- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
OTee
aktív tag
válasz
dilipok #3182 üzenetére
Hi!
Thx, nem voltam elég figyelmes, de a .Net a driverhez nem kell, csak a Catalist Control Centerhez.
Nekem az 5.2 van fenn, a .Net nélkül.
Sztem az első csomag elég, a többi csak fölös csicsa
Bővebben: link
Szerintem.... -
Mr.Skyline
senior tag
-
bbking
aktív tag
válasz
dilipok #2495 üzenetére
jaja, megy nálam a VPU recover... De erről csak annyit, hogy mikor addig húztam a ramot, hogy igencsak becsíkozódott a kép, akkor sem csinált semmit, pedig bőven hibázott a kari.... Jah, vagy lehet ez csak a GPU dolgait figyeli??? Mégis mennyi az a hőfok amire még azt mondod, hogy belefér??? Akkor tuti hibázni fog mikor elkezd olvadni a borítás, szal még ez előtt kéne leállni... Szal ha itten húzogatom a GPU-t akkor semmiképp sem tudom elrontani a kareszt???? Mint pl a procinál... Az 99,9% hogy nem megy szét mert azt védi a proteksön...
-
Neck
veterán
válasz
dilipok #2471 üzenetére
Hát igen. Az én konfigom megy asszem 3800at alapból Modnjuk mindjárt megtesztelem h atomra tuningolva mennyit megy mert már nem emléxem, és most a WinFos is új, szal lehet neki adni az ívet. Csak amíg nem hozzák vissza a hangkarim nemtok rendesen tyuningolni, mert az integrált hangkarim 2700MHznél már nem bírja a dolgot, s nem szól...
-
bestkiller
tag
válasz
dilipok #2461 üzenetére
Hali.
Valahogy nemsikerült a tar.hu-s dolog feltöltöttem de nem találta meg a kereső.
Így hát megadok egy e-mail címet és a jelszót és ott megnézhetitek.
Az Én nevemmel jelzett levélben.
Remélem így is jó nektek(neked).
Én úgy tudom hogy a hynix ramoknál ami a kötőjel után áll az jelzi a memónak a gyorsaságát vagyis hogy mennyi nanós. És nállam ez a szám komolyan 4.
Persze ha jól tudtam.
A cím:
tuningmagus@citromail.hu
Jelszó:
tiburon -
Neck
veterán
válasz
dilipok #2454 üzenetére
Az eredménye annyira nem durva, h feszemelés kellene hozzó. Mindössze a 4nsos RAMok miatt érdekes.
Én elhiszem neki.
Esetleg annyi van, hogy nem 4nanósak a RAMok, hanem elnézte, és mondjuk 2,86osak, és akkor viszont egy teljesen átlag tuningeredmény
De mondom, én hiszek neki, mer mér ne -
montressor
aktív tag
válasz
dilipok #2404 üzenetére
De en a 3dmarkban jaccom az autossal, csak mindig lelo a repulo
)
Amugy teljesen igaz, igazandibol engem sem erdekelnek a pontok, ha jol megy a jatek. Csak furi volt h, az elso harom meresre novekvo tendenciat mutatott, es jobbnak bizonyult a pontja, mint a normal xt....
De igazad van sza*ok a farmra, akarom mondani a pontra
[Szerkesztve] -
Jazz
veterán
-
koenig
aktív tag
válasz
dilipok #1265 üzenetére
képen láccik
itt egy újabb:
Bővebben: link -
koenig
aktív tag
válasz
dilipok #1262 üzenetére
csak az a baj hogy nem láthattam
na de itt egy ''normális'' is:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
-
Ck.
addikt
válasz
dilipok #1224 üzenetére
Az a helyzet hogy ezzel a Mafiával lassan 2 éve játszottam, és nem olyan régen kezdtem el újra jáccani... A kari meg még 1 éve sincs meg. Úgyhogy csak ennél a játéknál tapasztaltam eddig ezt a hibát. De tuti nem patch miatt, mert már azt is próbáltam. Nem csináltam semmit a karival, max. annyi, hogy ati tools-al max. mem-et meg core-t kerestem. Ennyi... Jah és az is gyanús hogy volt a kari szervízben mert egyik napról a másikra nem ment a tv-out. Aztán ott ki lett próbálva egy tv-n és működött. Miután hazahoztam a gépet, nálam ismételten nem működött, és mái napig sem működik a tv-out. Most ha a karival van vmi gáz, akkor mit csináljak? Mert azzzal csak nem vihetem szervízbe garisan, hogy a mafia akad rajta..?
-
al_age
senior tag
szintén érdekes... sztem vannak karik, amik nem bírják a húzást
az enyémnek pl overdrive-val úgyszintén semmi gondja nem volt, de amikor kerestettem atitool-lal a max órajelet, akkor már kb 10 mhz emelésnél hibázott a kari a progi szerint, sőt volt hogy belefagyott a gép (szintén ilyen semmi emelésnél) és csak a reset segített
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest