- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
dr.radon #3129 üzenetére
Ezer, kösz
Szerintem ez várható valós erőviszonyoknak, látható, hogy NV-nek kedvező játékokban jól megközelíti vagy befogja a 4870 a 9800GTX-et. Ahol meg eddig is az ATI volt jó paszban, mint pl. a COJ játék, ott a 4870 még a 9800GX2 is elkapja. (Az pedig köztudott, hogy a NV karik nagy felbontás, AA és AF mellett jobban lassulnak, mint az ATI-k.)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
dr.radon #2562 üzenetére
Fasza dolog amit a srácok összehoztak, de olyan általánosnak állítják be azt "175 kétmagos CPU-val" megegyező teljesítményt, hogy picit hitelét veszti a dolog. Foldingban lehet, hogy ennyi az eredményt, de kötve hiszem, hogy más területeken is ilyen extrémen teljesít a "szuperszámítógépük".
Manapság a csapból is a GPGPU előnye folynak, de egy szó sem esik arról, hogy nem kevés hátránya is van a dolognak. Én örülök a GPGPU terjedésének, de mindenképp fenntartásaim vannak az általánosítással. Túlságosan is sokat adnak az elméleti GFLOPS értékre az emberek, de nem igazán van arról fogalmuk, hogy az ISA igencsak eltérő az egyes rendszereknél. -
VinoRosso
veterán
-
VinoRosso
veterán
válasz
dr.radon #2309 üzenetére
várható volt hogy az NVIDIA valami hasonlót lép, bár kicsit meglepő, hogy saját maga fog a gyártásba, én arra tippeltem, hogy jövőre emiatt fuizonál az ATI/AMD-vel, mert mindketten paráznak az Inteltől, és ha az Intel jó versenytársa tud lenni az ATI-nak VGA fronton, akkor az AMD-nek nem marad más esélye az Intel visszaszorítására.
-
janos666
nagyúr
válasz
dr.radon #2007 üzenetére
Úgy látom meggazdagodnék egy USB-re köthető, statisztikát vezető szoftverrel támogatott fogyasztásmérővel.
Akinek 3 24"-os monitorja meg crossfire rendszere van szerinted érdekli ha ez havi 2000 (de akkor sokat mondtam) forinttal többet teker az órán mint egy átlagos csúcskonfig? Mi ez a villanyóra mánia? Ti tényleg sötétben hugyoztok mert féltek felkapcsolni az energiatakarékos izzót?Az áram ugyanúgy egy élvezeti cikk mint a benzin (vagy akár egy üdítőital), azt is megveszed pedig folyton csak emelik...
-
janos666
nagyúr
válasz
dr.radon #1321 üzenetére
Ha odafigyelsz a központozásra sokkal tovább tart megalkotni az írott mondatokat mintha csak úgy ömleszted a szavakat amik jönnek. Én pl. ezért szoktam vesszőket elhagyni mert beszéd közben sokat játszom a hangsúllyal és megpróbálom a vesszők tudatos elhagyásával érzékltetni hol hogy hangsúlyoznék. Szeretek néha körmondatokat is leírni vesszők nélkül mert ha beszélnék akkor se tartanék szünetet a vesszők helyén. - Sőtt, az előbbi mondat egy példa, nem tettem vesszőt a 'mert' elé, mert mikor kimondanám amit írok nemhogy szünetet nem tartanék hanem csak odahadarnám a 'mert' -et szünet nélkül, kissebb szünet lenne a tagmondat vége és a "mert" közt, mint a mondat többi szava közt, akkor miért ", "-öljek? - Nem úgy mint a legutóbbo ", mert" előtt ahol levinném a hangsúlyt és lenne egy rövid szünet.
Számomra pl. sokkal nehezebb olvasni Abu szövegeit ahol sok a felesleges vagy rossz helyre tett vessző. Emészthetőbbek lennének egy szem vessző nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest