- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
westlake #26384 üzenetére
#26385: pedig neki van igaza
ha egy proci instabil, akkor a memtest nem fog memoriahiabakat dobni.. egyszeruen lefagy (megall)..
Az "újraindul" mióta egyezik meg azzal hogy "lefagy/megáll"?
Windows alatti memória/stressz tesztről volt szó, annál tapasztalatom szerint inkább dob hibát min lefagyna/újraindulna. Dosos az más kérdés, annál feltehetőleg előbb fagy szarrá de nincs kizárva hogy memóriahibát jelez a program. -
totyax
aktív tag
válasz
westlake #26384 üzenetére
Muszáj szétoffolni a topikot? A két proci alatt természetesen két magot értettem, két külön procis alaplap nem túl elterjedt
És gyakorlatilag az a két mag két processzor.
Tedd blendre és nézd meg hogy 1,2GB a maximum amit lefoglal. Feladatkezelő. Custom-ra váltva hiába írsz többet nem foglal le többet. Mindez 32bites XP alatt. Vista (32 bit) nem érdekel, annál nem tudom mennyit tud lefoglalni. 64 biteseknél elvileg nem lenne akadály az oprendszer részéről, kérdés hogy a progi hogy viszonyul hozzá.
-
válasz
westlake #26375 üzenetére
Igen, nyomásra egybe gyúrták a telepítőket, de felesleges mindet feltenni, ha csak CCC-hez kell, mert ahhoz elég a 2.0. Eddig azonban minden telepítő külön volt és a verziók nem épülnek egymásra. Nem jó a 3.5 az 1.1-es progikhoz, erre figyeljen oda mindenki! A 3.5 gyakorlatilag SP a 3.0 és 2.0 verziókra, ezért is fogadja el a legtöbb program, mert az ellenőrzés a verzió meglétét figyeli.
-
bozont
veterán
válasz
westlake #25399 üzenetére
Na végre, egy ilyen tesztet vártam már mióta!
Ahogy nézem, a plusz memória tényleg nem hoz számottevő sebességbeli különbséget. Egyedül a Crysisnál extra magas felbontás+szűrők használatánál, bár még úgy is játszhatatlan sebességet produkál. Ha nem lesz sokkal drágább (amit kétlek sajnos, főleg itthon) az 512 megás változattól, akkor talán megéri befektetni, a jövő játéki talán profitálhatnak a giga vramból.
Most már csak azt várom, hogy végre megjelenjen a HIS iceq4 turbox 4870 valami elfogadható áron.
-
TTomax
félisten
-
arn
félisten
-
válasz
westlake #24765 üzenetére
Visszaraktam a 7800GTX-et és minden tökéletes úgy ahogy kellene, de a 4870 X2-nek annyi, garis csere lesz hétfőn.
De kérdeztem előbb, hogy miért a 3DMark Vantage kb. feleannyi pontot kapott? Tényleg ki van kapcsolva a második GPU? Az eszközkezelőben mindkét GPU látszik. Valamit kell állítani? Hol? Tudnom kéne.
-
válasz
westlake #24693 üzenetére
Csak azt felejted ki, hogy a te géped nem egy zárt házban van... és akkor már inkább azt mondom a felhasználónak, akiről nem tudok semmit, hogy szabályozza le néhány perces munkával a ventit úgy, hogy 75-80 fokon tartsa és biztosra megyek, mert akkor tudom, hogy a CPU és a rendszer sem lesz sokkal melegebb,, mintsem javasoljam, hogy hajtsa nyugodtam 100 fok körül a VGA-ját. Nem kell kibukni, egyszerűen nem értünk egyet, de ettől még nem kell beleszólni minden hsz-be. Te talán pontosan tudod, hogy hosszú távon hogy viselkedik egy állandóan 100 fokos kártya (házban)? Ha igen és alá tudod támasztani, hogy hónapok óta megy és nincs semmi szokatlan, akkor visszavonok mindent.
-
válasz
westlake #24685 üzenetére
hát bocs, de arra a részre válaszoltam neked címzetten, amit nekem címzetten írtál... már ne magyarázzunk bele dolgokat mindenbe...Amúgy látom, hogy kár volt írnom, mert nem is akarod megérteni, amit írok, így pedig ez nem vita, hanem veszekedés, annak meg semmi értelme.
Azért teszek még egy utolsó kisérletet:igaz, hogy a hazban levo rendszert mar megborithat kb. +10 fok, de en nem irtam, hogy mindenkinek 100 fokon kellene a vga kartyajat uzemeltetni.. ti irtatok, hogy "semmi ertelme annak, hogy a kartyak hatarait feszegetjuk".. de igenis van.. pontosan az ilyen vizsgalodasok viszik elorebb a vilagot (kepletesen szolva)..
Egy mondaton belül mondasz ellent magadnak, de mindegy. Megint a többes szám...
egyébként feszegesse az a hőtűrését a VGA-jának, aki akarja, ez nem visz előrébb senkit, hacsak nem a gyárban teszik ezt.
bocs, de szeritnem ez eleg rossz hasonlat volt (szamamra meg ertelmetlen is)
mindenki azt, es ugy csinal, ahogy akarnekem csak az "faj", hogy neha az emberek ugy irogatnak (bizonygatnak) dolgokat, mintha mar olyan krva nagy tapasztalatuk lenne.. pedig..
A hasonlat jó, ha nem érted, a te bajod. Az szintén a te bajod, hogy neked mi fáj, de azt vajon honnan tudod, miben van tapasztalatom és miben nincs?
Ja, vagy azért, mert neked mindenben van és nyugodtan lehülyézhetsz másokat, mert úgyis alattad állnak értelmi szinten? Ezt én nem értem. Amúgy nem a csetelős írástól lesz valaki okosabb, fórumon szoktunk ékezeteket is használni...
De első körben te szóltál bele a dologba, így nem is értem, miért én magyarázkodok...
Részemről ennyi... ez az offolás senkinek nem használ.
-
válasz
westlake #24678 üzenetére
Nem, nem okoz gondot a 80 fok, nem is mondtam iylet, de a tartós 100 fok elég zavaró tud lenni (elég, ha a házban keletkező plusz hőre gondolunk). Nem tudodm, miért a CPU-val jösz, nem kellene. A fánkos sütögetést nyilván nem szó szerint értettem (de szerintem ezt te is tudod nagyon jól), de feleslegesen terheli, melegíti a kártyát, másra nem jó. Hővédelem terén nem volt megnyilvánulásom, hogy nem ismerem vagy nem lenne a VGA-kon, de ez nem jelenti azt, hogy úgy veszem, hogy nincs rajta (ez is honnan jött neked?). Nem vagyok fejedelem, és király sem, nem kell a többes szám, legalábbis ne vonj össze embereket.
soha, senki nem bizonyitotta, hogy a magasabb uzemi homerseklet degdradalodast vonna maga utan!
Azt se bizonyították, hogy a kútba ugrás halálos, mégse teszed.Azért megnézném, kit nem zavarna 100 fokos GPU a gépében.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest