- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
KisBundi #22000 üzenetére
Valószínűleg hozzányúlt az eladó, de lesz@rom, mert nem amiatt ment tönkre a kártya, meg a tartozékok is megvoltak hozzá (az a nagy tartozékcsomag, amit az MSI-hez adnak... hajjaj, kész vicc, na mindegy.
)
(#22002) $p@rr0w: Ja, így már értem. Nem emlékszem ilyesmi címkére, hogy lett volna rajta.
-
tibz03
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
KisBundi #1956 üzenetére
Nincs hát, de jobb 40-50 fps-el nyomni, esetleg közepes élsimítással(2x, esetleg gyengébb játékoknál 4x)-Nem mintha én ezt megtehetném.
Én bár nagyon várom azt a napot, amikor a boltokban lehet majd kapni a 4870-es csodakártyát,
- egyrészt azért, mert az NV-nak szüksége van egy megfefelő buzdításra a saját technológiájának a fejlesztésére, ezt pedig csak egy igazi ellenfél tudja kihozni belőle. Más fórumokat is olvasva, az ATI legalább 1-2 évvel előrébb jár ezen a téren.(gondolom mindenki találgat, hogy 1-2 éven belül ki lesz a sztár a VGA piacon)
Nem vagyok se NV-ás, se ATI párti, azt veszem ami az én igényeimet kielégíti, de illene már az ATI-nak is előrukkolni egy olyan kártyával, amelyken az élsimítás nem luxus lesz, hanem eleve úgy indítjuk a játékot, hogy az élsimítás csúszkáját a config menüben egyből a maxra állítjuk, azt hadszóljon.
- másrészt szépen lenyomja az előző generációs VGA-k árát a béka feneke alá, így tzsolesz meg a többiek tud venni jó áron csúcskártyát. Persze kompromisszumokkal. -
Mozso26
senior tag
válasz
KisBundi #1951 üzenetére
Persze 25 fps-el lehet is játszani Sakkot meg pasziánszt,de ebbe ne menyünk bele, és ne is vitatkozzunk mert csak off.TÉMA LEZÁRVA.
UI:Szegény Bundás most tényleg megszivta, midebböl az fog neki lejönni hogy hiba ir normális hsz-t(gondolom egy napja készült erre mégis leugatják a bundáját is ...lol
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest