- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
_Toka_
senior tag
válasz
Loituma69 #31029 üzenetére
Ezt itt ne!!! Köszi!
(#31030) Vasinger!: a Far Cry 2-höz való hotfix. Tehát már szinte valóság... Sorry, ha többet sejtettél a mondanivalóm mögött! CSS-hez télleg nem jó
Peace!(#31034) finest: Nem fogod elhinni, de, mikor belinkeltem ide, XP esetén még nem említette a crossfire-t. Most már igen.
-
rocket
nagyúr
válasz
Loituma69 #27381 üzenetére
Azt nem irtad eddig, hogy csak neha akadozik, keves a ram valoszinuleg, esetleg nem artana a vinyot defragmentalni.
Osszel eleg sok jatek lesz amihez az ajanlott ram 2gb XP es 3gb Vista alatt, persze ez nem azt jelenti csak maga a jateknak kell ennyi, egesz rendszernek ennyi ajanlott.
Rakjal fel egy Everesetet, lehet naplozni vele a jatek alatt a RAM kihasznaltsagat. (meg sok mast is)
-
DigitXT
félisten
válasz
Loituma69 #27357 üzenetére
Én tegnap vettem meg, és kipróbáltam (persze lehet, hogy az elején ez is kevésbé teljesítményéhes, bár ezt cáfolja, hogy itt "instant action" volt a kezdés, mondhatni még inkább in medias res, mint a Crysisben
): "Játékos" beállításokat választ alapból (ez talán a High-nak felel meg?), és teljesen jól megy. FPS-t most nem mértem, de 30 körül meglehet ránézésre. Mondjuk nálam 4GB RAM, bár az XP csak 3,5-et lát... Szerk: viszont csak 4850. Viszont Quad@3GHz. Mondjuk nem tudom, mennyire használja ki.
Szerk: ja igen: ez AA nélkül, 1024-ben.
-
-
Bluegene
addikt
válasz
Loituma69 #22555 üzenetére
Távoliítsd el a drivert utána driver cleaner telepítés utána rendszer újraíndítás csökkentett módban. Driver cleaner indít 8.7 driver letőrlés. Ezután rendszer újraidítás és elvileg mehet fel az új 8.8 meghajtó progi. Nálam vistánál ez a módszer tökéletesen működik. minek? a catalyst installnál ezt automatikusan megcsinálja(először letörli oszt fölrakja az újat), én már jó ideje így csinálom, és 1X se volt gond se XP se vista alatt
-
.Oldman.
tag
válasz
Loituma69 #21060 üzenetére
Ha erős a konfigod, nem árt a Vista.. Márpedig biztos erős, ha csak így megveszed a legújabb Vistát!
Feldobhatod új partícióra 15 GB elég is
DX10 kicsit hozhat a teljesítményen egy csúcs karival, de csak ha a procid bírja. (sry, nem néztem meg milyen a géped)
Szal új driver-okkal megér egy hétvégét sztem.
-
TTomax
félisten
válasz
Loituma69 #19713 üzenetére
Igen,és ebben a szép körforgásban egyaránt 50 fokos lesz odabenn minden...egy bizonyos hömennyiség fölött elég szépet lehet ezzel is szivni...főleg a táp kapja a nagy füleseket ami legfelül van,vagy ha az 5és negyedes helyre vinyót teszel akkor még az is szépen felmelegszik...
Ja igen látom ezt azért írtad ilyen nagy hévvel mert neked 4870-ed van,most visszaolvastam.Ehhez így tényleg elég amit írsz...alul rátolja a levegőt..és szuper...a baj akkor kezdődik amikor egy 4850 van a gépedben...vagy kettő.... -
Termi16
őstag
válasz
Loituma69 #19707 üzenetére
Ehh, ne akarj már kioktatni kérlek. Én is a jövőre gondolva írtam, mert bizots lesznek olyan játékok, amik megizzasztják a karit.
Mégegyszer leírom, nekem teljesen mind1, hogy mit csinálsz, jóindulatból próbáltam szólni, mert ezek a procik lazán mennek sokkal jobban is, gondoltam nem baj, ha megemlítem.
Mod: írhattam volna az előzőbe is, sorry.
-
boogie84
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged