- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
BPFeri #46532 üzenetére
kérdeznélek Benneteket
.. Sapphire Vapor-X v. Gainward Golden Sample.. mindkettő HD4870 és 1Gb.. melliket vegyem inkább és miért ?
A kérdésedre válaszoljanak mások alaposan kifejtve:
[FiringSquad]
[OverclockersClub]
[CPU3D]
[NeoSeeker]A Vapor-X hűtésről mindenki ódákat zeng (nagyon halk, miközben terhelve sem éri el a GPU a 70 fokot), a kondik is spécik és a fogyasztása is kicsit jobb a referencia változatoknál. A Gainward is jó lehet, de azt mindemellé téve, hogy a Vapor-X az egyik legolcsóbb 1GB-os Radeon 4870, sztem igencsak egyértelmű a kérdés (tegnap még kapható volt az Iponban 56K-ért).
Lehet, hogy én vettem meg az utolsót a mostani szállítmányból, mert tegnap este rendeltem meg és várhatóan holnap kézbe is veszem a "drágaságot".
-
tibz03
őstag
válasz
BPFeri #13696 üzenetére
Ez érdekes lesz!
slayer006: Én meghajlok a Corsair tápjai előtt.
De egy átlag gamernek, aki nincs belebuzulva a gépébe, csak "fussor rajta a krájzisz", annak - valljuk be - tök fölösleges.
_Toka_: Hát nem tudom. Én le fogom cserélni a ref. hűtést, és nem tudom, mikor fogom lecserélni a kártyát, vagy úgy akármit is a gépben.
Régen egy gép kibírta nálam 4 évig is (sajnos anyagilag nem igazán tehetem meg a cserélgetést), a jelenlegit tavaly vettem, most sikerült olcsón "felfrissítenem" egy kicsit, de lehet, hogy ez már így marad vagy 3 évig.
Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged