- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
braunz
tag
válasz
Calogero #1806 üzenetére
Hello!
Kösz a segitséget , végignéztem a teszteket ..
Valami olyasmit szürtem ki a káoszból,hogy a 9600 xt jobb választás mint a gf 5700 mert az valamivel jobban támogatja az ujabb programokat/játékokat...
Ugyhogy maradok ennél..És valószinüleg megpróbálkozom az abittal nekem az utobbbi két vga-m abit volt, az egyiket 2 évig a mostanit 1 évig használtam gond nélkül...lekopogom de eddig csak jót mondhatok róla...
Mégegyszer kösz,,, -
Neck
veterán
válasz
Calogero #1759 üzenetére
Nekem van hődióda rajta.
Még nem láttam olyan XTt amin ne lett volna.
Mondjuk ami kártyákat mostanában gyártanak, egyre szarabb.
Látszik hogy egyre kevésbé érdekli a gyártókat ez a kategória.
9600XTből is egyre több a hibás, és 9800Proral is sokan panaszkodnak, ami régen, amikor felsőkategóriás kártya volt, elképzelhetetlen volt. A lentebbi kategóriáről nem is beszélve, azokból mák ha kifogsz egy teljesen jót, ami még húzható is. Oda télleg a szemét megy. Észrevehetően.
Nvidiásoktól is egyrte többet hallom, hogy alsó, alsó-közép, középkat. kártyák gyakran halnak.
[Szerkesztve] -
fireolto
tag
-
DigitXT
félisten
válasz
Calogero #1759 üzenetére
Azért az XT-kbe szokott lenni, sőt néha Pro-kba is: ha lácc a nyákon LM63-as kis fekete chipet, akkor van hődióda, max. OverDrive nincs, és a driver nem írja ki neked a hőfokot, viszont Everest a barátod: egy próbát akkor is megér, ha nem akarod a karit nézegetni.
Nekem Sapphire-om van, szóval csak tipp!
-
Neck
veterán
válasz
Calogero #1721 üzenetére
A Connect3Dvel idáig semmi bajom nem volt.
Mostanába 9800Prokkal sok baj van, azt a 9250 nevű szemetet meg ne említsd, mert az ATI eddigi legrosszabb kártyája, amit újonnan kiadott...
Connect3Dről annyirt, hogy volt egy 9100asom, (8500 újra kiadva) 128bit, 128MB, Hynix tuningramokkal. Isten kari volt, soha nem volt bajom vele. AKi megvette örült neki mint majom a farkának. Ez a 9600XT ami meg most van a gépbe, szintén Connect3D, még sose volt vele bajom egy gém alatt se. Húzni is szépen lehet, -
khalox
őstag
válasz
Calogero #1636 üzenetére
Hmmm... és tényleg... a minap a SapphireTech oldalán néztem azokat az XLS-eket, amikben felsorolják a termékeiket, hogy melyik kártyájuk mit tud és mit nem.
Mondjuk akkor itt egy harmadik-féle verzió belőle, mert ez 532/650-es és nincsen rajta videobemenet (bár erről írnak a táblázatukban). -
DonLeo
senior tag
válasz
Calogero #1622 üzenetére
Én meg ezt (meg amit te is) találtam róla:
Bővebben: link
Egyébként ugyanez a doboza, de itt sem látom a képen a Fireblade feliratot.
Kösz az info-t. -
Calogero
addikt
válasz
Calogero #1619 üzenetére
Itt egy miniteszt a kartyarol: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
válasz
Calogero #1619 üzenetére
Pedig a dobozára nincs ráírva, hogy Fireblade, de nem is lényeges.
Akkor jó boltot csináltam.
Egyébként a Sapphire honlapján nem találom ezt a fireblad-et, csak az ultimate edition-t ami vmi zalman szerű hűtőbordával van felszerelve.
De a Fireblade-nek a magórajele is emelt nem?
Mert ennek az 500mhz, akkor ez vmi fél fireblade?
[Szerkesztve] -
válasz
Calogero #1460 üzenetére
Ezzel egyetértek. Több helyről hallottam, hogy gyakran csinálnak olyat, hogy fogják a jó gyors, jól sikerült ramokat, és ráteszik a 128-asokra. Aztán fogják a maradékot, mivel azok felgyülemlenek, és felteszik 256-osával a 256-osokra. Nem mindenhol, de sok helyen észrevehető. És mgé drágább is. Nekem most egy Sapphire Radeon 9600XT Fireblade Edition van, alapból 500/650, most épp gyári hűtéssel 575/720, iszonyat stabilan, és grafhiba-mentesen. Szóval igen jó. A gépembe nem hiszem, hogy jelenleg ennél gyorsabb kari kellene. Így is az a baj, hogy sokat swappel a HDD
Asszem töredezett
-
Christoph
aktív tag
válasz
Calogero #1456 üzenetére
Ezt a ''256megat nem hasznalja ki a gpu'' -t honnan veszed, mert szerintem hülyeség. A D3 is jobban mocorog olyan vidkártyán ami 256mb-os. Ha belenézel a Pacific Assault konfigurációs fájljaiba, megláthatod, hogy ahoz mérten állítja be a game-t hogy mekkora a gép illetve a vidkártya memója....
-
gprspeter
senior tag
válasz
Calogero #283 üzenetére
Alapból minden jó!
A hűtő hátsó kivezetése elfoglal még egy kártya helyet. Ezen van a kapcsoló is (High/Low).
Elvileg le kellene venni a kártyáról a saját rögzítő lemezt (amivel a házba csavarozod) és az Arcticét szerelni rá (2ős:a kártyaé+hűtőé egyben).
Na itt van a kompatibilitási gebasz!
A DVI és a CRT kiveztés fordítva van.
Fogod az Arcticét és ketté vágod, úgy, hogy csak a kapcsoló maradjon.
A kártyán meg rajta hagyod a sajátját.
Ezután nem egyszerre, hanem külön-külön becsavarozod!
Tökéletesen működik. -
-
szokrika
tag
Nem a GPU megy 700-on, hanem a memória 700=2X350
És mivel 2,5 nanós (nem 2,8)!!!!! ahogy már láttam leírva!
A GPU 500 MHz-en szalad. De 600-ra simán, akár 640-re is fel lehet húzni (de minek?). Egyelőre normálban is jól teljesít, nics értelme cibálni. Játékban amúgy sem látszik a különbség!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest