintem (és ahogy láttam mások szerint is
) Sapphire a nyerő. Ne izgulj a kis venti miatt, a mag 0.13 mikronos low-k gyártástechnológiával készült -> alig termel hőt. Nekem is sapphire volt Bővebben: link és nagyon tetszett. Megvettem rá a zalmant, tettem rá bordákat, szal alinkelt eredményektől fentebb is jutottam...
-
Tul
aktív tag
Volt nálam c3d, nekem tetszett, de lassúak a ramok rajta -> no tuning. Sőt, eleve a referencia órajelek alatt járnak. Szvsz Abit, bár az általuk készített atikról nem sokat tudok
De ha hasonló árban vannak, akkor mindenképpen azt venném
VIVO-t úgysem használod, de való igaz, hogy később drágábban tudod eladni... Ha 128mb-os xt-t veszel, mindenképpen nézd meg hány nanosak a memóriái, minimum 2.86-os kell, hogy legyen! (Ugye itt a kisebb érték a jobb) A kekszkocka extreme-jén 2.5-ösök vannak, ez magyarázza a jó tuningpotenciált, a 800(400)mhz-es értékeket. 256-oson 3.3 fölé nemenjen (ilyenről egyébként még nem is hallottam, szal ne félj...) Végszó: Abit. De ez saját vélemény, a két kártya közül. Ha teheted, Sapphire-t végy
-
-
Tul
aktív tag
Teszteket bárki csinálhat Bővebben: link
-
Tul
aktív tag
Miért halna meg? Ez hülyeség, esetleg szemetel. Addig húzd, míg nem hibázik. Így mehetsz felfelé addig, míg elő nem jönnek azok a bizonyos csíkok meg pöttyök
A memód így fog kinézni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tul
aktív tag
Ez nem annyira gpu, inkább memóriahibának tűnik. Az overdrive régebben is okozott sok problémát. Vannal olyan kártyák, melyeken nincs is rajta a hőmérővezérlő ic vagy mi a fene. Azoknál nem feltétlen tudod bekapcsolni az overdrive-ot (meg sem jelenik a driverben). De nekem pl. nem volt rajta ilyen ic, mégis be lehetett kapcsolni. Ilyenkor az történt, hogy hőmérsékletet figyelmen kívül hagyva felrántotta a magot fix 526-ra. Lehet nálad is ez a gond
Nézd meg jól fekszenek-e fel a hűtők... Csere elég veszélyes, főleg Zalmanra, ill. más nehéz hűtőkre, mert a gpu nagyon kicsi és sérülékeny. Kisebbre meg mindek cserélnéd
-
-
-
Tul
aktív tag
Szerintem a Sapphirnál nem sok jobb 9600xt létezik. De rám ne hallgass, mert elfogult vagyok
Aki a különböző változatok közti eltérésekre kíváncsi, szerintem annak nagyon sokat mondhat Rudi oldala.
Vettem féléve egy Sapphire-t én is, gyári hűtővel 580MHz-ig húztam a gpu-t. Gondoltam, ha meglesz a Zalman, akkor az egekbe tolhatom. Aztán jött a nagy szomorúság: egyetlen egy mhz-el sem ment feljebbValszeg itt van a vége, ennél femtebb nem fog menni (a hűtőt biztosan jól raktam fel), pedig ez nem a legjobb érték. Sebaj, így sincs gond semmilyen játékkal.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest