- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
Mr.Skyline #2908 üzenetére
sztem ez nem igazán befolyásolja. Bár lehet. Láttam már karón varjút.
Az én tippem a brutális húzás lehet. Használd alapon a karit. Ha úgy is csinálja akkor lehet már meg is öltedha jól Mléxem veled beszéltük pár hónapja h mennyire ultrabrutál módon túlhajtod a karit
-
dilipok
veterán
válasz
bestkiller #2467 üzenetére
Na hali, megneztem es mint mondtam nem is azzal volt a baj h nem hiszem h annyit csinalt a kari, hanem a ramok gyorsasaga miatt volt 1 kicsit hihetetlen. 4ns ram nem hiszem h kepes egy 2.8as eredmenyere. Ezt valtozatlanul fenntartom
Viszont akkor inkabb elkepzelheto h nem 4es ramok vannak a karidon
Amugy szep eredmeny. Mar csak az erdekelne h a driver beallitasokat a legszebbre allitottad-e? Mar ha kotekedhetek meg 1 kicsit -
dilipok
veterán
válasz
bestkiller #2460 üzenetére
Toltsd fel vhova a kepet. PL: tar.hu v barmilyen ingyenes szolgaltato megteszi, majd pedig linkeld be a hozzaszolas aljan lathato modon. Nem nagy ordongosseg.
Ja es ha mar kepeket rakosgatsz: engem igazabol az erdekel h mindent alapon hagyva futtattad-e teszteket, persze a mem es gpu orajeleken kivul. Bar mint mondtam nem a hitemmel van a gond, hanem az aranytalanul nagy mem emelessel ami a 4ns ramoktol elegge fura.
Nem lehet h te nezted el es azok a ramok megsem 4ns ramok?
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
Nem a hittel van itt a gond, hanem sztem azzal h azt mondta 4ns ramok vannak. Attol azert el kell ismerned h eleg furi eredmeny.
2.8 ns ramokkal en sem ketelkednek 1 percig sem.
Csak csendben jegyeznem meg, hogy akar igaz, akar nem, azert fogok tudni aludni ejjel
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
bestkiller #2451 üzenetére
Lehet h csak en vagyok hitetlen, de nem igazan hiszem am ezt el. Azert az eleg jelentos emeles lenne mindenfele plusz fesz nelkul. Esetleg feltolthetned a futuremark oldalara a teszteredmenyt es megdobhatnal 1 linkkel, vagy legalabb 1 print screennel. Akkor biztos jobban elhinnem. Bocs nem kotekedek, de messzirol jott ember azt mond amit akar
-
dilipok
veterán
válasz
IQ L1ght #2336 üzenetére
Elvileg 1bol mennie kell az overdrive-nak, bar sok ertelme nincs. Inkabb huzd manualisan. Sokkal tobbet er.
A redline progi meg engem is erdekelne, mert en asszem keresgeltem de nem igazan talatam. Bar nemtom h miben tudna tobbet nyujtani mint 1 atitraytools. Bar ki tudja... -
dilipok
veterán
válasz
petigyerek #2014 üzenetére
Olvass vissza...
-
dilipok
veterán
válasz
DjOrfeus #1859 üzenetére
De o nem azt kerdezte hogy milyet vegyen, hanem h milyen 256-osat, mar bocs.
Tomacko: Nekem sapphire van. Meg vagyok vele elegedve. A tobbirol se jot se rosszat nem tok mondani, mert a kornyezetemben csak zafir van mindenkinek. Ha nem kerul tobbe akkor mind1 h melyiket veszed sztem. Speciel az enyem minden extra hutes nelkul futkos 525/535-on szal meg azt sem mondanam h nem lehet huzni. Kicsit olvass vissza es akkor te is meglatod h a tobbiek mit mondtak egyeb markakrol
ja amugy tesztekben ugyanugy teljesit a 128as es a 256os is. Altalaban 1-2 fps elteressel ami ugye nem igazan szamottevo.
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
Tomacko #1855 üzenetére
Hat ez valtozo, de inkabb a regebbi sorozatokra volt jellemzo h gyors ramokat kaptak, illetve azokra amiknel ez kulon fel is van tuntetve. De sztem ha megnezed a karit csak akkor latod h pontosan milyen ramok vannak rajta. de majd jon vki akinek ebben nagyobb tapasztalata van es kijavit ha tevedek
-
dilipok
veterán
Hali, nekem ua karim van de sztem melegedes lehet a gond, bar nemtom hogy miert ha meg borda is van a ramokon. Nekem borda nelkul, huzva sem csinal ilyeneket. Ill regen csinalt amikor tul volt huzva a kartya, de kicsit visszaveve az orajeleket megoldodott. Elvileg az az 59 fok nem kellene hogy sok legyen.
-
dilipok
veterán
Hat pedig ha megnezed a teszteket akkor lathatod hogy ugyanugy teljesit mindket kari. tehat sztem azert vhol ellensulyozza a tobb memoval a sebesseghatranyt. Amugy meg ha makos vki akkor egesz jol huzhatot fog ki maganak. Nekem pl extra hutes nelkul siman mennek a ramok 670-et.
Ja meg annyit hogy a tesztet mar nemtom hol lattam, de mar regebben volt. A 256os karinak ott jott ki jobban az elonye ahol nagyobb mennyisegu texturaval kellett dolgozni, vagy nagyobb palyakon kellett operalni.
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
JohnnyJoker #1406 üzenetére
Hat a memokat nem hiszem hogy sokaig fogod tudni igy nyuzni, meg a gpu sem az a tuningbarat. Nekem zafir van es stabilan megy 530on.
-
dilipok
veterán
válasz
for-gee #1353 üzenetére
Tesztekben kb ugyanugy teljesitenek. A 256 os memok altalaban lassabbak, de mivel tobb van belole ezert kb kompenzalja a sebessegkulonbseget. Tuning szempontjabol nem mind1. Bar nekem makom van mert 670en mennek a ramjaim
Nehany esetben profital amugy a 256 bol a kari, de ez elenyeszo -
dilipok
veterán
Nem ismeretlen az elmeny szamomra sem. Azzal a kulonbseggel hogy nekem otthon muxik rendesen az otthoni tv-vel (ne kerdezd mert nemtom h milyen marka) Az albiban meg egy samsung plano tv-vel nem. Nem engedi csak klonozni a kepernyot es igy nekem is csak a kerete laccik a lejacco proginak. maga a film nem. Nem jottem ra a megoldasra, aztan meguntam es inkabb a lakotarsam gepet kotottuk a tv re amiben 1 gef4Mx van. azzal megy is rendesen. En is kerdeztem a gurukat h mi lehet a hiba de nem tudtak segiteni...
A lenyeg az hogy otthon be tudom allitani h kiterjessze az asztalt a tvre, a samsung planoval meg nem engedi, csak klonzi... -
-
dilipok
veterán
Nekem is leledzik egy 256Mb 9600xt kari a gepemben, es csak az lenne a kerdesem hogy en vagyok bena vagy csak nincs szerencsem a karival, mert ha felhuzom az orjaleket akkor tobb jatek is rovidebb hosszabb ido mulva kifagy, vagy szabalytalan muvelettel kilep. Ja amugy Atitool-lal probaltam es amit az talalt maxnak annal joval visszabb veve teszteltem, de nem talalt artifactot. Ha amugy a driveres overdrive be van kapcsolva akkor siman megy minden, de ha manualisan huzom a gput akkor kihal. Ja terhelve sem megy a kari 55 fok fole, szal melegedes kizarva. 5let vkinek?
-
dilipok
veterán
A SMARTGART-tal nemtom mi a baj lehet h biosban turkálj vmit esetleg kapcsold ki a fastwrite-ot, néha az is segít. Amúgy a driver overdriveja meg nem fog 529-felé menni. Ha feljebb akarod húzni akkor szedj le mondjuk 1 radlinkert. én is azt használom meg még sztem elég sokam
Az az overdrive meg nem sokat ér mert ha kicsit is melegszik a kari akkor máris visszahúzza alapsebesség közelébe -
Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest